Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
@dehakan7: Ama o reklamlar hep vardı
Bu sadece sinetech form için değil TR genel int servislerinde yavaşlama mevcut bunun EGM 17/21 nisan tüm izinlerin kaldırılmasına munasır yapılmış bir
bant daraltma diye düşünüyor
zaman zaman int servislerinde yavaşlama kopma yaşanmakta bu geçici bir süreTR Genelinde Bir Bant Daraltma Mevcut ben 70 mpbs alacağıma 30-40 mpbs internet alıyorum
Sanmıyorum, hızım 480 mbps şu an.TR Genelinde Bir Bant Daraltma Mevcut ben 70 mpbs alacağıma 30-40 mpbs internet alıyorum
Neden Yurtdışı Sunucu Kullanmıyorsunuz Anlamıyorum tamam maliyeti daha az ama bence almanya veya hollanda merkezli bir sunucu daha rahat ve iyi olacaktır… İyi AkşamlarArkadaşlar kullandığımız veri merkezine bant kısıtlaması yapılmış. Türk firma kullanıyoruz. Son zamanlarda da bu nedenle sürekli kesinti ve yavaşlama gibi sorunlar yaşıyoruz.
Yazılımsal olarak bir sorunumuz yok. Firma da kendilerine kısıtlama yapıldığını ellerinden gelen bir şey olmadığını söylüyor haklı olarak. Kesin çözüm için artık başka bir işlem yapacağız.
Anlayışınız için teşekkürler
beni zorlamadiiValla beğeni bile zorluyor
en üstad düzelmişti yine eskisi gibi olduBildirimde begeni falan gelince konuya giriyorum çok geç açiliyor