Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Mesala şu an uzanıyordum kalktım baktım 5 bildirim var. Sesli uyarı olsa duyar öyle kalkardımBen şahsen çok isterdim![]()
Cok Guzel 1 Fikir Olsa İyi Olabilir.Mesala şu an uzanıyordum kalktım baktım 5 bildirim var. Sesli uyarı olsa duyar öyle kalkardım![]()
Düzeltiyorum ; duyar öyle kalkardım yerine , duyunca kalkardım.Mesala şu an uzanıyordum kalktım baktım 5 bildirim var. Sesli uyarı olsa duyar öyle kalkardım![]()
Foruma alarm mı taktıralım diyorsunGelen bildirimlerde sesli uyarı almamız teknik olarak mümkün mü ?
OlabilirForuma alarm mı taktıralım diyorsun![]()
Gerçekten süper olurOlabilirhatta konuya göre sessize alma gibi bir özellik eklenebilir. Takibe aldığımız konularda bildirim sesini aç-kapat yapabiliriz.
Bu arada posta güvercinlerinden çok iyi anlarım . 5 yaşından beri beslerimGelisim Gelistirme İyidir İyi Olma mis Olsa O Kadar İcat Olmaz di Bu İcatlar Sayesin de Bu gun İsansanlar Daha Konforlu Yasayabiliyor Örnek Cagin İcadi Telefonlar Eskiden Duman la Veya Guvercinler le veya Mektup Telgrafla Olan haberlesme Bu Zaman da Aninda Telefon ve İnternet Sayesinde Oluyor.
Hayvan lar İnsanlara Yuce Rabbimiz Tarafindan Biz İnsanlara Sunulmus Lutuftur.Kiymetine Bilene Anlayana Tabi.Bu arada posta güvercinlerinden çok iyi anlarım . 5 yaşından beri beslerim![]()
Sesli uyarı veriyor muBende kuş besliyorum ama muhabbet Ekli dosyayı görüntüle 8748
Ben aç kalırım , hayvanları aç bırakmam reis. Her türlü hayvanı sever, beslerim.Hayvan lar İnsanlara Yuce Rabbimiz Tarafindan Biz İnsanlara Sunulmus Luftur.Kiymetine Bilene Anlayana Tabi.
Bence bu uyarı sesi forum'a eklenmeli. Bildirim geldiğinde "geldi baba geldi" diye uyarı verse müthiş olur .Her birdirim geldiginde "geldi baba geldi" diyor Ekli dosyayı görüntüle 8749