ugur2941
Paylaşımcı
hocam birde diğel kanalların kodunu yazarmısın.mu3 listesimi ne diyorlar pek anlamıyorum kusura bakma.umarım düzelir güncellemelerde seni haberdar ederim
Eline emeğine sağlık çok güzel kot alabilir miyim
Emeğine sağlık teşekkürler haber kategorisinde eksiklikler varCANLI YAYIN KEYFINI BAMBASKA BIR SEVIYEYE TASIMAYA HAZIR MISIN?
FU TV PRO ile spor, haber, belgesel ve daha fazlasi artik tek yerde!
Hizli, pratik ve akici yapisiyla istedigin icerige kolayca ulas, keyifle izlemeye basla.
ONE CIKAN OZELLIKLER
Karmasik uygulamalarla ugrasmadan, dogrudan izlemek istedigin icerige ulasmak istiyorsan FU TV PRO tam sana gore.
Hizli ve akici kullanim
Populer kanallara pratik erisim
Sade ve kullanisli arayuz
Tek uygulamada toplu izleme keyfi
Rahat ve kolay deneyim
Yeni Kanal Listesi Eklemek için Yapman Gereken Ayarlardan Listeler Bölümüne sporb yazıp ekledikten sonra Güvenli Dns yi açmak....
HEMEN INDIR:
Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.
SEN DE DENE, FARKI KESFET!
Tabi önce yüklemek gerekiyor.hocam emeklerinize sağlık, bir sorum olacak.
güvenli dns açık konumda olması yeterli mi, yoksa Güneş DNS yüklemek mi gerekiyor? teşekkürler.
Tebrik ederim başarılar diliyorumCANLI YAYIN KEYFINI BAMBASKA BIR SEVIYEYE TASIMAYA HAZIR MISIN?
FU TV PRO ile spor, haber, belgesel ve daha fazlasi artik tek yerde!
Hizli, pratik ve akici yapisiyla istedigin icerige kolayca ulas, keyifle izlemeye basla.
ONE CIKAN OZELLIKLER
Karmasik uygulamalarla ugrasmadan, dogrudan izlemek istedigin icerige ulasmak istiyorsan FU TV PRO tam sana gore.
Hizli ve akici kullanim
Populer kanallara pratik erisim
Sade ve kullanisli arayuz
Tek uygulamada toplu izleme keyfi
Rahat ve kolay deneyim
Yeni Kanal Listesi Eklemek için Yapman Gereken Ayarlardan Listeler Bölümüne sporb yazıp ekledikten sonra Güvenli Dns yi açmak....
HEMEN INDIR:
Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.
SEN DE DENE, FARKI KESFET!
Konu mod duzenlemesine mi girmis kod yazmıyor sanki hocam aşağıdaki yanıtlardaymıs pardon şimdi gördüm ben biliyorumda diğerleri zor bukur sankikonuda yazıyor üstad ilk sayfada
kod burada yazıyor konunun en altında belli olsun diye kırmızı olarak yazdımKonu mod duzenlemesine mi girmis kod yazmıyor sanki hocam aşağıdaki yanıtlardaymıs pardon
Şimdi gördüm aşağı inince tamamkod burada yazıyor konunun en altında belli olsun diye kırmızı olarak yazdım