Uygulama çok güzel renkler güzel lakin kategoriler kısmına kumanda ile gelemiyorum renklerde. Aşağı atlıyor yukarı yapınca da tekrar renklere geliyor yani kategoriler kısmını atlıyor onuda düzeltirseniz harika olacak
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
üstad video çekip atarmısın ona göre yapmaya çalışayımUygulama çok güzel renkler güzel lakin kategoriler kısmına kumanda ile gelemiyorum renklerde. Aşağı atlıyor yukarı yapınca da tekrar renklere geliyor yani kategoriler kısmını atlıyor onuda düzeltirseniz harika olacak
Kırmızı işaretli yerden mavi işaretli yere atlıyor aradaki kategoriler bölümü es geçiyor o kısma gelemiyorumüstad video çekip atarmısın ona göre yapmaya çalışayım
Tarafımca Denendi Renklerdeyken Aşağı Tuşuna bastuğınızda Eğer Kanallara Atlarsa Yukarı Tuşuna Basın üst menüye gidiyor Sorun Ortadan KalktıKırmızı işaretli yerden mavi işaretli yere atlıyor aradaki kategoriler bölümü es geçiyor o kısma gelemiyorum
Süper oldu eline sağlık artık favori uygulamam kesinlikle bu olacakTarafımca Denendi Renklerdeyken Aşağı Tuşuna bastuğınızda Eğer Kanallara Atlarsa Yukarı Tuşuna Basın üst menüye gidiyor Sorun Ortadan Kalktı
İyi SeyirlerEkledim video
Süper oldu eline sağlık artık favori uygulamam kesinlikle bu olacak
Merhaba Xpola player yükle bölümüne gidiyoruz ama indirilmiyor mi stick için Xpola player g Store'de yok maalesef
Merhaba fu tv bende hiç açılmaz oldu ne sinema bölümü ne canl belgesel bölümüFarklı Cihazlarla Denendi Sorun Olmaması gerek İyi Seyirler
belgesel kanalları güncellenecek üstadMerhaba fu tv bende hiç açılmaz oldu ne sinema bölümü ne canl belgesel bölümü![]()
Aynı sorun tekrar başladıTarafımca Denendi Renklerdeyken Aşağı Tuşuna bastuğınızda Eğer Kanallara Atlarsa Yukarı Tuşuna Basın üst menüye gidiyor Sorun Ortadan Kalktı