ayruki
Paylaşımcı
TeşekkürlerEline sağlık . İnsAllah bırakmazsın geliştirmeyi . Beğendim
TeşekkürlerEline sağlık . İnsAllah bırakmazsın geliştirmeyi . Beğendim
Katılıyorum kullanımı kolay, arayüzü basit ve çok kullanışlıen iyisi cloudstream çok kolay
Bildiğin eklentileri yazarmisin ? Kraptorcs kapandı ve şuan hiç bir eklenti yok bende . Bildiklerini yazarmısın ?Cs ve Nuvio kullanıyorum. Cs büyüklerimizin bile kullanabileceği kolaylikta. Cihazımda uzun zamandır mevcut.
Nuvio'yu estetik açıdan çok beğeniyorum. Aradığım içerikleri tr dublaj ve orjinal hallerini de rahatlıkla bulabiliyorum. Bunun için eklenti ve uzantı paylaşan bütün arkadaşlar sağolsunlar. Hepsinin ellerine sağlık
Dublaj kaynak ne var stremio da knk ?Dublaj kaynak çok az yok gibi.
Nuvio veBağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.plugini. Teşekkürler
Bildiğin eklentileri yazarmisin ? Kraptorcs kapandı ve şuan hiç bir eklenti yok bende . Bildiklerini yazarmısın ?Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.
Netflix'in bazı Türk dizilerinde ya da anime dizilerde tek tük denk geldiğim oluyor. En son Xmen'97 ve Vox Machina'da denk geldim. Ama yok gibi diye belirtmişim zaten.Dublaj kaynak ne var stremio da knk ?
Github ta wuplayapp olarak bakarsanız direk indirme varWuplay e nerden ulasabilirim ?
DM bakarmısınGithub ta wuplayapp olarak bakarsanız direk indirme var
Bunda hangi yerli kaynaklar var türkçe dublaj altyazı acaba ?Github ta wuplayapp olarak bakarsanız direk indirme var
Cloudstream dan başkası sarmıyor beni
|
Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.
|