Öneri Fan TV Yenilendi

Yani geliştirilebilir çünkü mesela TV'ye kurduğunuz zaman tutmak sorun olabiliyor ekran altta kalıyor çıkış yapmak istediğiniz zaman büyük bir ihtimalle Mouse gerekiyor

Android TV'ye yükledim ve uygulamayı beğendim. Kanallardaki görüntü kalitesi yüksek ve yayınlar stabil. Logosu da ana ekrana çıktı güzel oldu. Mouse ile kullanım sanki daha rahat.

Velhasıl kelam eline emeğine sağlık kardeşim. Ömrü uzun olur inşallah kanalının.

Not : belgesel bölümüne Bein İz TV plaese 😀

Android TV'ye yükledim ve uygulamayı beğendim. Kanallardaki görüntü kalitesi yüksek ve yayınlar stabil. Logosu da ana ekrana çıktı güzel oldu. Mouse ile kullanım sanki daha rahat.

Velhasıl kelam eline emeğine sağlık kardeşim. Ömrü uzun olur inşallah kanalının.

Not : belgesel bölümüne Bein İz TV plaese 😀
Yorumunuz için teşekkürler hocam kanal önerisi için de ayrıca teşekkür ederim gözden kaçmış sanırım ekleyeceğim hemen 😊

Kurulumu ciddi derecede hızlı, panel ve yayın akışı da şu an itibariyle stabil. Emeğinize sağlık, başarılarınızın devamını dilerim.

Spor kanallarının çoğu çalışmıyor.(Özellikle beyn.onlarin hiçbiri çalışmıyor.)

Bilginize.

Açılmayan kanalları üzerinden veya buradan yorum yazıp belirtebilirsiniz mail olarak bildirim geldiği için hızlı dönüş yapıyorum

Spor kanallarının çoğu çalışmıyor.(Özellikle beyn.onlarin hiçbiri çalışmıyor.)

Bilginize.
aga yayinci kurulus band daraltmasi yapiyo yayin aktif bile olsa ya takikiyo tesbit ettiklerini tamamen durduruyorlar mac kanallarini

aga yayinci kurulus band daraltmasi yapiyo yayin aktif bile olsa ya takikiyo tesbit ettiklerini tamamen durduruyorlar mac kanallarini
Bein ve tivibu kanalları streamradar yayınları bir kaç gün aralıkla link değişiyor o sebeple güncel link ile değiştirmek gerekiyor tabii spor yayınları sabit link onda sorun olmuyor

Merhaba Sinetech Ailesi Fan TV Uygulamamız Yenilendi Eski Uygulamada Olduğu Gibi Yeni Uygulamada Reklam Yoktur Android Tv & Box Cihazlarda Çalışmaktadır Spor, Sinema, Belgesel, Haber, Yerel Kanallar ve Film Kategori Eklenmiştir İyi Seyirler. Yardımı İçin @pun Hocama Teşekkür Ederim.
Güzel paylaṣim emeyine saygilar baṣarinizin devamini diliyorum

Konuyu görüntüleyenler

Geri