Bu forumdan indirdiğimi hatırlıyorum ama şimdi bulamıyorum. apksı update.apk şeklinde inmişti ama apkyı kurunca WipTv Player diye ismi vardı. Şimdi bulamıyorum, bilen varsa yardımcı olabilir mi.
Son düzenleme:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
sen forumda yenıdenmı arıyorsun yoksa tv ye boxa kurdun ana ekranda gorunmuyor onumu kast edıyorsunBu forumdan indirdiğimi hatırlıyorum ama şimdi bulamıyorum. apksı update.apk şeklinde inmişti ama apkyı kurunca WipTv Player diye ismi vardı. Şimdi bulamıyorum, bilen varsa yardımcı olabilir mi.
Forumda yeniden apksını arıyorum, aradım ama bulamadım.sen forumda yenıdenmı arıyorsun yoksa tv ye boxa kurdun ana ekranda gorunmuyor onumu kast edıyorsun
Forumda yeniden apksını arıyorum, aradım ama bulamadım.
0000Çok teşekkürler. Evet bu. Bu uygulamayı çok beğendim ama uygulamanın kanal listelerinin altında ad.lt diye bir bölüm var ve bu bölüm şifre istiyor, buranın şifresi nedir, bunu biliyor musunuz peki?
Çok basitmiş. Bunu değiştirmek mümkün mü? Çoluk çocuk deneyip de girer falan, mümkünse değiştirmek istiyorum.
Ayarlar ''parental control''dan değiştirebilirsiniz.Çok basitmiş. Bunu değiştirmek mümkün mü? Çoluk çocuk deneyip de girer falan, mümkünse değiştirmek istiyorum.
Yükleyemezsiniz..arkadaşlar kendi m3u nasıl yuklerim yardımcı olabilirmisiniz
Ben bulamadığım için konuyu açtım. Her şey için herkese çok teşekkürler, iyi ki varsınız.Ayarlar ''parental control''dan değiştirebilirsiniz.
Ek olarak ''wiptv'' tarafımca paylaşılmış olup, forumda halen bulunmaktadır.
Reis bu şekilde açık alanda paylaşılmasını istesem, konuyu bu bölüme açar, burada paylaşırdım . Tekrar upload edip burada paylaşmaya gerek var mıydı.! Açtığım konuda yaptığım uyarının nesini anlamadın.?
teşekkurlerYükleyemezsiniz..
Konuyu bende bulamadım.apk yı bende yüklemiştim kendim için.arkadaşa yardımcı oldum.uyarıyıda okumamışım demekki. isterseniz silelim .Reis bu şekilde açık alanda paylaşılmasını istesem, konuyu bu bölüme açar burada paylaşırdım . Tekrar upload edip burada paylaşmaya gerek var mıydı.! Açtığım konuda yaptığım uyarının nesini anlamadın.?
Şundan dolayı sil reis, orada yazdığım gibi bu uygulama 250 kişilik. Şimdi 1000 kişi indirecek ve patlayacak. Kimse de kullanamayacak.Konuyu bende bulamadım.apk yı bende yüklemiştim kendim için.arkadaşa yardımcı oldum.uyarıyıda okumamışım demekki. isterseniz silelim .
#12 ci mesajdaki alıntıda olan adresi sizde düzenleme yaparak kaldırabilirmisiniz. ben mesajdaki yükleme adresini iptal ettim.Reis bu şekilde açık alanda paylaşılmasını istesem, konuyu bu bölüme açar burada paylaşırdım . Tekrar upload edip burada paylaşmaya gerek var mıydı.! Açtığım konuda yaptığım uyarının nesini anlamadın.?
Tam onu yazacaktım reis.#12 ci mesajdaki alıntıda olan adresi sizde düzenleme yaparak kaldırabilirmisiniz. ben mesajdaki yükleme adresini iptal ettim.
@baydanis #5 nolu mesajındaki alıntıdaki adresi düzenlemeye girerek kaldırabilirmisin.Çok teşekkürler. Evet bu. Bu uygulamayı çok beğendim ama uygulamanın kanal listelerinin altında ad.lt diye bir bölüm var ve bu bölüm şifre istiyor, buranın şifresi nedir, bunu biliyor musunuz peki?
mesajı komple sildim. ama silmeden önce de link pasifti.@baydanis #5 nolu mesajındaki alıntıdaki adresi düzenlemeye girerek kaldırabilirmisin.
Unutmayız da; siz biraz açarsanız ne demek istediğinizi, aklımızda daha çok yer eder.Bu forum alıntılar sayesinde gidiyor bunu unutmayın![]()