Forumda WipTv Player vardı ama bulamıyorum, yardımcı olabilir misiniz.

baydanis

Üye
Konular
3
Bu forumdan indirdiğimi hatırlıyorum ama şimdi bulamıyorum. apksı update.apk şeklinde inmişti ama apkyı kurunca WipTv Player diye ismi vardı. Şimdi bulamıyorum, bilen varsa yardımcı olabilir mi.

Son düzenleme:
Bu forumdan indirdiğimi hatırlıyorum ama şimdi bulamıyorum. apksı update.apk şeklinde inmişti ama apkyı kurunca WipTv Player diye ismi vardı. Şimdi bulamıyorum, bilen varsa yardımcı olabilir mi.
sen forumda yenıdenmı arıyorsun yoksa tv ye boxa kurdun ana ekranda gorunmuyor onumu kast edıyorsun

Reis bu şekilde açık alanda paylaşılmasını istesem, konuyu bu bölüme açar burada paylaşırdım . Tekrar upload edip burada paylaşmaya gerek var mıydı.! Açtığım konuda yaptığım uyarının nesini anlamadın.?
Konuyu bende bulamadım.apk yı bende yüklemiştim kendim için.arkadaşa yardımcı oldum.uyarıyıda okumamışım demekki. isterseniz silelim .

Konuyu bende bulamadım.apk yı bende yüklemiştim kendim için.arkadaşa yardımcı oldum.uyarıyıda okumamışım demekki. isterseniz silelim .
Şundan dolayı sil reis, orada yazdığım gibi bu uygulama 250 kişilik. Şimdi 1000 kişi indirecek ve patlayacak. Kimse de kullanamayacak.

Benim upload ettiğim dosya şifreli ve benim kontrolümde. Fazla yayılmadıktan sonra aşırı download olursa kapatabilirim.
Şimdilik uygulamanın bulunduğu bölüme erişimi olanların kullanması taraftarıyım.

Reis bu şekilde açık alanda paylaşılmasını istesem, konuyu bu bölüme açar burada paylaşırdım . Tekrar upload edip burada paylaşmaya gerek var mıydı.! Açtığım konuda yaptığım uyarının nesini anlamadın.?
#12 ci mesajdaki alıntıda olan adresi sizde düzenleme yaparak kaldırabilirmisiniz. ben mesajdaki yükleme adresini iptal ettim.

Çok teşekkürler. Evet bu. Bu uygulamayı çok beğendim ama uygulamanın kanal listelerinin altında ad.lt diye bir bölüm var ve bu bölüm şifre istiyor, buranın şifresi nedir, bunu biliyor musunuz peki?
@baydanis #5 nolu mesajındaki alıntıdaki adresi düzenlemeye girerek kaldırabilirmisin.

Geri