Öneri En Son Hangi Filmi ve Diziyi İzlediniz

DEPRAVITY.jpg

Depravity

Vizyon tarihi belirsiz | 1s 57dk | Dedektif, Gerilim
Yönetmen Paul Tamasy
| Senarist Paul Tamasy
Oyuncular: Sasha Luss, Dermot Mulroney, Victoria Justice

Özet

Üç sakin, münzevi komşularının bir seri katil olduğundan şüphelendiğinde, adamın dairesine girerler ve çalıntı sanat eserlerinde saklı bir serveti ortaya çıkarırlar. Ancak keşifleri, her köşede yeni bir dehşetin saklandığı sadist bir hayatta kalma oyununa kapıldıklarında bir kabusa dönüşür.

5.5/10

Orta yapım bir gerilim filmi.​

NEIGHBORHOOD-WATCH.jpg

Neighborhood Watch

2025 • 1 saat 32 dakika • ABD
Yönetmen: Duncan Skiles
Senarist: Sean Farley
Yapımcı: Luke Daniels, Chris Bellant

Oyuncular:
Jack Quaid
Jeffrey Dean Morgan

KONUSU:

Ebeveynlerin bilmesi gerekenler: Neighborhood Watch , belirtilmemiş bir akıl hastalığı olan genç bir adamın ( Jack Quaid ) bir kaçırılmaya tanık olduğuna inanıp, çok geç olmadan kurbanı bulmak için acı çeken emekli komşusuyla ( Jeffrey Dean Morgan ) iş birliği yapmasını konu alan bağımsız bir gizem gerilim filmi.

6/10

Orta dereceli suç , polisiye filmi , dram yönü daha ağır basıyor.​

PARANOYA.jpg

Paranoya

22 Kasım 2024 Sinemada | 1s 57dk | Komedi, Dram
Yönetmen Cengiz Özkarabekir
| Senarist Kubilay Zerener
Oyuncular: Onur Buldu, Ege Kökenli, Bülent Şakrak

Özet
(13+): 13 yaş ve üzeri izleyici kitlesi için uygun

Paranoya, Muntazam adlı bir gazetecinin paranoyası nedeniyle başına açtığı komik ve tuhaf olayları konu ediyor. Gazeteci olan Muntazam, üniversite öğrencisiyken yazdığı bir şirr nedeniyle hapse atılır. Parkmaklıklar ardındayken babasının cenazesine katılamamasından dolayı Muntazam’ın paranoyası başlar. Bu durum onun başına tuhaf işlerin açılmasına neden olur.

6/10

Onur Buldu var diye komedi filmi beklemeyin film dram filmi , eh işte.​

Covert Affairs
5 sezon, Türkçe dublaj yok
CIA konulu...

ilk sezon tutarmı diye basit kalmış ama sonrası bence iyi...

Star Trek Voyager. Bu dizi tam benim zamandan! Gençken bilim kurgu dizileri, benim için bir öncelik değildi! Ama şimdi... ben bu diziye bayıldım! 7 sezonunu bir solukta izledim. Orada bir de Türk oynuyor, Tarık Ergin - (ensin - Ayala)

Ekli dosyalar

• MV5BMmM2YjBjYzItYmFlOC00MDllLWJiOTQtNjY0MGY5NWI1MDFmXkEyXkFqcGc@._V1_FMjpg_UX1000_.jpg
    MV5BMmM2YjBjYzItYmFlOC00MDllLWJiOTQtNjY0MGY5NWI1MDFmXkEyXkFqcGc@._V1_FMjpg_UX1000_.jpg
    194.2 KB · Görüntüleme: 7
  • Screenshot_20250813_173433.jpg
    Screenshot_20250813_173433.jpg
    407.9 KB · Görüntüleme: 4
Son düzenleme:
yuzuklerin-efendisi-rohirrimin-savasi.jpg

Yüzüklerin Efendisi: Rohirrim'in Savaşı

13 Aralık 2024 Sinemada | 2s 14dk | Animasyon, Macera, Fantastik
Yönetmen Kenji Kamiyama
| Senarist Jeffrey Addiss, Will Matthews
Oyuncular: Brian Cox, Gaia Wise, Miranda Otto
Orijinal adı The Lord Of The Rings: The War Of the Rohirrim

10 yaş ve üzeri izleyici kitlesi için uygun

The Lord Of The Rings: The War Of Rohirrim, Yüzüklerin Efendisi: Yüzük Kardeşliği'ndeki olaylardan yaklaşık 250 yıl öncesinde geçiyor. Orta Dünya'nın şekillenmesine yardımcı olan efsanevi bir savaşın anlatıldığı filmde, güçlü Rohan Kralı Helm Hammerhand'ın hayatına odaklanılıyor.

6/10

Orta Dünyada geçmeyen birJapon Animesi​

GECE-ELBET-KER.jpg

Gece Elbet Çöker

15 Ağustos 2025 | 1s 48dk | Dram, Gerilim
Yönetmen Benjamin Caron
| Senarist Sarah Conradt
Oyuncular: Vanessa Kirby, Randall Park, Jennifer Jason Leigh
Orijinal adı Night Always Comes

Özet

Birçok kişi için geçinmesi imkansız hale gelen bir şehirde, Lynette tahliye edilme tehlikesiyle karşı karşıyadır. Ailesini dairelerinde tutmak için tek bir gecesi ve 25.000 dolar toplama hedefi vardır. Yol onu geceleri Portland'da, yasadışı işletmeler, riskli karşılaşmalar ve ahlaki ikilemlerle dolu bir ağa sürükler. İhtiyaç ve kararlılıkla hareket eden Lynette, kendini her kararın sonuçları olduğu ve kaçışın neredeyse imkansız olduğu bir dünyanın derinliklerinde bulur.

5.5 /10

Netflixden suç dram tarzında bir yapım , beni pek sarmadı.​

Bende Form,in 3,sezonuna başladım.
Dizi, Amerika Birleşik Devletleri'nin girenleri tuzağa düşüren kabus gibi bir kasabasında geçiyor. İsteksiz sakinler hayatta kalmak için birlikte çalışmak zorunda kalıyorlar ve kaçmanın bir yolunu bulma umuduyla kasabanın içinde ve dışında saklı sırları aramaya çalışıyorlar. Bu süreçte, çevredeki ormandan gelen korkunç gece yaratıkları tarafından rahatsız ediliyorlar.MV5BYzM5ZWMxOGEtZjEyMC00YjQ0LThiYjEtZjVkZGEzN2NlOGEwXkEyXkFqcGc V1 FMjpg UX1000

SUPERMAN.jpg

Superman

11 Temmuz 2025 Sinemada | 2s 9dk | Aksiyon, Bilim Kurgu, Macera
Yönetmen James Gunn
| Senarist James Gunn
Oyuncular: David Corenswet, Rachel Brosnahan, Nathan Fillion

Özet
(13A): 13 yaş altı izleyici kitlesi aile eşliğinde izleyebilir

Superman, büyük bir tehlike ile karşı karşıya olan Superman'in hikayesini konu ediyor. Bir süredir Metropolis'te bir süper kahraman olarak aktif olan Superman, aynı zamanda Daily Planet gazetesinde muhabir Clark Kent adlı insan alter egosu kisvesi altında çalışmaya devam eder. Superman, Green Lantern, Mister Terrific, Hawkgirl und Metamorpho gibi çok sayıda kahramanla birlikte insanlığı birçok tehdite karşı korur. Ancak bir anda kendisini dünya çapındaki çatışmaların ortasında bulur ve insanlık adına yaptığı eylemler şüphe uyandırmaya başlar. Onun savunmasızlığını hisseden teknoloji milyarderi ve usta manipülatör Lex Luthor, Superman'den sonsuza dek kurtulmak için fırsatı değerlendirmek ister. Korkusuz Daily Planet muhabiri Lois Lane, Metropolis'in diğer meta-insanlarının ve Süperman'in sadık dört ayaklı yoldaşının desteğiyle, Luthor'un korkunç planını gerçekleştirmesini engelleyebilir mi?

7.5/10

Diğer Superman filmlerindne farklı yanları var görsel olarak , en iyi superman filmi değil ama izlenir.​

GECE-KASABI.jpg

Gece Kasabı

28 Şubat 2025 Sinemada | 1s 23dk | Gerilim, Korku
Yönetmen Anouk Whissell, François Simard, Yoann-Karl Whissell
| Senarist Alberto Marini
Oyuncular: Turlough Convery, Benny Opoku-Arthur, Jacqueline Moré
Orijinal adı Wake Up

Özet
(18+): 18 yaş ve üzeri izleyici kitlesi için uygun

Gece Kasabı, protesto etmek için girdikleri mobilya mağazasında kendilerini ölüm kalım savaşının içinde bulan bir grup aktivistin hikayesini konu ediyor. Bir grup aktivist, şirketin çevre katliamı uygulamalarını kınamak amacıyla geceleyin büyük bir mobilya mağazasına girer. Ancak gece gözetiminden sorumlu güvenlik ajanı dengesizdir ve "ilkel" avcılığa takıntılıdır. Durum kızışır ve gerçek bir insan avı başlar.

6/10

Fazla beklentiye girilmeden izlenecek bir kedi fare oyunu , gerilimi eh işte , orta karar.​

1755516545009

Yıllar önce kitabını okumuştum, dizi bazen hiç akmasa da yine de güzeldi. Zaman zaman 1.5 zaman zaman ise 2x hızında izledim. Güzel ve orijinal bir hikaye.

Evet bende geçenlerde bitirdim bu diziyi güzeldi.

En El Barro dizisine başladım , El Marginal hapishane dizisi vardı 4 sezonunu izledim 5.sezon hiç bi yerde çıkmadı , bu dizi de onun kadın vesiyornu o dizi ile bağlantılı.

Son düzenleme:
savaga-salvation.jpg

Savage Salvation

Vizyon tarihi belirsiz | 1s 43dk | Aksiyon, Gerilim
Yönetmen Randall Emmett
| Senarist Adam Taylor Barker, Chris Sivertson
Oyuncular: Robert De Niro, Willa Fitzgerald, John Malkovich

Özet

Şerif Church ve Dedektif Zeppelin, sakinlerin ilgi alanının yalnızca kilise ya da oksikodon olduğu çetin kasabalarında barışı korumaya çalışır. Yeni nişanlı Shelby John ve Ruby Red’de kasabada yeni bir başlangıç yapmak ister. Ruby'nin kayınbiraderi Peter'ın desteğiyle bir aile kurmaya ve temizlenmeye karar verirler. Ancak Shelby, nehirde vaftiz olup geçmiş günahlarından temizlenmek isteyen Ruby’nin verandasında öldüğünü keşfeder. Büyük bir öfkeyle dolu olan Shelby, uyuşturucu ticareti zincirindeki her halka tarafından Ruby'ye yapılan tüm yanlışları düzeltmek için intikam dolu bir öldürme çılgınlığına başlar.

5/10

Vasat bir yapım , Rober de Niro'nun fazla rolü yok.Aksiyonu az.​

gorevimiz-tehlike-son-hesaplasma.jpg

Mission: Impossible – Son Hesaplaşma

23 Mayıs 2025 Sinemada | 2s 49dk | Aksiyon, Casusluk, Gerilim
Yönetmen Christopher McQuarrie
| Senarist Christopher McQuarrie, Erik Jendresen
Oyuncular: Tom Cruise, Hayley Atwell, Ving Rhames
Orijinal adı Mission: Impossible – The Final Reckoning

Özet
10 yaş ve üzeri izleyici kitlesi için uygun

Mission: Impossible – Son Hesaplaşma, büyük bir tehlike ile karşı karşıya olan Ajan Hunt ve ekibinin hikayesini konu ediyor. Av henüz bitmedi: Ethan Hunt ve efsanevi Impossible Mission Force'tan ekibi, yalnızca "Entity" olarak bilinen son derece güçlü ve dünyayı tehdit eden bir yapay zekayla karşı karşıyadır. Ekibin, bu kaynayan çatışmada kilit rol oynayan "Sewastopol" adlı Rus denizaltısını bulmaları gerekir. Ancak Hunt ve ekibi bu amaçta elbette yalnız değildir. En nihayetinde Entity'nin bir adamı olan Gabriel de Sewastopol'u hummalı bir şekilde aramaktadır. Ona göre bu, yeryüzünde cehennemin kapısını açan, dünyayı kaosa sürükleyecek anahtardır. Gabriel'in bu acımasız mücadelede gizli bir silahı var gibi görünür. Hunt'la ortak bir geçmişleri var ve bu geçmiş sonunda IMF ajanının eline geçer.

7.5/10

Film gereksiz uzundu 3 saate yakın , aksiyonu az buldum , serinn son filmiydi onun hatrına verdim bu puanı.​

Geri