Film izlemek için en beğendiğiniz uygulama hangisidir ?

Film izlemek için en beğendiğiniz uygulama hangisidir

• Cloudstream

Oy: 55 65.5%
  • Streamflix

Oy: 1 1.2%
  • Nuvio Media

Oy: 19 22.6%
  • Kodi

Oy: 0 0.0%
  • Diğer

Oy: 9 10.7%

• Kullanılan toplam oy
    84
Film & Dizi için:
CloudStream favorim, Nuvio çok nadir kullanırım. Stremio' yu artık sildim.

Youtube videoları için(Dahili reklam engelleyici var ekstra SponsorBlock ile video içindeki reklamları bile engelliyor.):
TizenTubeCobalt

kullanıyorum.

Cs ve Nuvio kullanıyorum. Cs büyüklerimizin bile kullanabileceği kolaylikta. Cihazımda uzun zamandır mevcut.

Nuvio'yu estetik açıdan çok beğeniyorum. Aradığım içerikleri tr dublaj ve orjinal hallerini de rahatlıkla bulabiliyorum. Bunun için eklenti ve uzantı paylaşan bütün arkadaşlar sağolsunlar. Hepsinin ellerine sağlık

Cs ve Nuvio kullanıyorum. Cs büyüklerimizin bile kullanabileceği kolaylikta. Cihazımda uzun zamandır mevcut.

Nuvio'yu estetik açıdan çok beğeniyorum. Aradığım içerikleri tr dublaj ve orjinal hallerini de rahatlıkla bulabiliyorum. Bunun için eklenti ve uzantı paylaşan bütün arkadaşlar sağolsunlar. Hepsinin ellerine sağlık
Bildiğin eklentileri yazarmisin ? Kraptorcs kapandı ve şuan hiç bir eklenti yok bende . Bildiklerini yazarmısın ?

Dublaj kaynak ne var stremio da knk ?
Netflix'in bazı Türk dizilerinde ya da anime dizilerde tek tük denk geldiğim oluyor. En son Xmen'97 ve Vox Machina'da denk geldim. Ama yok gibi diye belirtmişim zaten.

Cloudstream dan başkası sarmıyor beni

Cloudstream dan başkası sarmıyor beni

Alternatif olarak Nuvio da bulundurmak güzel. İçerisinde 27 adet kaynak var.
En sade ve Basitçe Adım adım Nuvio kurulumu için.

cloudstream vaz gecilmez

Kesinlikle cloudstream

Cloudstream şuanlık tek geçerim.

Geliştiriciler destek vermeye devam ettiği sürece alternatif aramaya gerek yok. Tabii ki cloudstream.

Nuvio ve repo desteği devam ederse cloudstream.

wuplay i kaynak dolayısıyla kaldırmıştım. Cs ve Nuvio en başta geliyor. Nuvıo da trakt sync den dolayı bir tık önce çıkıyor. Tabi en önemlisi kaynakların devam etmesi, içerik olmayınca pro nun ne önemi kalırki

Bilgisayar başında oturmaktan yorulduğum için Tv de izlemek artık daha rahatıma geliyor. Tv de kullanma zamanına göre kodi, stremio ve cs kullandım. Şuan da da cs den baya memnunum.

Geri