Forum-Sinetech Doğum Günü

Thanos

Paylaşımcı
Konular
78
Selamlar,

Ben, Forum-Sinetech'in Doğum Günü'nün 5 Ekim olduğunu sanıyordum, aslında konuyu da; 00:00'dan sonra açmayı düşünüyordum ama 29 Eylül'müş. :(
Ben mi kaçırdım, yoksa kutlandı mı? Yoksa 5 Ekim mi bekleniyordu?

Her neyse, bu Forumu açan kişiyi;

Başta Sinetech olmak üzere, Adnan Hoca'yı, siteye emek veren diğer yöneticleri ve samimi bir şekilde burada paylaşım yapan, insanlara yardımcı olan( Karşılık beklemeden)
Forum'un büyümesine katkı veren herkese, teşekkür ediyorum.

Buraya 0'dan gelip, buradan çok şey öğrenen arkadaşlar oldu. İyi ki Sinetech var!
İYİ Kİ DOĞDUN, SİNETECH!:)🕯️🎂🕯️

Son düzenleme:
Selamlar,

Ben, Forum-Sinetech'in Doğum Günü'nün 5 Ekim olduğunu sanıyordum, aslında konuyu da; 00:00'dan sonra açmayı düşünüyordum ama 29 Eylül'müş. :(
Ben mi kaçırdım, yoksa kutlandı mı? Yoksa 5 Ekim'mi bekleniyordu?

Her neyse, bu Forumu açan kişiyi;

Başta Sinetech olmak üzere, Adnan Hoca'yı, siteye emek veren diğer yöneticleri ve samimi bir şekilde burada paylaşım yapan, insanlara yardımcı olan( Karşılık beklemeden)
Forum'un büyümesine katkı veren herkese, teşekkür ediyorum.

Buraya 0'dan gelip, buradan çok şey öğrenen arkadaşlar oldu. İyi ki Sinetech var!
İYİ Kİ DOĞDUN, SİNETECH!:)🕯️🎂🕯️
Tam da benim üye olduğum günmüş, ne ara 1 yıl oldu ya. Hey gidi günler :cry:

İlk gün ve forumun 19. üyesi olarak nice yıllara. Malum şeyler olmasaydı keşke.

Herkese çok teşekkürler arkadaşlar, ben de farkında değildim doğrusu 😊 İnşallah daha iyi bir şekilde, nice yıllara hep beraberce ulaşırız.
hem güldüren hem gözden yaş akıtan hem tatlı bir mesaj olmuş kutluyorum sizi sevgili Sinetech abey

Anlamsız - Alakasız Cevap Yazmak ve Konu Açmak Yasaktır!
nice yıllara cinetech ailesi ne ara gecti bukadar zaman inşallah dahada devam eder ve eski şaşalı günlere döner 🎉🎊🥇

Geri