Forum'da Yavaşlık hk.

patr0n

Geliştirici
Konular
38
Forumda şu an aşırı bir yavaşlık var gibi ne wifi ne mobil veride sağlıklı bir şekilde hareket edemiyorum. Tarayıcı değişikliği yaptım sonuç yine aynı.

@Sinetech @Akyol

bende açılırken bugün ilk kez oldu ondan sonra hiç yavaşlık yaşanmadı bilginize

Bizde bir sıkıntı yok....Konu internet servis sağlayıcınızın bant genişliğini kısması ile alakalı olabilir.

gecmiste bende site isleriyle cok ugrastigim icin böyle durumlarla cok karsilastim. basta sunucu kaynakli ve site paket düsüklügünden kaynakli bu durumlarda site dolasimi agirlasir. paket limiti asildiginda site 24 saat suspeended düser. bir diger unsurda site de misafir gibi dolasan sahte robotlar bu robotlar özellikle asya ülke uzantili dir. sitenin kasilmasina da etki ederler.

Hosting paketimiz olabilecek en yüksek paket, herhangi bir limit ya da trafik kısıtlaması yok. Forumda dönem dönem oluşan yavaşlık (şu an bir sorun görünmüyor) güvenlik sistemleri devreye girdiğinde yaşanıyor, amaç da siteyi korumak.

Gerçekten de oldukça geç açılıyordu son birkaç günde site ve sayfalar.
Ara ara ve kısa kısa baktığım için bu konuyu da görmemiştim o yüzden benden kaynaklanıyor sanmıştım ama genel bir durummuş meğer.

Umarım çabuk düzelir eğer bir sorun varsa tabi ki.

Konuyu görüntüleyenler

Geri