Cebom
Üye
- Konular
- 13
Aynen oyle hocam google da malum ısler ıcın arama yapınca dırek kabak gıbı sınetech cıkıyordu en basta halıyle çok gezenın ayagına b*k bulaşır malum son.Burası google indexlemesinde oldukça popüler bir site haline gelmişti gerek paylaşımlar gerekse uygulamalar ve çoğu şeyde aranan bilgiye ulaşılabilir bir seviyede olduğu için çok göze batıyordu aynı zamanda herkese açık olduğu için bahsi geçen yayın şirketleri elemanları gelip kayıt olup burada ki işleri gözlemleyip gerekli mecralara şikayet edebilir çünkü burada direkt kanala ait m3u8 paylaşanlarıda vardı birde şöyle bir mevzu var "mimlenmiş olmak" forum olarak ve forum içi üyelerinden bazılarımız mimlenmiş gibiyiz çünkü bizim açtığımız telegram kanalları dahi suçlu suçsuz ayırt edilmeden ansızın kapatılıyor misal benim kendi şahsi telegram botum tamamen sebepsiz yere telif yedi sebebi sadece bana ait olmasıydı içinde herhangi illegal bir şey yoktu ki amacı zaten bana telegram üstünden ulaşılabilsin diye yapmış olmamdı ama noldu isminde patr0n geçmesi yetti. :d