LAperdesi
Moderatör
- Konular
- 56
Tövbe estağfurullah, modeme mavi mi içirecek?takviye mi kullansan acaba![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Tövbe estağfurullah, modeme mavi mi içirecek?takviye mi kullansan acaba![]()
Modeme kalp krizimi geçirticeksinizTövbe estağfurullah, modeme mavi mi içirecek?![]()
Fiyat?Kablonet akıllı sınırsız gündüz 100 akşam 25 mbps idi.taahhüt bitince düz hesap 50 mbps yaptım.akşam 4k iptvlerde sorun oluyordu.şimdi sorunsuz.
160 tlydi.taahhüt bitince yeni fiyat 400 tl.olduFiyat?
Bizde de durumlar böyleGeçenlerde Forum üyelerinin yaş ortalamasını merak etmiş ve forumun adeta emekliler lokali olduğu öğrenmiştik. Bakalım bu eyt'li amcalar internete bağlanırken de emekli kontejyanından mı yoksa ruhu gençCELL tarifesiyle mi bağlanıyorlar...
Benim Tarife Bu:
Ekli dosyayı görüntüle 1658
Superonline fiber aldığınızda eve kadar bina içerisinden kıra döke oturduğunuz kata kadar kablo çekip, evin içinde modemi kullanmak istediğiniz yere kadar kablo çekmeye devam ediyor ve bağlantıyı da yapıp gidiyorlardı. TTNET de bu kadarını yapar herhalde. Size kalan sadece önceki gibi ev içerisindeki ağ için kablolar olmalı. Önceden yaptığınız gibi yani.Oturduğum apartmana fiber döşemişler. Ttnet mesaj yollamış beleşe kuralım fiber'i diye. Tüm kablolama işini onlar mı hallediyor yoksa daireye kabloyu benim mi çektirmem lazım
Bu da ev,Ekli dosyayı görüntüle 1673
Bu iş. Evde yaklaşık 350/50Mb
Ben site yöneticisiyim.Turkcell,vodafone ve Turktelekom her dairenin kapısına kadar fiber kablo çekti.Çekmek içinde bana yalvardılar..Onlar çekmiş bizde çekelim aynı kanaldan diye..(Balıkesir)Ama daha öncede Giresundaydım.Oradada sadece Turktelekom vardı.Daireye kadar kablo parasını siz vereceksiniz dediler.Yakanet vardı orada çatıdan antenle fiber onu aldık.Sonra kabloyu kendileri çekti ama boşa.Kimse geçmedi türktelekoma.Oturduğum apartmana fiber döşemişler. Ttnet mesaj yollamış beleşe kuralım fiber'i diye. Tüm kablolama işini onlar mı hallediyor yoksa daireye kabloyu benim mi çektirmem lazım
Fiber altyapı olmadan anca bu kadar
Ekli dosyayı görüntüle 2194