Forum-Sinetech Doğum Günü

İyi ki Sinetech var! İYİ Kİ DOĞDUN, SİNETECH!:)🕯️🎂🕯️

Forumumuzun yaşı kutlu olsun, nice yıllara. @Sinetech hocamızı youtube'da da 5, 5.5 yıldır takip eden bir üye olarak (kanal henüz 50 aboneye ulaşmadan bile abone idim) başta kendisi olmak üzere forumda katkıda bulunan herkese teşekkürü borç bilirim. Kendi adıma konuşmam gerekirse android tv box ve uygulamalara ait ne varsa hepsini forumdan ve bahsettiğim youtube hesabından öğrendim. Herkese teşekkürler.

Konu kaçmış gözümden 😉 @Sinetech iyi ki varsınız. Ve iyi ki bu kadar güzel insanı bir araya getiren bu güzel faydalı siteyi yapmışsınız. Hep birlikte nice senelere. 🥳

Forumdaki herkesle sağlıkla, birlikte, nice seneleri deviririz inşallah.

Güzel yorumlarınız için teşekkürler.
Bu forumun en sevdiğim yanı, sokakta bile karşılaşılamayacak kadar her telden insanın burada bir araya gelmiş olması🙂 Başka forumda veya herhangi bir toplumda bunu göremeyiz diye düşünüyorum.

Saygı, sevgi, bilgi dolu nice senelere

SİNETECH sayesinde TÜRKİYE genelinde sizler gibi bir ailem oldu. İyi ki varsınız. Saygılar.

Güzel yorumlarınız için teşekkürler.
Bu forumun en sevdiğim yanı, sokakta bile karşılaşılamayacak kadar her telden insanın burada bir araya gelmiş olması🙂 Başka forumda veya herhangi bir toplumda bunu göremeyiz diye düşünüyorum.
benimde en sevdiğim yanı o

Son düzenleme:
Öncelikle böylesi güzel bir forum yapan Sinetech yönetimine ve foruma en başından itibaren katkıda bulunan arkadaşlara sonsuz teşekkürler...
Burayı biraz geç buldum ama iyi ki bulmuşum..
Forumun daim olması dileğiyle :giggle:

Son düzenleme:
Sinetech forumun yeni yaşi kutlu olsun öncelikle Sinetech abimize ,Akyol,Adnan ve diğer yönetici abilerimiz forumun guvenligi sağladıkları icin teşekkürler sizler sayesinde güzel insanlarla tanıştık kaynaştık eğlendik büyük bir aile olduk inşallah daha da büyüyeceğiz ve kötü insanlar karşı forumumuzu koruyacağız

Geri