Forum'da Yavaşlık hk.

Ana sayfaya reklamlar gelmiş , bu olabilir mi yavaşlık sebebi ?

1744803827000

Bu sadece sinetech form için değil TR genel int servislerinde yavaşlama mevcut bunun EGM 17/21 nisan tüm izinlerin kaldırılmasına munasır yapılmış bir
bant daraltma diye düşünüyoruz

Sanmıyorum, diğer sitelerde sorun yok, artı yavaşlatma olduğunda speedtest de çakılıyor
Bu sadece sinetech form için değil TR genel int servislerinde yavaşlama mevcut bunun EGM 17/21 nisan tüm izinlerin kaldırılmasına munasır yapılmış bir
bant daraltma diye düşünüyor

Daraltma olsa dahi sorun forum hosting firması ile ilgili bir sorun

Arkadaşlar kullandığımız veri merkezine bant kısıtlaması yapılmış. Türk firma kullanıyoruz. Son zamanlarda da bu nedenle sürekli kesinti ve yavaşlama gibi sorunlar yaşıyoruz.

Yazılımsal olarak bir sorunumuz yok. Firma da kendilerine kısıtlama yapıldığını ellerinden gelen bir şey olmadığını söylüyor haklı olarak. Kesin çözüm için artık başka bir işlem yapacağız.

Anlayışınız için teşekkürler

Arkadaşlar kullandığımız veri merkezine bant kısıtlaması yapılmış. Türk firma kullanıyoruz. Son zamanlarda da bu nedenle sürekli kesinti ve yavaşlama gibi sorunlar yaşıyoruz.

Yazılımsal olarak bir sorunumuz yok. Firma da kendilerine kısıtlama yapıldığını ellerinden gelen bir şey olmadığını söylüyor haklı olarak. Kesin çözüm için artık başka bir işlem yapacağız.

Anlayışınız için teşekkürler
Neden Yurtdışı Sunucu Kullanmıyorsunuz Anlamıyorum tamam maliyeti daha az ama bence almanya veya hollanda merkezli bir sunucu daha rahat ve iyi olacaktır… İyi Akşamlar

Şu anda düzeldi sanki baya hızlandı

Şu an herhangi bir sorun yok

host degiştirmeleri sınırsız ise bilemiyorum yada bu durum kötü bir yola başvurdular bu düşük aldıkları host bunları bitirir

Geri