Forum üyelerinin yaşı kaç?

Yaşınız kac?

• 0-17

Oy: 2 1.9%
  • 18-24

Oy: 5 4.7%
  • 25-34

Oy: 20 18.7%
  • 35-44

Oy: 22 20.6%
  • 45-54

Oy: 31 29.0%
  • 55 ve üzeri

Oy: 27 25.2%

• Kullanılan toplam oy
    107
Bende diyorumki bu forumda neden sürekli bir atışma çatışma var :D:D Şimdi anlaşıldı; Gençlerin hırs ve öfkesi / Yaşlıların huysuzluğu ve aksiliği birleşince kaçınılmaz son 😅.Sinetech bence siteye login olduktan sonra 2 ayrı yola otomatik yönlendirme yapacak ortamı hazırlasın
Genctech (40 altı ) / Moructech (40 üstü)

Ben kafadan Moructech -->52

Bende diyorumki bu forumda neden sürekli bir atışma çatışma var :D:D Şimdi anlaşıldı; Gençlerin hırs ve öfkesi / Yaşlıların huysuzluğu ve aksiliği birleşince kaçınılmaz son 😅.Sinetech bence siteye login olduktan sonra 2 ayrı yola otomatik yönlendirme yapacak ortamı hazırlasın
Genctech (40 altı ) / Moructech (40 üstü)

Ben kafadan Moructech -->52
Moructech grubunun internet tecrübesi var. Bizler ilk çıktığı günden itibaren kullanmaya başladık. Yani çekirdekten yetme grubuyuz. Şimdiki genç grup hazıra konuyor

Yaş ortalamalarına bakınca Forum bildiğin ihtiyarlar kulübüymüş 😂😂😂
Yaş tecrübeyi beraberinde getirir. İyidir. Fikir danışsak, bize yol gösterirler. Onların gördüğünün çoğunu gençler yaşamamıştır. Yaşayamaz. 80 darbesi mesela. O kuşak bilir sadece. Bilinçli olarak görüp yaşadıkları için onlaran iyi bilen olmaz. 90'ları onlardan dinle. 80'leri onlardan dinle. Çıkarımlarını yap. Ben tezlerimde kaynakça harici çok kişi dinledim öyle. Bazen onlardan bilgi kitapta olmuyor. Eminler de. Not alıp didik araştırınca belgesi çıkıyordu. Tak koyuyordum teze. Aha size kaynak. gelin yalanlayın. Hem belgesi var hem tanıdığı.

Forumda baya büyüğümüz varmış Allah sağlık uzun ömürler versin inşallah
Bu da formun ne kadar kaliteli olduğunu, üyelerin birbirlerine saygılı paylaşımların ne kadar yararlı olduğunu gösteriyor.....

Geri