Öneri En Son Hangi Filmi ve Diziyi İzlediniz

9 bölüm ilk sezon 2023 de yayınlandı , 1 sene ara verdi 2.sezon Pazartesi başladı , 3.sezon onayınıda aldı , dünyaca ünlü oyundan çevrilen diziyi nasıl kaçırdın. :)

9 bölüm ilk sezon 2023 de yayınlandı , 1 sene ara verdi 2.sezon Pazartesi başladı , 3.sezon onayınıda aldı , dünyaca ünlü oyundan çevrilen diziyi nasıl kaçırdın. :)

Haklısın yaa izlemeye başlayınca nasıl kaçırmışım dedim. Yoğun döneme denk geldi sanırım 🫣, ama yetişiyorum eerol dediğim gibi sıkı takipçinim 🫠

TxGP42LsRw0ylD7X4f6MvxHD2js

Following

Emlakçı Jung Tae'nin hobisi, yabancıların evlerine gizlice girip hayatlarını dikizlemektir. Bir gün, bölgedeki tanıdık olmayan bir yüz dikkatini çeker: Instagram yıldızı So Ra. So Ra mucizevi bir şekilde evinin anahtarını Jung Tae'nin ajansına bırakır ve Jung Tae heyecanla fırsat buldukça So Ra'nın evini ziyaret eder.Her gün olduğu gibi, Jung Tae bir ziyaret daha yapar ve hiç beklemediği bir şeyle karşılaşır: So Ra'nın cesedi. Daha da kötüsü, tüm kanıtlar suçlunun Jung Tae olduğunu söylemektedir.

Vakit geçirmelik güzel bir film tempo düşmüyor ve sosyal medya da her gördüğümüze inanmamamız konusunda güzel mesajlar verilmiş.

dirty-angels.jpg

Dirty Angels

2024 • 1 saat 44 dakika • Bulgaristan, ABD
Yönetmen: Martin Campbell
Senarist: Martin Campbell
Yapımcı: Boaz Davidson, Avi Lerner

Oyuncular
Eva Green, Maria Bakalova, Reza Brojerdi, Ruby Rose

Dirty Angels Filminin Konusu

ABD'nin 2021'de Afganistan'dan çekilmesi sırasında, tıbbi yardım görevlisi olarak görev yapan bir grup kadın asker, IŞİD ve Taliban arasında sıkışıp kalan bir grup kaçırılmış genci kurtarmak için geri gönderilir.

6/10

Kadın askerlerin yaşadıkları zorluklar , orta karar bir aksiyon , dram filmi.

ALEXANDER.jpg

Alexander and the Terrible, Horrible, No Good, Very Bad Road Trip

Vizyon tarihi belirsiz | 1s 18dk | Komedi, Aile
Yönetmen Marvin Bryan Lemus
| Senarist Matt Lopez
Oyuncular: Jesse Garcia, Eva Longoria, Paulina Chavez

Özet

Alexander and the Terrible, Horrible, No Good, Very Bad Day, kötü bir güne uyanan küçük bir çocuğun hikayesini konu ediyor. Hayatının en kötü gününü yaşayan çocuk, çok geçmeden bu günü yalnız kendisi değil çevresindekilerin de kötü bir şekilde yaşadığını fark eder.

7/10

Disney Plus'dan eğlenceli komik aile filmi güzeldi.

Zaman Çarkı 3.sezonu bitirdim bazı bölümler ağır gitsede son 2 bölüm iyiydi , 4.sezon gelecek.

monte-kristo-kontu.jpg

Monte Cristo Kontu

18 Ekim 2024 Sinemada | 2s 58dk | Macera, Tarihi
Yönetmen Matthieu Delaporte, Alexandre De La Patellière
| Senarist Matthieu Delaporte, Alexandre De La Patellière
Oyuncular: Pierre Niney, Bastien Bouillon, Anaïs Demoustier
Orijinal adı Le Comte de Monte-Cristo

Özet
(13+): 13 yaş ve üzeri izleyici kitlesi için uygun

Monte Cristo Kontu, hayatını alt üst edenlerden hesap sormak için harekete geçen bir adamın hikayesini konu ediyor. Sinsi bir komplonun hedefi olan genç Edmond Dantes, arkadaşlarının kıskançlığı ve komploları yüzünden haksız yere zindana atılır. Château d'If ada hapishanesinde on dört yıl geçirdikten sonra Dantes, bilge bir mahkumdan öğrendiği bilgiler ve devasa bir hazineyle özgürlüğe kavuşma hayaliyle hapisten kaçmayı başarır. Dantes, artık hayallerinin ötesinde zengin olan Monte Cristo Kontu kimliğine bürünür ve kendisine ihanet eden üç adamdan intikamını almak için harekete geçer.

5.5/10

Gereksiz uzun , sıkıcı.

Gereksiz uzun , sıkıcı.

Kitabını okumadın heralde eerol 😀. Yoksa kısa bile dersinki çoğu yeri atlamışlar yinede güzeldi. Ben beğendim 🫣

Son düzenleme:
bir-minecraf-filmi.jpg

Bir Minecraft Filmi

4 Nisan 2025 Sinemada | 1s 41dk | Macera, Komedi, Aile
Yönetmen Jared Hess
| Senarist Peter Sollett, Allison Schroeder
Oyuncular: Jack Black, Jason Momoa, Danielle Brooks
Orijinal adı A Minecraft Movie

Özet
10 yaş ve üzeri izleyici kitlesi için uygun

Bir Minecraft Filmi, gizemli bir geçitten geçerek bilmedikleri bir dünyaya adım atan bir grup uyumsuzun hikayesini konu ediyor. Bambaşka karaktere sahip olan Garrett Garrison, Henry, Natalie ve Dawn, gizemli bir kapıdan tuhaf bir dünyaya çekildiklerinde günlük hayatlarından koparlar. Onlar artık neredeyse sınırsız hayal gücünün hakim olduğu garip, kübik bir ülke olan Overworld’dedir. Eve geri dönüş yolunu bulmak için bu alışılmadık dünyaya hakim olmaları ve kendilerini zombiler ve yaban domuzları gibi tehditlere karşı savunmaları gerekir. Bu süreçte dört maceracıya deneyimli bir zanaatkar olan Steve eşlik eder. Bu yolculuk, onlara cesaret ve yaratıcılıklarını keşfetme şansı verecektir.

7/10

Oyundan uyarlanan eğlenceli bir çocuk filmi.

olu-arkadasim-zoe.jpg

My Dead Friend Zoe

Vizyon tarihi belirsiz | 1s 41dk | Komedi, Dramatik komedi, Dram
Yönetmen Kyle Hausmann-Stokes
| Senarist Kyle Hausmann-Stokes, A.J. Bermudez
Oyuncular: Sonequa Martin-Green, Natalie Morales, Ed Harris

Özet

My Dead Friend Zoe, ordudaki en iyi arkadaşı Zoe'nin varlığı yüzünden ailesiyle arası bozulan bir ABD Ordusu Afganistan gazisi olan Merit'in yolculuğunu konu ediyor. VA grup danışmanının ısrarına, annesinin sert sevgisine ve beklenmedik bir aşk ilgisinin hafifliğine rağmen, Merit'in Zoe ile olan rahat-işlevsiz arkadaşlığı ikiliyi dünyadan izole eder. Ta ki Merit'in yabancılaşmış büyükbabası yolunu kaybetmeye başlayana ve reddettiği tek şeye ihtiyaç duyana kadar; yardım.

6/10

Savaş draması , Morgan Freeman ve Ed Harris gibi oyuncularda var , gerçek hayatdan alıntı , fena değil.

Sezon 1
25 yıl kaldığı hapishaneden çıkışında New York'taki patronu tarafından bir ekip oluşturup yeni bir suç imparatorluğu kurması için Oklahoma'ya gönderilen Dwight Manfredi adlı mafya liderinin yeni şehri Tulsa'daki maceralarını konu alıyor.

Yani izlemeyenler vardır spoiler vermedim ama oyuna göre bu kadar erken olmamalı

Son düzenleme:
Adolescence dizisine başladım Netflxin beğenilen dizilerinden ilk bölüm güzeldi

Konuyu görüntüleyenler

Geri