Forum'da Yavaşlık hk.

Çok şükür ben sitede böyle bir soruna denk gelmedim , servis sağlayıcısının da etkisi olabilir.

Forumdaki online kullanıcılar bölümü kalktı bir anda. O gittiğinden beri de forum hızlandı eskisi gibi.

Böyle devam etsin ;))

Foruma herhangi bir chatbox gelecek mi ?
Bir ara ben de talep etmiştim: Chat sevdiğim için değil, başka sebeplerden dolayı ama bence de olmasın; Forumu yavaşlatır ve kasar. Bu hali daha iyi ve hafif.

Forumdaki online kullanıcılar bölümü kalktı bir anda. O gittiğinden beri de forum hızlandı eskisi gibi.

Böyle devam etsin ;))
Mobilde aşağıda hâlâ duruyor abi ama şu an forum hızlı gibi bi sıkıntı yok. 😅

Mobilde aşağıda hâlâ duruyor abi ama şu an forum hızlı gibi bi sıkıntı yok. 😅
Evet şu anda var kadeşim ama .. 😅

Mesajı attığımda bir tuhaflık vardı zaten. Yok olan sadece o değildi ama o gidince forum bir anda hızlandı.
Gerçi arkasından Akyol'u online gördüm. Bir el atmıştır bu yavaşlık konusuna diye düşünmedim değil ;))

Şu andaki durum eskisi gibi, hiç yavaşlamamış gibi.

Selam bana 1 günlük giriş engeli geldi şimdi giriş tapa bildim ben hiç bir şey tapmadan bana neden giriş engeli geldi? @Akyol @Sinetech

Selam bana 1 günlük giriş engeli geldi şimdi giriş tapa bildim ben hiç bir şey tapmadan bana neden giriş engeli geldi? @Akyol @Sinetech
Forum kayıtlarında herhangi bir engeliniz görünmüyor (geçmişte de), ya spam kabul edilen bir ip ile giriş yapmayı denediniz ve sistem otomatik engelledi, ya da başka bir sorun yaşadınız. Moderatörler tarafından yapılmış bir işlem kaydınız yok.

Ayrıca bu tip konularda ya yeni başlık açınız ya da mail atınız, "forumdaki yavaşlık" konusu ile alakasız bir mesaj atmış bulunuyorsunuz.

Evet şu anda var kadeşim ama .. 😅

Mesajı attığımda bir tuhaflık vardı zaten. Yok olan sadece o değildi ama o gidince forum bir anda hızlandı.
Gerçi arkasından Akyol'u online gördüm. Bir el atmıştır bu yavaşlık konusuna diye düşünmedim değil ;))

Şu andaki durum eskisi gibi, hiç yavaşlamamış gibi.
Evet abi şu an gerçekten düzgün çalışıyor yaklaşık 1 haftadır falan forum stabil değildi giriş çıkış adeta zulüm oluyodu ama şu an normal. 😅

Son günlerdeki yavaşlık hariç hareketli avatar ve hareketli imzalar kapatılırsa forum daha da hızlanır.
Onların bi zararı yok hocam eğer öyle bir şey olsaydı dünya çapında forumlarda bu özellik kapalı tutulurdu.

Az da olsa sayfa yüklenmesini yavaşlatıyor.
O bunlarla alakalı değilde gecikme ile alakalıdır çünkü evden internete çıktığınız vakit önce internet servis sağlayıcısına gidiyosunuz daha sonra dns sunucusuna gidiyosunuz ordan bu sitenin kurulu olduğu ülkeye gidiyosunuz bu arada arkada dns sunucusu ip domain çözümlemesi yapıyo ve karşınıza sonuç olarak site geliyor yani siteye erişmek için gidilen sunucuda gecikme kaynaklı bir şeydir hocam.

Arkadaşlar ara ara oluyor, hosting firması ile alakalı, 2, 3 gün önce hatta tamamen anlık kapanma yaşadık. Çözümü için uğraşıyoruz.

Konuyu görüntüleyenler

Geri