Öneri En Son Hangi Filmi ve Diziyi İzlediniz

The platform fena değildi.
Biliyorum bazı şeyler kişiye göre değişiyor fena değildi ama milyon TL bütçe harcanmış ve çıkan proje idare eder olması beni üzdü filmlerde çıplaklık olmasa sürükleyici ve seyir keyfi verse efsane olucak cloudstream her defasında dizi izleme eklentilerinde ne yazikki sorun yaşatıyor dizi önermem ama flim dizidende pek anlamıyorum aslında hepsinin kendine öz tarzı olsada komedi her flimde olmalı diye düşünüyorum ve çıplaklık olmamalı eğer sansürlü dramatik bir sahne yoksa

yari-ttali-2.jpg

Yarı Tatlı 2

Semi-Soeter 2 | Aşk, Mizah ve Tatlı Tesadüfler Geri Dönüyor!
📅 Yayın Tarihi: 20 Haziran 2025
📺 Platform: Netflix
🌍 Ülke: Güney Afrika
🎞️ Tür: Romantik Komedi
🗣️ Orijinal Dil: Afrikaans
📍 Devam Filmi: 2012 yapımı "Semi-Soet" filminin devamı

🌟 KONU:
Yıllar sonra geri dönen bu sevilen romantik komedide, aşk yeniden çarpışmalarla, yanlış anlamalarla ve bol kahkahayla karşımızda! Orijinal filmin büyüsünü koruyan "Semi-Soeter", hem nostalji hem de modern romantizmi harmanlayarak izleyiciye sıcacık bir hikâye sunuyor.

🎬 YÖNETMEN:Joshua Rous
✍️ SENARYO:Sandra Vaughn, Anel Alexander, Zandré Coetzer
🌟 OYUNCULAR:Anel Alexander, Nico Panagio, Louw Venter

6/10

Karmaşa içinde bir aşk , fena değil.

old-guy.jpg

Old Guy

Vizyon tarihi belirsiz | 1s 33dk | Aksiyon, Komedi
Yönetmen Simon West | Senarist Greg Johnson
Oyuncular: Christoph Waltz, Lucy Liu, Cooper Hoffman

Özet
Yeni çocuk. Eski muhafız. Benzersiz bir kuşak çatışması. Yaşlanan kiralık katil Danny Dolinski, yaptığı işte en iyi olduğuna inanmaktadır. Cesaretli kulüp müdürü Anata'nın sevgisini özlerken sıkıcı bir "masa başı" görevinde sıkışmış olan Danny, The Company onu sahaya geri çektiğinde çok heyecanlanır. Ancak onu çağırmalarının nedeni kötü tavırlı bir dahi suikastçı olan Z Kuşağı Wihlborg'u eğitmesi içindir. İkiliden rakip bir sendikayı ortadan kaldırmaları istenir ancak işverenlerinin gerçek amacını keşfederler: eski muhafızları tamamen devralmak. Şirket, Danny'nin deneyiminin çocuğun zekasıyla birleşmesinin ikisi arasında böylesine beklenmedik bir bağ yaratacağını tahmin etmemiştir. Anata'nın önemli yardımıyla ikili, The Company'yi devirmek için meseleyi kendi ellerine alır.

5.5/10

Beklentiye girmeden izlenebilecek bir yapım vakit geçirmelik.

Roald Dahl’s Matilda the Musical
Roald Dahl'ın sevilen romanına dayanan Matilda, zeki bir kızın hayatına odaklanıyor. Wormwood ailesinin kızı olan Matilda, oldukça zeki bir kızdır. Ailesi onun tam bir baş belası olduğunu düşünse de Matilda’ya göre durum tam tersidir. İnsanları dolandırarak para kazanan Bay ve Bayan Wormwood günlerini televizyon başında pinekleyerek geçirir. Her şeyi kendi başına öğrenebilecek kapasiteye sahip olan Matilda, evde kötü ebeveynleri okulda ise korkunç okul müdürü ile uğraşmak zorunda kalır. Matilda, sınıf arkadaşlarının desteği ve sınırsız hayal gücü ile kaderini değiştirmeye çalışır.
2022 yılı yapımı. 1s 57dk.
0 matilda muzikali
aile ile bakılabilir.

THE-NEVERENDING-WEDDING.jpg

Un mariage sans fin

The Neverending Wedding

2025 • 1 saat 21 dakika • Fransa
Yönetmen: Patrick Cassir
Senarist: Patrick Cassir
Yapımcı: Souad Lamriki

Un mariage sans fin Filminin Konusu

Fas çölünün kıyısındaki bir riad'da yapılan düğünde Paul, gelinin kız kardeşi ve nikâh şahidi Louna ile tanışır. Paranormal bir olayın ardından ikisi de aynı zaman döngüsüne sıkışarak aynı günü tekrar tekrar yaşamaya mahkûm olur. Bu garip döngünün içinde, sonsuz bir düğünün gölgesinde filizlenen bir aşk hikâyesi başlar.

5.5/10

Palm Spring filminin Fransız versiyonuymuş , o filmi izlemedim , filme gelince çerezlik eh işte.

Alice in Borderland 1.sezonu bitirdim güzeldi , 2.sezona yakında başlarım , Squiad Game gibi ölüm kalım oyunu tarzı sevenler için ideal.

tatli-villa.jpg

Tatlı Villa

2025 • 1 saat 39 dakika • ABD
Vizyon Tarihi: 13 Şubat 2025
Yönetmen: Mark Waters
Senarist: Elizabeth Hackett, Hilary Galanoy
Yapımcı: Deborah Evans

Tatlı Villa Filminin Konusu
Kızının tüm parasını eski bir villayı restore etmek için harcamasını engellemek isteyen başarılı iş insanı babası, peşinden İtalya’ya gider. Fakat İtalya’nın onun için bambaşka romantik planları vardır.

6/10

İtalyada geçen samimi , sıcak bir romantik komedi filmi , fena değildi.

kutsal-damacana-5-zombi.jpg

Kutsal Damacana 5: Zombi

17 Ocak 2025 Sinemada | 1s 36dk | Komedi
Yönetmen Kamil Çetin | Senarist Şafak Sezer
Oyuncular: Şafak Sezer, Ersin Korkut, Yıldırım Memişoğlu

Özet
(13+): 13 yaş ve üzeri izleyici kitlesi için uygun
Kutsal Damacana 5: Zombi, ezeli düşmanları İblis'in dünyaya yaydığı virüsle oluşturduğu zombi ordusuna karşı savaşan Fikret, Asım ve Artin’in hikayesini konu ediyor.

3/10

Serinin en saçma filmi , o kadar iyi oyuncu nasıl oynamış bu filmde , saçmalıklara güldüm.

ALMA-AND-THE-WOLF.jpg

Alma and the Wolf

2025 • 1 saat 29 dakika • ABD
Yönetmen: Michael Patrick Jann
Senarist: Abby Miller
Yapımcı: David Codron

Alma & the Wolf
Film Bilgileri

Oregon kıyılarında geçen hikaye, sorunlarla boğuşan polis memuru Ren Accord'un gizemli bir kurt saldırısını araştırmasıyla başlıyor. Bir yandan bu olayın ardındaki sır perdesini aralamaya çalışırken, işler Ren için daha da karmaşık bir hale gelir çünkü uzun zamandır görüşmediği oğlu araştırma sürecinde ortadan kaybolur. Ren, kişisel duygularını bir kenara bırakıp soğukkanlılığını koruyarak olayı çözmeye çalışırken, hem kaybolan oğlunu bulmak hem de kurt saldırısının ardındaki gerçekleri gün yüzüne çıkarmak zorundadır. Ren Accord'un bu iki yönlü mücadelesi, saldırının aslında sıradan bir olaydan çok daha fazlası olduğunu ortaya çıkarır. Kıyının sessizliğinde yatan karanlık sırlarla yüzleşmek, Ren'in hayatında beklenmedik değişimlere yol açacaktır. Film, izleyiciyi soluksuz bir gerilim ve duygu yüklü bir hikaye ile ekran başına kilitlerken, aile bağları ve doğanın gizemleri arasındaki ince çizgiyi derinlemesine irdelemektedir.

Tür: Korku, Gizem

4/10

Paramount filmi dandik , vasat altı bir film.

Gece Yarısı Ayini dizisini bitirdim , ağır ilerleyen bir dizi sıkabilir son bölüm fena değildi.

mucize-aynalar.jpg

Mucize Aynalar

5 Nisan 2024 Sinemada | 1s 43dk | Komedi
Yönetmen Tolga Örnek | Senarist Tolga Örnek
Oyuncular: Cengiz Bozkurt, Şebnem Bozoklu, Eren Demirbaş

Özet
Altı farklı Aziz Nesin hikayesinden uyarlanan “Mucize Aynalar”, hayallerini gerçekleştirmek için çabalamaktan hayatlarını yaşayamayan insanların hikayesini konu ediyor. Hayallerini gerçekleştirmek isterken tökezleyen, kendi dünyalarındaki güzellerin farkına varamayan ve onları kaybetme tehlikesi ile karşı karşıya kalan insanların yaşamına odaklanılan "Mucize Aynaları"ın yönetmen koltuğunda Tolga Örnek otururken, filminin oyuncu kadrosunda Cengiz Bozkurt, Boran Kuzum, Şebnem Bozoklu, Eren Demirbaş, Zerrin Sümer gibi isimler yer alıyor.

5/10

Farklı bir yapım , ama beni sarmadı , saçma geldi.

Geri