Forum Sesli Uyarı Sistemi

Bence bu uyarı sesi forum'a eklenmeli. Bildirim geldiğinde "geldi baba geldi" diye uyarı verse müthiş olur .😁
Ama, benim favorim BMW nin kapı açık uyarı sesi.
Bence bu ses iyi olur

Ekli dosyalar

• iphoned_a5e23ee44776061.mp3
    36.4 KB
Lakin kisa kisa 5 10 farkli zil ses tonu olmasi gerek herkes begenmeyebilir,veya arada 1 zil ses tonunu degistirmek isteyebilir bana gore bu yeterli ama kisiden kisiye degisebilir cunku bizim insanlarimiza birse begendirmek malesef zor sayggilarimla.
Uyarı tonu ne olursa olsun biz bir tanesine razıyız reis. fazlası lüks'e girer :)

Daha önce benzer bir amaç için bir chrome eklentisi kullanmıştım, şimdi ismini hatırlayamadım bulmaya çalışıyorum, yazacağım.
Hatta önce denerim öyle yazarım işe yaramayacaksa size de boşuna denettirmemin anlamı olmaz :)

Daha önce benzer bir amaç için bir chrome eklentisi kullanmıştım, şimdi ismini hatırlayamadım bulmaya çalışıyorum, yazacağım.
Hatta önce denerim öyle yazarım işe yaramayacaksa size de boşuna denettirmemin anlamı olmaz :)
Bekliyoruz üstad. Hayırlı bayramlar.

Bekliyoruz üstad. Hayırlı bayramlar.
Size de hayırlı bayramlar. Eklentiyi buldum deneye deneye forum için en ideal configi ayarladım ve çalıştığına emin oldum.
İsteyen herkesin yapabilmesi için detaylı bir anlatım yapacağım. Fakat bunu buradan mı yapsam daha iyi olur yoksa yeni bir konu mu açsam daha iyi olur bilemedim. Çünkü yeni konu açayım dersem konu ismi buna çok benzeyecek diye emin olamadım. Siz ne dersiniz?

Size de hayırlı bayramlar. Eklentiyi buldum deneye deneye forum için en ideal configi ayarladım ve çalıştığına emin oldum.
İsteyen herkesin yapabilmesi için detaylı bir anlatım yapacağım. Fakat bunu buradan mı yapsam daha iyi olur yoksa yeni bir konu mu açsam daha iyi olur bilemedim. Çünkü yeni konu açayım dersem konu ismi buna çok benzeyecek diye emin olamadım. Siz ne dersiniz?
Bence sıfırdan konu açılsa daha faydalı olur. Bu konu sadece bilgi edinmek amaçlı açıldı .

Geri