Forum Üyelerinin İnternetleri Ne Kadar Hızlı?

Kablonet akıllı sınırsız gündüz 100 akşam 25 mbps idi.taahhüt bitince düz hesap 50 mbps yaptım.akşam 4k iptvlerde sorun oluyordu.şimdi sorunsuz.

Ekli dosyalar

• Screenshot_20241219-140714_Speedtest.jpg
    Screenshot_20241219-140714_Speedtest.jpg
    251.5 KB · Görüntüleme: 14
Oturduğum apartmana fiber döşemişler. Ttnet mesaj yollamış beleşe kuralım fiber'i diye. Tüm kablolama işini onlar mı hallediyor yoksa daireye kabloyu benim mi çektirmem lazım
Superonline fiber aldığınızda eve kadar bina içerisinden kıra döke oturduğunuz kata kadar kablo çekip, evin içinde modemi kullanmak istediğiniz yere kadar kablo çekmeye devam ediyor ve bağlantıyı da yapıp gidiyorlardı. TTNET de bu kadarını yapar herhalde. Size kalan sadece önceki gibi ev içerisindeki ağ için kablolar olmalı. Önceden yaptığınız gibi yani.

Zaten en basiti telefonla sormak TTNet'e. Size ek yük getiriyorlarsa ve utanmıyorlarsa şaşırmazsınız sadece olur biter ;)

Oturduğum apartmana fiber döşemişler. Ttnet mesaj yollamış beleşe kuralım fiber'i diye. Tüm kablolama işini onlar mı hallediyor yoksa daireye kabloyu benim mi çektirmem lazım
Ben site yöneticisiyim.Turkcell,vodafone ve Turktelekom her dairenin kapısına kadar fiber kablo çekti.Çekmek içinde bana yalvardılar..Onlar çekmiş bizde çekelim aynı kanaldan diye..(Balıkesir)Ama daha öncede Giresundaydım.Oradada sadece Turktelekom vardı.Daireye kadar kablo parasını siz vereceksiniz dediler.Yakanet vardı orada çatıdan antenle fiber onu aldık.Sonra kabloyu kendileri çekti ama boşa.Kimse geçmedi türktelekoma.

25 kullanıyorum 4k da izlesen bir sorun olmuyor gayet çalışıyor 100 alsan ne olur 1000 alsan ne olur sadece bişe izliyosan ama ev kalabalık herkes aynı anda bieşelr ızlıyosa yukluyosa ındırıyosa fılan falan o zaman değişir bu konu örnek bir çok kimse ınstagram gırmek için 100 mb ınternet baglatıyor eve bu tamamen saçmalık yayın konusunda 25 zorluycak bir yayın da ne bılyım ne izliycez hadi 1 tık el artırıp 50 al 1000 fılan gereksiz eger ektra bişeler yoksa

aslında genel benım box konusunda fikrim de aynı açtıgın ınat rec homatics e 4500 veriyosun açtıgın inat rec yayını internetim 1000 mb yani bişeyi alırken kullanıma göre almak fiyat performans her zaman benim için en önemli öncellik ha tabi box ve ınternet de gerçekten hakkını vericek başka ekstra şeyler için kullanıyosanız o zaman da zaten ona göre alınır

Ekran Resmi 2024 12 20 155334

Dört işlem bildikten sonra sorun kalmıyor seçenek teke düşüyor..

Ekran Resmi 2024 12 20 155354

Fiber altyapı olmadan anca bu kadar
Screenshot 17

aynı mesafede iphone ve laptop için farklı sonuç.

36f

227

Geri