Öneri En Son Hangi Filmi ve Diziyi İzlediniz

tezgah.jpg

Tezgah

4 Ekim 2024 Sinemada | 1s 38dk | Komedi, Gerilim
Yönetmen Erkan Kolçak Köstendil, Kadir Çermik
| Senarist Erkan Kolçak Köstendil
Oyuncular: Damla Sönmez, Rıza Kocaoğlu, Erkan Kolçak Köstendil

Özet
16 yaş ve üzeri izleyici kitlesi için uygun

Tezgah, eşini mutfak tezgahında kendisini en yakın arkadaşıyla aldatırken yakalayan ülkenin ünlü isimlerinden birinin hikayesini konu ediyor. Bir yazar, bir aktrist, bir müzisyen ve bir mutfak tezgahı... Yalanlar, birbirlerini ve sevenlerini aldatmalar, oynanan oyunlar eski bir anne halısının üzerine dökülüyor.

6/10

3-4 kişi arasında geçen bir film , bol küfürlü , günümüz ilişkilerinin geldiği nokta.

Dün akşam arkadaşlarla oturduk Squid Game 3'ün ilk 2 bölümünü izledik. Spoiler vermeden söyleyeyim ilk 2 sezondaki hızlı akış yoktu. hele ilk bölüm bildiğiniz zamana oynamışlar. Önceki sezonlara ayıp olmasın diye bir de bu sezon 6 bölüm olduğu için mecbur bitircez :)

THUNDERBOLTS.jpg

Thunderbolts*

2 Mayıs 2025 Sinemada | 2s 6dk | Aksiyon, Fantastik
Yönetmen Jake Schreier
| Senarist Joanna Calo, Eric Pearson
Oyuncular: Florence Pugh, Sebastian Stan, David Harbour

Özet

Thunderbolts, ölümcül bir tuzağa düşen bir grup anti-kahramanın hikayesini konu ediyor. Yelena Belova, Bucky Barnes, Red Guardian, Ghost, Taskmaster ve John Walker, Valentina Allegra de Fontaine'in kurduğu bir ölüm tuzağına yakalanırlar ve umutsuz yabancılar riskli bir görev üstlenmek zorunda kalırlar. Bu onları yalnızca tehlikeli yerlere değil, aynı zamanda kendi geçmişlerinin karanlık sayfalarına da sürükler. Güvensizlik, iç çatışmalar ve eski yaraların ortasında soru hala ortada durur: İşlevsiz grup birbirini yok mu edecek yoksa zaman dolmadan kendilerinin ötesine geçip birlikte daha büyük bir şey yaratmayı başarabilecekler midir?

7.5/10

Marvel filmi yeni Avengers 'ler mi yoksa onların yerini tutamaz ama yeni kahramanlar , devamı gelecek.

Alice in Borderland 2.sezonuda bitirdim .3.Sezon Eylülde gelecek.

INSIDE.jpg

Inside

Vizyon tarihi belirsiz | 1s 44dk | Dedektif, Gerilim
Yönetmen Charles Williams (III)
| Senarist Charles Williams (III)
Oyuncular: Guy Pearce, Cosmo Jarvis, Vincent Miller (II)

Özet

Çocuk hapishanesinden yetişkin hapishanesine transfer edildikten sonra Mel Blight, hem Avustralya'nın en aşağılık suçlusu Mark Shepard'ın hem de yakında şartlı tahliye edilecek bir mahkum olan Warren Murfett'in himayesine girer. Aralarında bir baba üçgeni büyürken, bu süreçte en kötü adamların bile içlerinde onları mahvedecek bir miktar iyilik olduğunu fark eder.

5/10

Ağır ilerleyen bir film , sıktı.

THE-OLDGUARD-2.jpg

The Old Guard 2

2 Temmuz 2025 | 1s 45dk | Aksiyon, Macera, Fantastik
Yönetmen Victoria Mahoney
| Senarist Gina Prince-Bythewood, Greg Rucka
Oyuncular: Charlize Theron, KiKi Layne, Veronica Ngo

Özet

Yıllardır paralı asker olarak çalışan bir grup ölümsüz askere odaklanılan The OLd Guard filminin devam halkası olan yapımın başrolünü ilk filmde Andy karakterine hayat veren Charlize Theron üstleniyor.

6/10

İlk filmin yanından bile geçemez , tam bir hayal kırıklığı

Ben kitabını da okumuştum (tabii ki kitabı çok daha iyi), dizisi de biraz fazla ağır işliyor olsa da ilk ve son bölümler gerçekten güzel. Eğer ki 10 bölüm yerine 5 bölümlük bir dizi olsa, eminim ki imdb puanı daha yüksek olurdu. Yine de beğendim.

1751547472464

bring-her-back.jpg

Onu Geri Getir

1 Ağustos 2025 Sinemada | 1s 39dk | Korku, Gerilim
Yönetmen Michael Philippou, Danny Philippou
| Senarist Michael Philippou, Danny Philippou
Oyuncular: Sally Hawkins, Billy Barratt, Sora Wong
Orijinal adı Bring Her Back

Özet

Bir erkek ve kız kardeş, yeni koruyucu annelerinin ıssız evinde karanlık sırları gün ışığına çıkaran rahatsız edici bir ritüelle karşılaşır. Ürkütücü tehditten kaçmaya çalışırken, çoktan dehşetin bir parçası olduklarını fark ederler.

7.5/10

Ağustosun başında sinemalarda olacak , şimdiden izledim , güzeldi beğendim , gerilimi yüksek.​

HEADS-OF-STATE.jpg

Heads Of State

2 Temmuz 2025 Platform: | 1s 53dk | Aksiyon, Komedi
Yönetmen Ilya Naishuller
| Senarist Josh Appelbaum, André Nemec
Oyuncular: Idris Elba, John Cena, Priyanka Chopra Jonas

Özet

İngiltere Başbakanı Sam Clarke ve ABD Başkanı Will Derringer, ülkelerinin "özel ilişkisini" tehlikeye atan pek de dostça olmayan ve çok da aleni bir rekabete sahiptir. Ancak, iki liderin güvenlik güçlerine karşı fazlasıyla dengi olan güçlü ve acımasız bir yabancı düşmanın hedefi olduklarında, gönülsüzce güvenebilecekleri tek iki kişiye, birbirlerine güvenmek zorunda kalırlar. Zeki MI6 ajanı Noel Bisset ile müttefik olarak, kaçmalı ve herkesi tehdit eden küresel bir komployu engellemek için yeterince uzun süre birlikte çalışmanın bir yolunu bulmalıdırlar.

7.5/10

Amazon Prime'dan aksiyon komedi tarzında eğlenceli bir filmdi beğendim.​

Disney'den 6 bölümlük mini dizi Ironheart'ı bitirdim , fena değildi.

The Sandman 2.sezona başlıcam.

ballerina.jpg

Ballerina

6 Haziran 2025 Sinemada | 2s 5dk | Aksiyon, Gerilim
Yönetmen Len Wiseman
| Senarist Shay Hatten
Oyuncular: Ana de Armas, Ian McShane, Anjelica Huston

Özet

Ballerina, ailesinin ölümünden sorumlu olanlardan intikam almak için harekete geçen genç bir suikastçının hikayesini konu ediyor. Rooney, Rusya'daki bir balerin-suikastçı yetiştirme okulunda büyümüş, ölümcül bir katildir. John Wick gibi, o da emekli olup normal bir hayat yaşamak ister. Ancak geçmişi onu bulur ve Rooney ailesinin intikamını almak için yeniden silahlara sarılır. Bu yolculukta, John Wick ve Charon gibi karakterlerle kesişen bir yol izler. Rooney'nin hedefi, suikastçılar dünyasının güçlü bir figürü olan ve onun geçmişini yok eden kişidir.

8/10

Bol aksiyon , gayet başarılı buldum

fenike-plani.jpg

Fenike Planı

30 Mayıs 2025 Sinemada | 1s 41dk | Aksiyon, Komedi, Dramatik komedi, Dram, Gerilim
Yönetmen Wes Anderson
| Senarist Wes Anderson
Oyuncular: Benicio Del Toro, Mia Threapleton, Michael Cera
Orijinal adı The Phoenician Scheme

Özet
(13+): 13 yaş ve üzeri izleyici kitlesi için uygun

Fenike Planı, bir ailenin ve aile işinin hikayesini konu ediyor. Oldukça eksantrik bir ailenin geleneksel şirketi gizemli bir casusluk olayına karışır. Ailenin son derece karizmatik reisi Zsa-Zsa Korda, belirsiz koşullar altında birkaç uçak kazasından sağ kurtulur. Ancak bunların kaza olmadığı, aksine onu ve hayatının eserini yok etmeyi amaçlayan hedefli saldırılar olduğu yönündeki kanıtlar hızla artar. Bu sırada aile içindeki gerginlikler artmaya devam eder. Zsa-Zsa'nın, artık bir rahibe olarak inzivaya çekilen kızı Liesl'le ilişkisi özellikle kırılgandır. Ancak baba ve kızı birlikte riskli bir yolculuğa çıkarlar ve bu yolculuk sırasında çözülememiş birçok çatışma ortaya çıkar ve uzun yıllardır süregelen sadakatler sınanır.

3/10

Saçmasapan bir film , ağır sıkıcı.

The Sandman 2.Sezon 6 bölümlük ilk kısmını bitirdim .2.ve 3.kısımlar ay sonu gelecek.

Nine Perfect Strangers 2.sezonuda bitirdim.

KASIRGA.jpg

Kasırga

20 Haziran 2025 Sinemada | 1s 31dk | Aksiyon, Tarihi, Gerilim
Yönetmen John Maclean
| Senarist John Maclean
Oyuncular: Kōki,, Jack Lowden, Takehiro Hira
Orijinal adı Tornado

Özet

1790'ların Britanya'sının engebeli arazisinde, sert bir genç Japon kadını olan Tornado, babasının kukla Samuray gösterisi acımasız Sugarman ve kurnaz oğlu Little Sugar tarafından yönetilen kötü şöhretli bir çete tarafından pusuya düşürüldüğünde, hayatta kalmanın en büyük sınavıyla karşı karşıya kalır. Babasının vahşice öldürülmesine tanık olduktan sonra Tornado, çetenin haksız yere elde ettiği altınları çalarak hayatını geri kazanmaya ve intikam almaya yemin eder. Babasının Samuray eğitimini silahı olarak kullanarak, yoğun aksiyon, kurnaz strateji ve amansız takiplerle dolu, yürek burkan bir göreve çıkar.

6/10

Hikaye yavan , vasatdı , daha iyi işlenebilirdi.

Disneyden Türk Dizisi Aşkı Hatırla'ya başladım 5 bölümü de bitti.

The old oak filmine başladım, 30. dakikada filmin işlenişini ve gidişatını sevmediğim için bıraktım. 1000082148

Geri