📺 FuTv Pro Artık Google Playde

emeginiz için tesekkürler.belgeseller çalışmıyor bilginize

uğur kardeşim eline sağlık uygulama çok güzel olmuş. Lakin belgesellerin hiçbiri çalışmıyor(trt belgesel hariç) ulusal kanallardanda bikaç açmayan var. bide android tv kumandasından kanal - ve+ dan kanal değiştirilebiliyormu yoksa benim cihazımdan kaynaklımı değişmiyor. cihazım "next start pro 4k".
edit: arkadaş belgeselleri yukarda yazmış pardon.

Elinize sağlık. Belgeseller kısmında National Geo açmıyor bilginize

Elinize sağlık. Belgeseller kısmında National Geo açmıyor bilginize
hatırlattığın iyi oldu üstad ekleme yapıyorum hemen
Not: National Geo Kanalı Artık Açılıyor Bilginize İyi Seyirler

uğur kardeşim eline sağlık uygulama çok güzel olmuş. Lakin belgesellerin hiçbiri çalışmıyor(trt belgesel hariç) ulusal kanallardanda bikaç açmayan var. bide android tv kumandasından kanal - ve+ dan kanal değiştirilebiliyormu yoksa benim cihazımdan kaynaklımı değişmiyor. cihazım "next start pro 4k".
edit: arkadaş belgeselleri yukarda yazmış pardon.
Belgesel kanalları Aktif yeni güncelleme yapmayı unutmayın

sporb yazdıktan sonra imleç "kaydet" butonunun üzerine gelmiyor hocam.

Bende beğendim uygulamayi, güzel çalışma olmuş.
Eline emeğine sağlık, hayırlı olsun. 🤝

Az kanal secenegi var , guncellemesi gerekir bence , yoksa beles tv daha iyi

Başlangıç için oldukça başarılı. Arayüz anlaşılıe ve kolay. İçerikler zamanla düzenlenecek (diziler filmler) diye umuyorum. Emeklerinize sağlık.

Uğur Bey emeğinize sağlık,
dizi ve film bölümünü kategorilere ayırabilir misiniz?
Bir de dizi bölümüne eski yabancı dizileri (Macgyver, Kara Şimşek, Buck Rogers 25. Yüzyılda v.b) dizileri ekleme imkanınız olabilirse çok güzel olur

Başlangıç için oldukça başarılı. Arayüz anlaşılıe ve kolay. İçerikler zamanla düzenlenecek (diziler filmler) diye umuyorum. Emeklerinize sağlık.
aynen öyle üstad başarıya yavaş yavaş ulaşılır bizde öyle yapıyoruz hepsi olacak üstad iyi seyirler

güzel uygulama akıllıca spor kanalları benim tek sorunum bu akşam hazırlık maçlarını izleyemedim heryerde sıkıntı ss plus heryerde sıkıntıydı uygulamaya özel değil

Emeğinize sağlık.

Geri