Öneri En Son Hangi Filmi ve Diziyi İzlediniz

1752765051620

"Rüzgarı Dizginleyen Çocuk", Malavi'de yaşayan bir çocuğun, köyünü büyük bir kıtlıktan kurtarmak için yaptığı mücadeleyi konu alır. Gerçek bir hikayeden uyarlanan film, genç William Kamkwamba'nın, ailesinin ve köyünün yaşamını değiştirmek için bir rüzgar türbini inşa etme çabalarını anlatır.
Film gerçek hikayeden uyarlama oluğu için keyifle izlenecek bir film. İzlemeyenlere tavsiye ederim

MEGAN-2.0.png

M3GAN 2.0

27 Haziran 2025 Sinemada | 2s 0dk | Korku, Gerilim
Yönetmen Gerard Johnstone
| Senarist Gerard Johnstone
Oyuncular: Amie Donald, Jenna Davis, Allison Williams

Özet
16 yaş ve üzeri izleyici kitlesi için uygun

M3GAN 2.0,tehlikeli bir robotu durdurmak için diriltilen M3GAN'ın hikayesini konu ediyor. Bir yapay zeka harikası olan M3GAN, kontrolden çıkıp öldürücü bir çılgınlığa kalkışmış ve yok edilmiştir. Aradan geçen iki yılın ardından yaratıcısı Gemma şimdi yüksek profilli bir yazar ve yapay zekanın hükümet denetimi konusunda savunucudur. Bu sırada Gemma’nın 14 yaşındaki yeğeni, onun aşırı korumacı kurallarına karşı isyan etmeye başlar. Gemma’nın hiçbir şeyden haberi yokken, M3GAN’ın temel teknolojisi güçlü bir savunma müteahhidi tarafından çalınıp yanlış şekilde kullanılmış ve askeri sınıf bir silah olan Amelia’nın yaratılmıştır. Çok geçmeden Amelia, tehlikeli bir suikastçı casus haline gelir. Ancak Amelia farkındalığı arttıkça insanlardan emir almayı reddeder. Tehlike gün geçtikçe artarken Gemma’nın M3GAN’ı yeniden diriltmekten başka çaresi kalmaz.

7/10

Korku filmi gibi değil aksiyon filmi gibi olmuş ama başarılı ,ters köşe yapmışlar 3.süde gelecek belli ki.​

EJDERHANI-NASIL-EGITIRISIN.jpg

Ejderhanı Nasıl Eğitirsin

13 Haziran 2025 Sinemada | 2s 5dk | Aksiyon, Macera, Fantastik
Yönetmen Dean DeBlois
| Senarist Dean DeBlois
Oyuncular: Mason Thames, Gerard Butler, Nico Parker
Orijinal adı How To Train Your Dragon

Özet
10 yaş ve üzeri izleyici kitlesi için uygun

Ejderhanı Nasıl Eğitirsin, yaralı bir ejderha ile arkadaş olan genç Hıçkıdık'ın maceralarını konu ediyor. Ejderhalar ve Vikingler, asırlardır tam olarak dostça olmayan bir kombinasyondur. Birbirlerine tahammül edemiyor gibi görünüyorlar. Bu yüzden birbirleriyle savaşıyorlar. Vikingler buna erken yaşlardan itibaren hazırlıklıdır. Yeterince güçlü olmayan herkes, Hıçkıdık gibi, hızla bir yabancıya dönüşür. Viking şefi Stoick'in oğlu olarak, üzerindeki beklentilerin baskısı muazzamdır. Hıçkıdık bir gün efsanevi Gece Öfkesi ejderhalarından biri olan Dişsiz ile karşılaştığında, dünyası olabilecek en iyi şekilde yıkılır. Çünkü, sayısız Viking hikayesinin aksine, Dişsiz aslında onu öldürmek istemez. İkisi arasında beklenmedik bir dostluk gelişir. Peki Hıçkıdık bunu babasına ve diğer kabile üyelerine nasıl açıklayacaktır?

7.5/10

Animasyondan filme uyarlanmış bir yapım , gayet başarılıydı beğendim​

Mayor of Kingstown 3.sezon , True Detective 4.sezonu bitirdim.

c-takimi.jpg

C Takımı

16 Şubat 2024 Sinemada | 1s 51dk | Komedi
Yönetmen Bora Onur
| Senarist Barış Başar, Vahdet Erdoğan
Oyuncular: Toygan Avanoğlu, Murat Akkoyunlu, Sera Tokdemir

Özet

C Takımı, 30 yıldır arkadaş olan altı kişinin yaşadığı maceraları konu ediyor. Yağmur, Murat 131, Süslü İbo, Ferdi Hoca ve Kuru Ahmet lise yıllarından beri arkadaşlardır. Grubun tek kadın üyesi olan Yağmur'un yaşadıklarından sonra ekibe eski mahalle kabadayısı hırsız Necmi'yi de dahil ederler. Grubun Necmi'yi aralarına almasının nedeni intikam almaktır. Ancak yaptıkları plan onların pek de düşündüğü gibi ilerlemez. Yolun sonunun nereye varacağından bihaber olan grup, kimi zaman engebeli kimi zamansa düz olan bu yolculukta kendilerini türlü maceraların içerisinde bulurlar.

4/10

Saçmasapan bir film , bu filmlere gülenler var mı .​

siz-babama-bakmayin.jpg

Siz Babama Bakmayın

18 Temmuz 2025 | 1s 21dk | Komedi
Yönetmen Felipe Joffily
| Senarist Leandro Soares, Lucas Blanco
Oyuncular: Leandro Hassum, Julia Svacinna, Gabriel Goity
Orijinal adı Família, Pero no Mucho

Özet

Brezilyalı bir baba, kızının Arjantinli kayınvalideleriyle Bariloche'de tanışır. Bu karşılaşma, tekrar tekrar komik durumlara yol açan bir kültür çatışmasıdır.

5/10

Brezilya aile filmi , vasat.​

6 bölümlük Untamed dizisini bitirdim.

11.22.63 dizisinin 1.sezonuna başladım.

Çukur'un 2.sezonunu bitirmiştim en son. Dizi Prime Video'da sansürsüz yayınlanıyor.

BIR-OMRUN-SONBAHARI.jpg

Bir Ömrün Sonbaharı

7 Şubat 2025 Sinemada | 1s 30dk | Dram, Romantik
Yönetmen Gizem Kızıl
| Senarist Burcu Yılmaz
Oyuncular: Eylül Tumbar, Bilal Yiğit Koçak, Lal Ensari

Özet
6 yaş ve üzeri izleyici kitlesi için uygun

Bir Ömrün Sonbaharı, çocukluk travmaları ve kaybetme korkusuyla mücadele eden genç bir kadının hayatına odaklanıyor. Genç bir kadın olan Zeynep, bir yandan çocukluk travmalarıyla boğuşurken bir yandan da kaybetme korkusuyla mücadele eder. Onun hayatı, amansız bir hastalığı olan Can ile tanışmasıyla bambaşka bir hal alır. Can ile Zeynep, aşkın gücüyle her türlü zorluğun üstesinden gelmeye çalışır.

6/10

Sahneler kopuk , oyunculuklar çok iyi değil , duygusal bir film eh işte.​

ASK-SADECE-BIR-AN.jpg

Aşk Sadece Bir An

14 Şubat 2025 Sinemada | 1s 50dk | Dram, Romantik
Yönetmen Mustafa Kotan
| Senarist Aslı Zengin
Oyuncular: Emirhan Çakal, Berfin Nilsu Aktaş, Gonca Vuslateri

Özet
(13+): 13 yaş ve üzeri izleyici kitlesi için uygun

Barda çalışan Rüzgar’ın hayatı, bir gün arkadaşının yerine taksiye çıkmasıyla bambaşka bir hal alır. Rüzgar ile taksideyken tanışan Hayal, birbirlerine aşık olur. Ancak Hayal’in ailesi, Rüzgar’ın katil olduğunu öğrenir ve onların ilişkisine izin vermez. Olayın aslı ise Rüzgar’ın babası annesini öldürmüştür ve olay Rüzgar’ın üzerine yıkılmıştır. Rüzgar, Hayal’in babası tarafından kızıyla görüşmemesi için tehdit edilse de o, sevdiği kadından vazgeçmez. İlişkileri devam ederken Rüzgar katıldığı motosiklet yarışında kaza yaparak yoğum bakıma kaldırılır. Bu durumu fırsat bilen Hayal’in ailesi kızlarını başka bir şehre götürür. Ancak onların yolu yeniden kesişecektir.

7/10

Çakal iyi oyunculuk çıkarmış , oyuncu kadrosu geniş gençlik dram filmi güzeldi ben beğendim.​

MARIA.jpg

Maria

21 Şubat 2025 Sinemada | 2s 3dk | Biyografik
Yönetmen Pablo Larraín
| Senarist Steven Knight
Oyuncular: Angelina Jolie, Pierfrancesco Favino, Alba Rohrwacher

Özet
10 yaş ve üzeri izleyici kitlesi için uygun

Efsanevi opera sanatçısı Maria Callas'ın hayat hikayesinin konu edildiği filmde, sopranonun Paris'te izole bir şekilde geçirdiği hayatının son yıllarına odaklanılıyor. Amerika doğumlu Yunan soprano Maria Callas, 20. yüzyılın en tanınmış ve en etkili opera sanatçılarından biriydi. Pek çok eleştirmen onun bel canto tekniğini, geniş sesini ve dramatik performanslarını över ve müzikal ve dramatik yeteneği ona La Divina lakabını kazandırır. Filmde divanın ünlü Yunan iş insanı Aristotle Onassis ile olan çalkantılı ilişkisi de mercek altına alınıyor.

2/10

Haluk Bilginer için baktım ama film aşırı sıkıcı , sara sara geçtim.​

Şeref Beyi yarıladım, w two worlds ile paralel izliyorum. Haluk Bilginer büyük oyuncu

Geleceğe Mektuplar dizisine başladım , yarısı bitti.

big sky
en son squid-game 3
şu an Alice in Borderland izliyorum

Son düzenleme:
terrifier-2.jpg

Terrifier 2

21 Mart 2025 Sinemada | 2s 18dk | Korku
Yönetmen Damien Leone
| Senarist Damien Leone
Oyuncular: Lauren LaVera, David Howard Thornton, Jenna Kanell

Özet
(18+): 18 yaş ve üzeri izleyici kitlesi için uygun

Uğursuz bir varlık tarafından diriltildikten sonra Art, ürkek Miles County kasabasına döner. Gözünü taze avlara diken Art, genç bir kızı ve onun küçük erkek kardeşini hedef alır.

6/10

3.filmi daha önce izlemiştim..Mantık dışı çok şey var filmde , kan vahşet dolu bir film zaten filmin amacı da o.​

LILO-VR-STITCH.jpg

Lilo & Stitch

23 Mayıs 2025 Sinemada | 1s 48dk | Macera, Komedi, Aile, Bilim Kurgu
Yönetmen Dean Fleischer Camp
| Senarist Chris K.T. Bright, Mike Van Waes
Oyuncular: Chris Sanders, Maia Kealoha, Sydney Elizabeth Agudong

Özet
6 yaş ve üzeri izleyici kitlesi için uygun

Lilo & Stitch, parçalanmış ailesini onarmaya yardım eden kaçak bir uzaylıyla arkadaş olan yalnız bir Hawaii kızının hikayesini konu ediyor. Altı yaşındaki Lilo Pelekai, 18 yaşındaki kız kardeşi Nani ile birlikte Hawaii’de yaşayan bir kızdır. Yaşadıkları yer cennet gibi gözükse de onlar için oldukça sıkıcıdır. Anne babalarını erken yaşta kaybeden kardeşler yalnızlıkta baş etmeyen çalışır. Ancak kaçak bir uzaylı olan Stitch ile yollarının kesişmesiyle hayatları bambaşka bir hal alır. Sürekli kaos yaratan Stitch ile baş etmesi zor olsa da kardeşler kendilerini yeniden bir aile sıcaklığında hisseder. Birbirlerine destek olan üçlü, birlikte önlerine çıkan her türlü zorluğun üstesinden gelir.

7/10

Disneyden eğlenceli bir yapım , güzeldi.​

MUTLU-GILMORE-2.jpg

Mutlu Gilmore 2

25 Temmuz 2025 | 1s 54dk | Komedi
Yönetmen Kyle Newacheck
| Senarist Tim Herlihy, Adam Sandler
Oyuncular: Adam Sandler, Julie Bowen, Christopher McDonald
Orijinal adı Happy Gilmore 2

Özet

İşleri ve spor hayatı pek de yolunda gitmeyen Happy Gilmore'un hikayesini konu edinen filmde, gücünü kontrol edemeyen başarısız bir hokey oyuncusu yakın plana alınıyordu. Popüler komedi filminin devamının geleceğini ilk filmin oyuncu kadrosundan Christopher McDonald duyurdu.

6/10

Komik bir yapım değil ilk filmde öyleydi , Adam Sandler son yıllarda komedi filmlerinde başarısız.​

Geleceğe Mektuplar dizisini bitirdim , eh işte.

The Sandman 2.sezon 2.kısım bölümlerine başladım.

11.22.63 disizinide bitirdim , güzeldi , farklıydı.

KARANLIKTAN-KORKMA.jpg

Karanlıktan Korkma

27 Ocak 2012 Sinemada | 1s 39dk | Korku, Gerilim
Yönetmen Troy Nixey
| Senarist Guillermo del Toro, Matthew Robbins
Oyuncular: Katie Holmes, Guy Pearce, Bailee Madison
Orijinal adı Don't Be Afraid of the Dark

Özet

Babası Alex (Guy Pearce) ve sevgilisi Kim (Katie Holmes) ile birlikte yaşamaya başlayan Sally'yi (Bailee Madison), yeni taşındıkları büyük evde, hiç de hoş olmayan sürprizler beklemektedir. Zira binanın bodrum katında neredeyse yüzyıldır kitli kalmış olan yaratıklar, evin yeni sahiplerinden dolayı harekete geçmişlerdir.

Sally geceleri duyduğu sesler sonrası evin bir önceki sahiplerinin neden gizlice ortadan kaybolduğunu öğrenir ve ailesini uyarmaya çalışır. Fakat babası canavarların hayal ürünü olduğunu söyleyerek küçük kıza inanmamakta direnir...

Yönetmen Troy Nixey ilk uzun metrajlı filmi olan Karanlıktan Korkma'nın senaryosunu, Puss in Boots, Kung Fu Panda 2 ve Hellboy serisinde imzası olan Guillermo del Toro, Matthew Robbins ile kaleme aldı...

6/10

Netflixe yeni geldi, eski bir yapım , Del Toro filmleri güzel olur Guy Pearce'de var ama çocuk üzerinden ilerleyen bir film , çocuklara daha çok hitap ediyor.​

Geri