Öneri Fan TV Yenilendi

Merhaba Sinetech Ailesi Fan TV Uygulamamız Yenilendi Eski Uygulamada Olduğu Gibi Yeni Uygulamada Reklam Yoktur Android Tv & Box Cihazlarda Çalışmaktadır Spor, Sinema, Belgesel, Haber, Yerel Kanallar ve Film Kategori Eklenmiştir İyi Seyirler. Yardımı İçin @pun Hocama Teşekkür Ederim.
Teşekkürler emeğinize saglik

güzel uygulama ellerinize sağlık umarım kendini bozmaz fakat tek eksik yönü tvboxta reklam yok ama mobil uygulama da çok reklam çıkıyor

Fan TV uygulaması yapımcısı eline emeğine sağlık usta mükemmel en iyisi şu anda en stabil çalışan sorunsuz umarım uzun süren bir uygulama olur 🫡🫡☺️

güzel uygulama ellerinize sağlık umarım kendini bozmaz fakat tek eksik yönü tvboxta reklam yok ama mobil uygulama da çok reklam çıkıyor
Tv özellikle reklamsız yaptım tvde kumanda ile reklam kapatma uğraşması olmasın diye

Üstad çok güzel ve kullanışlı bir uygulama özellikle medya player seçimi harika olmuş, özellikle ultra hd 4k hdr hdr10+ dolby vision görüntü ve dolby atmos dolby digital plus dtsx gibi ses formatlı vod filmler ve diziler olunca harici playerler daha da işe yarıyor altyazı indirme seçenekleri vs. olanlar
Başarılar dilerim.

Üstad çok güzel ve kullanışlı bir uygulama özellikle medya player seçimi harika olmuş, özellikle ultra hd 4k hdr hdr10+ dolby vision görüntü ve dolby atmos dolby digital plus dtsx gibi ses formatlı vod filmler ve diziler olunca harici playerler daha da işe yarıyor altyazı indirme seçenekleri vs. olanlar
Başarılar dilerim.
Güzel yorumunuz için teşekkürler hocam

Ustam 24 saat geri alma çalışmıyor veya ben i yapamadım ayrıntı verirsen sevinirim
Bu arada eline sağlık yayınlar güzel ve kaliteli geliyor
Geri sarma yerel kanallarda mevcut, şuan trt1 24 saat geri sarılabiliyor diğer yerel kanallar 1 saat civarı geri sarılabiliyor

Konuyu görüntüleyenler

Geri