📢 Forum Üyelerine Özel: Ücretsiz Canva Pro Hediye Ediyorum! (Sınırlı Sayıda – Kaçırmayın!)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Teşekkür ediyorum böyle faydalı paylaşımlar yaptığınız için. Programlara karşı özel bir ilgim var faydalanmak isterim.
[email protected]

✅ %100 Ücretsiz​

✅ Sadece Forum Üyelerine Özel​

✅ Üst Düzey Tasarım Deneyimi​

✅ Üst Düzey CTR – Gören Tıklıyor!​

✅ SEO Uyumlu ve Tamamen Güvenli​

🎁 Canva Pro’yu ücretli almak yerine, bu fırsatı değerlendirip ücretsiz sahip olun!
Sadece yapmanız gereken çok basit:

📩 Konuya mail adresinizi yorum olarak yazmanız yeterli!​

🟢 Canva Pro ile Neler Yapabilirsiniz?

• Premium şablonlara sınırsız erişim
  • Arka plan silme aracı
  • İçerik planlama ve zamanlama
  • Ekip çalışmasına özel ayrıcalıklar
  • Tüm premium yazı tipleri, ikonlar ve daha fazlası!

🚀 Neden Bu Fırsatı Kaçırmamalısınız?

• Sınırlı sayıda dağıtım yapılacak
  • Üyeler arası güven esaslı paylaşım
  • Tamamen yasal ve risksiz kullanım
  • Forum içi özel destek sağlanacak

🛡️ Not: Mail adresiniz sadece davet amacıyla kullanılacaktır. Herhangi bir pazarlama, spam veya kötüye kullanım kesinlikle yapılmaz.

💬 Hemen aşağıya mail adresinizi yorum olarak bırakın, Canva Pro davetiniz size gelsin!
🎨 Tasarıma bir adım önde başlayın!
Hocam benimki daha gelmedi

Arkadaslar Email Hotmail Paylasan Arkadaslarimiz Tum Mail Adresleriniz Gorunuyor Forum İcinde Bir Arkasimiz Bunun Fotografini Paylasmisti Kotu Niyetli Kisilerin Eline Duserse Bu Kisisel Verileriniz Bunlari Kotuye Kullanan Olabilir Defalarca Uyardim Maalesef Dinletemedim Forum Kurallarinin 14. Maddesini İyi Okumanizi Ve Dogabilecek Magduriyetlerde Forumun Degil Cunku Herkes Kendi Rizasi İle Kisisel Bilgilerini Verdigi İcin Dogabilecek Magduriyetlerdende Herkes Kendi Sorunlu Olacaktir Sartlar Ve Durumlar Ne Olursa Olsun Konu Acip Kisisel Bilgilerin İstenmesi Ve Her Ne Sartla Olursa Olsun Bunda Niyet Aranmaksizin Kisilerin Kendi İstegiyle Bile Olsa Cok Buyuk Sorunlara Yol Acabilir Bu Gibi Sorunlarin Olusmamasi İcin Kimsenin Kisisel Bilgelerini İster Ulu Orta İster Dm den Olsun Kisinin Kendi Guvenligi Ve Topluluk Guvenligi Adina Cok Buyuk Guven Ve Onem Arzetmektedir.Tum Bunlari 1 Kardesiniz Olarak Soyluyorum.Bunlardan Hic Bir Cikarim Yok Aksine Ceza Bile Alabilirim Belkide Tum Bunlari Forumdaki Aile Ortamini ,Mademki Bir Aileyiz Ailemi Korumak İcin Soyluyorum Amacim Burada Kimseyi İthamda Bulunmak ,Suclamak,Onunla,Bununla,Kavga Etmek Olmadigini Ve Bu Yazdiklarimin Polemik Konusu Yapilmamasi İcin Ricada Bulunuyorum Sizlerden Amacim Ailemi Korumak Surcu Lisan Ettiysemde Affola Hepiniz Hakkinizi Helal Edin Benden Yanada Varsada Hakkim Helal Olsun Sizlere Kardeslerim Saygilarimla Allaha Emanet Olun.Kargo1975

Arkadaslar Email Hotmail Paylasan Arkadaslarimiz Tum Mail Adresleriniz Gorunuyor Forum İcinde Bir Arkasimiz Bunun Fotografini Paylasmisti Kotu Niyetli Kisilerin Eline Duserse Bu Kisisel Verileriniz Bunlari Kotuye Kullanan Olabilir Defalarca Uyardim Maalesef Dinletemedim Forum Kurallarinin 14. Maddesini İyi Okumanizi Ve Dogabilecek Magduriyetlerde Forumun Degil Cunku Herkes Kendi Rizasi İle Kisisel Bilgilerini Verdigi İcin Dogabilecek Magduriyetlerdende Herkes Kendi Sorunlu Olacaktir Sartlar Ve Durumlar Ne Olursa Olsun Konu Acip Kisisel Bilgilerin İstenmesi Ve Her Ne Sartla Olursa Olsun Bunda Niyet Aranmaksizin Kisilerin Kendi İstegiyle Bile Olsa Cok Buyuk Sorunlara Yol Acabilir Bu Gibi Sorunlarin Olusmamasi İcin Kimsenin Kisisel Bilgelerini İster Ulu Orta İster Dm den Olsun Kisinin Kendi Guvenligi Ve Topluluk Guvenligi Adina Cok Buyuk Guven Ve Onem Arzetmektedir.Tum Bunlari 1 Kardesiniz Olarak Soyluyorum.Bunlardan Hic Bir Cikarim Yok Aksine Ceza Bile Alabilirim Belkide Tum Bunlari Forumdaki Aile Ortamini ,Mademki Bir Aileyiz Ailemi Korumak İcin Soyluyorum Amacim Burada Kimseyi İthamda Bulunmak ,Suclamak,Onunla,Bununla,Kavga Etmek Olmadigini Ve Bu Yazdiklarimin Polemik Konusu Yapilmamasi İcin Ricada Bulunuyorum Sizlerden Amacim Ailemi Korumak Surcu Lisan Ettiysemde Affola Hepiniz Hakkinizi Helal Edin Benden Yanada Varsada Hakkim Helal Olsun Sizlere Kardeslerim Saygilarimla Allaha Emanet Olun.Kargo1975
Kesinlikle haklısın hatta fark ettiğimde çıkarmasını söylediğim halde umursamaz davranıyor sorumlu arkadaşlar...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Geri