Duyuru Forumun Kapalı Kalması Hakkında

Biz de fanatiktik, gençlerin geçtiği yolları hep geçtik. Ne kadar fanatiktik? Barcelona maçına gidiyormuyuz millet deyip atlayıp araçla Barcelona'ya giderdik. Dünyanın merkezinde Fener vardı. Sonra bir ay, millet yemeğe giderken biz tost yerdik 😂 Gün geldi, bıraktık gitti. Ki, o dönem maç ekibinden kimse şu an futbolla ilgilenmiyor bile

Biz de fanatiktik, gençlerin geçtiği yolları hep geçtik. Ne kadar fanatiktik? Barcelona maçına gidiyormuyuz millet deyip atlayıp araçla Barcelona'ya giderdik. Dünyanın merkezinde Fener vardı. Sonra bir ay, millet yemeğe giderken biz tost yerdik 😂 Gün geldi, bıraktık gitti. Ki, o dönem maç ekibinden kimse şu an futbolla ilgilenmiyor bile
İşte yaşam bu...💫

Kardesimize Helal Olsun Forum Kurallarini Cok İyi Anlatmis
Not=Sadece Bilgilendirme Amaciyla Bunu Paylastim Polemik Yapmaya Kalkmayin Sakın Bu Konun Faydali Olacagini Dusundugum İcin Paylasmak İstedim.Saygılarımla.

Son düzenleme:

Not=Sadece Bilgilendirme Amaciyla Bunu Paylastim Polemik Yapmaya Kalkmayin Sakın Bu Konun Faydali Olacagini Dusundugum İcin Paylasmak İstedim.Saygılarımla.

Üstün Kullanıcı
31-12-2015 19:29 yıllardır bittürk üyesiyim eski seederlardan 👍👍👍

Hangi devirdeyiz reis bu kadar yasak muz cumhuriyetinde yok napsın adam bu forumda X'te yazarım daha iyi :D

Hangi devirdeyiz reis bu kadar yasak muz cumhuriyetinde yok napsın adam bu forumda X'te yazarım daha iyi :D
Yasaklar Ve Kanunlar Toplum Duzenini Olusturmak İcin Kanun Kurucular Tarafindan Toplumlari Kontrol Etmek Duzensizlik Magduriyetleri Her Kafadan Bir Ses Cikmamasi İcin Konulur Kanun Ve Duzen Saglanmassa, Kaos,Kargasa, Kavga, Savaslar, Catismalar Cikar.Saygılarımla

Net'de dolaşırken malum konularla ilgili paylaşımlar yapan bazı forumlara rastladım adamlar çatır çatır her türlü listeleri paylaşıyorlar hatta atmaca nikli kullanıcı da oralarda paylaşımlar yapıyor öğrenmek istediğim DMCA uyarısı bu forumlara yapılmıyor mu yapılıyorsa ve dikkate alınmıyorsa nasıl hala kapatılmıyorlar ?

Net'de dolaşırken malum konularla ilgili paylaşımlar yapan bazı forumlara rastladım adamlar çatır çatır her türlü listeleri paylaşıyorlar hatta atmaca nikli kullanıcı da oralarda paylaşımlar yapıyor öğrenmek istediğim DMCA uyarısı bu forumlara yapılmıyor mu yapılıyorsa ve dikkate alınmıyorsa nasıl hala kapatılmıyorlar ?
İzlemeye devam edin..

okadar çok forum var ki o işler üzerine çalışan takip edilmesi sanırım ya zor ya işgüzarlık üzerine yırtıyorlar. ama biri çıkıp ispiyon şeklinde şikayet ederse resmiyete dönüşüp işlem gerektiriyo. sadece bi fikir bu bilgim yok...

İspiyon vs değildir bence, yazılımla taranıyordur

İspiyon vs değildir bence, yazılımla taranıyordur
Daha önce forumdan atılıp forumu şikayet eden biri vardı. Ayrıca, biz nasıl üye olabiliyorsak; telif atan şirketlerin de elamanrı üye olabilir.

Burası google indexlemesinde oldukça popüler bir site haline gelmişti gerek paylaşımlar gerekse uygulamalar ve çoğu şeyde aranan bilgiye ulaşılabilir bir seviyede olduğu için çok göze batıyordu aynı zamanda herkese açık olduğu için bahsi geçen yayın şirketleri elemanları gelip kayıt olup burada ki işleri gözlemleyip gerekli mecralara şikayet edebilir çünkü burada direkt kanala ait m3u8 paylaşanlarıda vardı birde şöyle bir mevzu var "mimlenmiş olmak" forum olarak ve forum içi üyelerinden bazılarımız mimlenmiş gibiyiz çünkü bizim açtığımız telegram kanalları dahi suçlu suçsuz ayırt edilmeden ansızın kapatılıyor misal benim kendi şahsi telegram botum tamamen sebepsiz yere telif yedi sebebi sadece bana ait olmasıydı içinde herhangi illegal bir şey yoktu ki amacı zaten bana telegram üstünden ulaşılabilsin diye yapmış olmamdı ama noldu isminde patr0n geçmesi yetti. :d

Geri