Duyuru Forumun Kapalı Kalması Hakkında

Belkide Geri Dönecekti Fakat Forumun Son Halini Gördükten Sonra Geri Dönmekten Vazgeçti. Latte Abiyi Fazla Tanımıyorum Ama Öyle Bişey Yapmaz Bence, Benimkisi Sadece Düşünce 😄
Yok uzun zamandır aktif değil maalesef hayırlısı bakalım herşey teker teker yok oluyor maalesef Sinetech hala YouTube da özel içerikler paylaşıyor mu?

Malesef bende eski günlerdeki gibi olmayacagını düşünüyorum inşallah olur dıyorum ama... yıllardır mac ızlerız ordan burdan burası gercekten nımet yanı herseyı burda orjınal guvenlı olarak bulabılıyorsun. cunku çok zararlı apk vardı. burası temız ve guvenlı + ekıp yardımcı oluyor herkese gonul ısı çok ıyıdı umarım guzel bır aksıyon alınır tamam herkes forumda yıne gıtmyor ama hepımızın malum buraya toplanma amacımız sohbet degıl ne oldugu malum içerıkler :) bu forumu kanalı bıze kazandıran kım varsa emegıne saglık bir ölume care yok umarım bır hal caresıne bakılır..

+ bu sene gercekten çok telegram sıteler ıle çok ugrasılıyor onceden aynı alan adı aynı grup uzun sure var ıken mac ıcınde belkı 2.3 kere degısıyor bu sene gercekten farklı guvenlık onemlerı var..

Herkes elinden geleni yaparsa, iyi kötü konu program oyun yada haber gibi paylaşım olursa canlı kalır , eskisi gibi olmaz değilde eskisinden daha iyi neler yapılır deriz, başka bir yöne evrilir belki ;)

Herkes elinden geleni yaparsa, iyi kötü konu program oyun yada haber gibi paylaşım olursa canlı kalır , eskisi gibi olmaz değilde eskisinden daha iyi neler yapılır deriz, başka bir yöne evrilir belki ;)
İşte Bu Tebrik Ederim @dehakan7 Hocam Aynı Gorusteyim Sizinle

İşte Bu Tebrik Ederim @dehakan7 Hocam Aynı Gorusteyim Sizinle
Güzel bir ortamımız var sonuçta , herkes ilgi alanına göre yenilikleri haberleri paylaşıyor, günlük girip okuyup yorum yapmak bile keyifli , çok büyük beklentiye de gerek yok bence. ;)

Güzel bir ortamımız var sonuçta , herkes ilgi alanına göre yenilikleri haberleri paylaşıyor, günlük girip okuyup yorum yapmak bile keyifli , çok büyük beklentiye de gerek yok bence. ;)
hocam ıyı nıyetınızı anlıyorum tabi güzel yaklaşım ama bir anket yapılsa %90 ınsanlar malum içerikler için yarış verıyor suan forumda malum içerıkler olmadıgı ıcın çok kayıp verıcektır suan herkes beklıyor cunku zaman dıyor yonetıcıler bırseyler dusunuyorlar sahsen bende sadece malum ıcerıkler ıcın yenı apk vs ıcın hergun kesın olarak gırıs yapar ıncelerım.. beklıyoruz bakalım :)

hocam ıyı nıyetınızı anlıyorum tabi güzel yaklaşım ama bir anket yapılsa %90 ınsanlar malum içerikler için yarış verıyor suan forumda malum içerıkler olmadıgı ıcın çok kayıp verıcektır suan herkes beklıyor cunku zaman dıyor yonetıcıler bırseyler dusunuyorlar sahsen bende sadece malum ıcerıkler ıcın yenı apk vs ıcın hergun kesın olarak gırıs yapar ıncelerım.. beklıyoruz bakalım :)
Çok haklısın @Cebom bende o niyetle geldim buraya da, işte durumlar malum düzelinceye kadar züğürt tesellisi derler ya ondan :)

@dehakan7 Hocam Bununla İlgili Duzenlemeler Yapilacaktir.Yeterki Forum Acik Kalsin Bunun İcin Herkesin Anlayisli Ve Foruma Yardimci Olmasi Gerekli. Forum un Bizlere Musaade Edecegi Legal Paylasimlarda Bir Sorun Olacagini Sanmiyorum Yeterki Her Önüne Gelen Konu Acamasin Yonetici Onayindan Gecen Konular Acilabilsin Sonradan Bu Konular Kapatilmak Zorunda Kalinmaz Ve Sorun
Cikmadan Cozulmus Olur.
Ayrica Su 9 10 Gunluk Surecte Gorulduki Forum Kurallarinin 14.Ve 20. Maddesine Canak Tuttuk Bunda Niyet Aramaya Kalktik Hepimizde Sucluyuz Bu Durumdan Bu Gibi Seylere Tenezzul Etmemiz Gerek 1Saatlik Test Listesi Konusunda Yasandigi Uzere Amacim Kimseye Karismak,Kavga Etmek,Tartismak Degil.Tekrar Söylüyorum.Mademki Burasi Bir Forum Ve Bizde Aileyiz Diyebiliyorsak Eger Ailemi Korumam Gerektigi Dusuncesindeyim.Bunu Nasil Yapabiliriz Arkadaslik Kardeslik Sevgi Saygi Anlayis Sadakat Baglilik En Onemli Olan.Hayat Sadece Uygulama Ve M3u Listelerinden İbaret Degildir.Bunlar Benim Nacizane Kendi İcimden Gelen Dusuncelerim.Surcu Lisan Ettiysem Affola Amacim Burda Kimseyi Kotulemek Degil Lutfen Yazdiklarimdan Alinip Polemik Cikartmayada Kalkmayin.Saygilarimla. Kargo1975

Son düzenleme:
Bu sene için artık paylasim olacağını düşünmüyorum, ortalık karışık ama güzel insanlar sayesinde bu forum daha da guzellesecektir.
Yeni bir sezon öncesi yani mayıs ayından sonra ortalık durulur sa belki üstatlarda daha PROF (VIP Içerik) forum üyelerine kapali olan bir secenekle giriş yapabilirler.
Saygılar

Bu sene için artık paylasim olacağını düşünmüyorum, ortalık karışık ama güzel insanlar sayesinde bu forum daha da guzellesecektir.
Yeni bir sezon öncesi yani mayıs ayından sonra ortalık durulur sa belki üstatlarda daha PROF (VIP Içerik) forum üyelerine kapali olan bir secenekle giriş yapabilirler.
Saygılar
Olabilir @fasumeha Kardeşim Cok Guzel Dusunmussun Ucretli Olan İcerik Olmadiktan Sonra Sorun Degil

Arkadaslar 1 Suru Apk Sahibi Arkadaslarimiz Var 1Kurus Menfeat Gozetmeden Bu İsleri Yapan Onlarada Destek Olsak Küstürmesek Afedersiniz. Mor Sporlari Buradan İzleyebiliriz. Hem Onlara Destek Olmus Oluruz. Hem Meydanı Bos Birakmamis Oluruz. Hemde Boyle İncir Cekirdegini Bile Doldurmayacak Seylerede Tenezzul Etmemis Oluruz.Saygilarimla.

Hocam ulusal kanallar bile yok şuan forumun asıl amacı M3U Listeleri idi.

Geri