Öneri En Son Hangi Filmi ve Diziyi İzlediniz

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan eerol
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

bugiona gayet iyi bir filmmiş izlediğime değdi bilimkurgu değilde uzaylılarla ilgili komplo teorisi seviyorsanız izlenir ama film düz dünyacı karakomedi

tabi bir de Ted Lasso var 1 haftada 3 sezonu bitirdim. 4. üde bugün başladı futbolla ilgili en güzel dizi bence

Son düzenleme:
O-DA-BIR-SEY-MI.jpg

O Da Bir Şey Mi

17 Ekim 2025 Sinemada | 1s 54dk | Dram
Yönetmen Pelin Esmer
Oyuncular: Timuçin Esen, Merve Asya Özgür, İpek Bilgin

Özet
10 yaş ve üzeri izleyici kitlesi için uygun

O Da Bir Şey Mi, hayatları iç içe geçen genç bir kız ile bir yönetmenin hikayesini konu ediyor. İstanbullu ünlü yönetmen Levent, Söke film festivalinin konuklarından biridir. Festival için geldiği şehirde otelde kalan Levent, kat görevlisi olarak çalışan Aliye’den habersizdir. Oysa Aliye, Levent’i ve onun filmlerini çok yakından tanımakta, hatta onun eserlerinden ilham alarak kendi hayatına yeni bir yön çizmeye çalışmaktadır. Birbirinden uzak, bambaşka dünyalara ait bu iki insanın yolları, Aliye’nin iç içe geçmiş geçmişi ve tutkularıyla kesişir. Gerçek hayatın katlarında dolaşan Aliye ve kurgu dünyasının yönetmeni Levent, gerçek ile kurgu arasında bir seçim yapmak zorundadırlar.

6.5/10

İki ayrı festivalden ödül almış bir film , usta oyuncularda var , ağır ilerliyor , genç kız oyuncuyu beğendim.

KARDES-TAKIMI-3.jpg

Kardeş Takımı 3

9 Ocak 2026 Sinemada | 1s 49dk | Aile, Aksiyon, Komedi, Macera
Yeniden vizyona giriş tarihi: 23 Nisan 2026
Yönetmen Bedran Güzel
| Senarist Elif Dede
Oyuncular: Ceyda Kasabalı, Fırat Albayram, Çağan Efe Ak

Özet

Kardeş Takımı 3, ekibin hem büyüdüğü hem de zamanda gizemli bir yolculuğa çıktığı sürükleyici bir hikayeyi konu alıyor. Dönem atmosferini yansıtan dekorlar ve tarihi kostümlerle renklenen film, geçmiş ile gelecek arasında bir köprü kurarken; takım ruhu, cesaret ve aile bağlarını yine mizahi bir dille ele alıyor.

6.5/10

Serinin son filmi aile çocuk filmi eğlenceli bir macera , temposu iyi.

Gonjiam: Haunted Asylum

2/10

Youtubeda üzerlerinde go prolarla,ellerinde kameralarla boş mekanlara girip korku videosu yapanların filmini yapmışlar tema olarak.Kore filmi olduğundan elemanlar o kadar bağıra çağıra konuşup ve aşırı abartılı hareketler yapıyorlar.Üstüne oyuncuların üzerlerindeki goprolara sürekli geçiş yapıyorlar kamera açısı olarak.İzleyebilmek için ayrı bir zulüm çekiyorsunuz.Filmin temposuda ağır olduğundan başlarda uyuya kaldım.

Filmi izlerken her geçen dakikada artık kapatmalıyım dedim defalarca.Son 30 dakikaya kadar zor dayandım.Geri kalanını ilerlete ilerlete bitireyim dedim artık.Filmin gerçek aksiyonuda burada başlıyor.Görsel efektler aşırı vasattı.Elemanları tek tek kaybedip sonunu anlamsız şekilde bitirdiler.Sondaki gözleri büyüyen kızın hareketleri ayrı saçma komediydi güldürdü.

Mesela bu filmle tarz olarak benzer,düşük bütçeyle çekilen "Grave Encounters" serisi bu filmden 10 gömlek falan üstündür.Ha bu berbat filmi sevenler illaki çıkar.Z kuşağının bir kısmı ve Kore hayranı ergen tayfa illaki sevmiştir.

Filmi zaten izlemeyin.Fragmana bile gerek yok bakmanıza.Son zamanlarda izlediğim açık ara en kötü filmdi.Benim çöp olarak gördüğüm Dabbe serisinin 3.-4.filmleri bile bu filmin yanında kaliteli duruyor...

Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.

Son düzenleme:
1000005439.jpg

Bu aralar kore yapımlarına sardım. Yine Bir kore yapımı aksiyon,bilim kurgu filmi. Konusu bir grup pisikopat profesör çocuklar uzerinde deney yaparken ellerinden bir kız kaçar ve bir çiftliğe sığınır. Çiftlik sahipleri kızı büyütür sahiplenir. Kız hiç birseyi hatirlamaz. Ama karşısına cikan olaylar hafızasını yerine getirir deney yapanlardan intikam almaya başlar sonu ters koseyle bitti beklemiyordum izleyenler anlar. Film başlarda ağır gitsede ikinci perdede aksiyon gerilim artıyor. Dövüş sahneleri iyi cekilmis kanlıydı İkinci filme başlayacağım.

The Witch Part 1 Puanım 10/7

Tavsiye Ederim.

Son düzenleme:
IRON-LUNG.png

Iron Lung

10 Nisan 2026 Sinemada | 2s 7dk | Bilim Kurgu, Korku
Yönetmen Mark Fischbach
| Senarist Mark Fischbach
Oyuncular: Mark Fischbach, Caroline Kaplan, Troy Baker

Özet
(13+): 13 yaş ve üzeri izleyici kitlesi için uygun

Iron Lung, "Sessiz Kıyamet" olayından sonraki kıyamet sonrası bir gelecekte, kayıp yıldızları, gezegenleri aramak için "Iron Lung" adlı bir denizaltı kullanarak ıssız bir ayda kan okyanusunu keşfeden bir mahkumun hikayesini konu ediyor.

4/10

Çok karmaşık bir film hiç bişey anlamadım Tek açı çekilmiş kanlı bir film beğenmedim.

1000005452.webp

Birince filmde oynayan kızın kardeşini konu alıyor. Bu filmde öğreniyoruz ki deneye maruz kalan iki kardes varmış. Deneyi yapanlar kardeşini öldürdürmek İçin saldirirlar küçük kardes gucleri sayesinde hayatta kalır ve saldiranlari öldürüp kurtulur. Filmin Sonunda iki kardeş kavusuyor. Üçüncü Film Gelecek Zaten Sinyalini Verdiler. Birinci filme göre ütopik sahneler coktu ucmali kacmalı vfx sırıtıyordu biraz. Birinci filme göre kurgusuda zayıf geldi bana yine bolca kanlı sahneler vardı. İdare eder izlemelik bir film olmus.

The Witch Part 2 Puanım 10/6.5

Interview with the Vampire 3.sezonu bitirdim.

Cape Fear da bitti son bölümü heyecanlıydı devam edecek sanki dizi.

One Piece 2.sezona başladım.

COL-SAVASCISI.jpg

Çöl Savaşçısı

10 Temmuz 2026 Sinemada | 1s 54dk | Aksiyon, Tarihi
Yönetmen Rupert Wyatt
| Senarist Erica Beeney, David Self
Oyuncular: Anthony Mackie, Aiysha Hart, Ben Kingsley
Orijinal adı Desert Warrior

Özet
16 yaş ve üzeri izleyici kitlesi için uygun

7. yüzyılda Arabistan’da, çeşitli kabileler ve hanedanlar bölgenin hakimiyeti için kıyasıya mücadele etmektedir. Prenses Hind, Sasani İmparatorluğu’nun acımasız ve zalim hükümdarı Kisra ile evlendirilmek istenir. Ancak Hind bu evliliği reddeder ve babasıyla birlikte çöle kaçmayı başarır. Öfkeye kapılan Kisra, prensesi yakalamak için bir paralı askerini ve büyük bir orduyu peşlerine salar. Bu sırada Hind, çölde gizemli bir haydutla karşılaşır. Haydut, onun büyük ve tehlikeli planına destek olmaya karar verir. Çünkü Kisra’nın devasa askeri gücüne karşı koyabilmenin tek yolu, yıllardır birbirleriyle çatışan küçük kabileleri ortak bir amaç etrafında birleştirmektir. Hind, Arap Yarımadası’nın kaderini değiştirebilecek bu mücadelede, düşmanlıkları bir kenara bırakıp birlik olmanın önemini herkese göstermek zorundadır. Ancak geleceği belirleyecek destansı savaş yaklaştıkça, yanında gerçekten kimin duracağı ve kimin son ana kadar sadık kalacağı büyük bir soru işareti olarak kalır.

6/10

Yüksek prodüksiyonlu bir film , görseller iyi fakat film çok ağır ilerliyor , senaryoyuda zayıf buldum

Hellraiser: Bloodline (1996)

5/10

Hollywood sinemasında serileri uzaya çıkarma fantezisi vardır.Serinin uzayda geçen filmi.Bu filmin pek bir numarası yoktu.
Zaten Hellraiser serisinde ilk 2 film hariç diğerleri pek akılda kalmıyor.

Hellraiser: Hellseeker (2002)
6/10

5.filmi pas geçtim.Bu 6.film diğer filmlerin aksine bu filmin polisiye yanı var zaten farklı başlıyor.Başroldeki gibi biz izleyeninde kafası karışıyor.Hangisi gerçek hangisi hayal bir nevi ambale oluyoruz izlerken.Bu filmin gore tarafı çok az polisiye tarafı fazla olmuş.Farklı birşey yapmışlar fena değildi.

Şu notu düşeyim Hellraiser serisi düşük bütçeyle çekilen bir korku film serisidir.Korku filmi sevenler serinin ilk 2 filmini izlemesi kafi diğer filmleri çoğunlukla seriyi seven kemik kitleye hitap ediyor onlar izliyor zaten.Zaten serinin birçok filmi sinemada vizyona girmemiş Dvd ev sineması için yapılmış filmlerdir...

The Last House - Son ev

güzel film alternatif apoliktik hikayeler sevenler için zamanda ileri geri sevmeyenler için düz bir zaman çizgisi var

son-ev.jpg

Son Ev

7 Ağustos 2026 | 1s 50dk | Bilim Kurgu, Gerilim
Yönetmen Louis Leterrier
| Senarist Matthew Robinson
Oyuncular: Greta Lee, Wagner Moura, Gabriel Chung
Orijinal adı The Last House

Özet

Açıklanamayan gizemli güçler, dört kişilik bir aileyi evlerinde belirsiz bir süre boyunca mahsur bırakır. Zaman geçtikçe hem modern yaşamın sunduğu konforlar hem de temel ihtiyaçlar tükenmeye başlar. Hayatta kalabilmek için aile, yaratıcı çözümler üretmeyi ve içinde bulundukları durumla başa çıkmayı öğrenmek zorunda kalır. Ancak asıl soru şudur: Onları evde tutsak eden şey kim ya da nedir? Aile, bu bilinmez gücü alt etmek ve özgürlüklerine kavuşmak için zorlu bir mücadeleye girişir.

7.5/10

Gizemli bir gücün dört kişilik bir aileyi evlerine hapsetmesini ve ailenin azalan kaynaklarla hayatta kalma mücadelesini konu alan bilimkurgu-gerilim tarzında bir film , beğendim , atmosferi etkileiyici , herhalde devamı da gelecek.

TOM-VE-JERRY-KAYIP-PUSULA.jpg

Tom ve Jerry: Kayıp Pusula

12 Aralık 2025 Sinemada | 1s 30dk | Aile, Animasyon, Fantastik, Komedi, Macera
Yönetmen Gang Zhang
| Senarist Gang Zhang
Oyuncular: Jiang Wen, Wenxin Zhang
Orijinal adı Tom and Jerry: Forbidden Compass

Özet
6 yaş ve üzeri izleyici kitlesi için uygun

Tom ve Jerry: Kayıp Pusula, gizemli bir pusula bulmalarıyla kendilerini başka bir çağda bulan Tom ve Jerry'nin hikayesini konu ediyor. Bir müzede kaotik bir kovalamaca sırasında, Tom ve Jerry beklenmedik bir şekilde onları tuhaf bir dünyaya götüren sihirli bir pusulaya rastlarlar. Geri dönüş yolunu ararken, alışılmadık yol arkadaşlarıyla karşılaşırlar ve bilmedikleri manzaralarda yol alırlar. Ancak yolculukları zorluklardan uzak değildir. Yollarına çıkan gizemli bir güç, onları büyüyen bir çatışmayla yüzleşmeye zorlar.

5.5/10

Çocukluğumuzdaki Tom ve Jerry ile alakası yok yeni nesil için yapmışlar beğenmedim.

aynalar-no3.jpg

Aynalar No. 3

5 Haziran 2026 Sinemada | 1s 26dk | Dram
Yönetmen Christian Petzold
| Senarist Christian Petzold
Oyuncular: Paula Beer, Barbara Auer, Matthias Brandt
Orijinal adı Miroirs No. 3

Özet
(13+): 13 yaş ve üzeri izleyici kitlesi için uygun

Berlinli genç piyano öğrencisi Emily, erkek arkadaşının öldüğü bir araba kazasına karışır. Mucizevi bir şekilde kazadan yara almadan kurtulan Emily, kazaya tanık olan ve ona anne şefkatiyle yaklaşan yerel bir kadının evine kabul edilir. Onlarla biraz zaman geçirir ve hayatını yeniden düzene sokmak için rahatlık ve destek bulur. Ancak zamanla ailede bir şeylerin ters gittiğini anlar. Emily, bu insanların gerçekte kim olduklarını ve hangi karanlık sırları sakladıklarını merak etmeye başlar.

4/10

Psikolojik drama filmi pek sarmadı beni , beğenmedim

Kül Delikanlısı : Dağ Kralının Salonunda
Fena değil
Puanım: 6.9/10

Shameless ve Euphoria yı izlemeyin çok fenalar

1001042889.jpg

Thriple Threat

6/10

Filmin ana kadrosu çok iyi benim sevdiğim dövüş sanatları ustaları Scoot Adkins-Michael Jai White-Tony Jaa-İko Uwais-Tiger Chen var.Yan rollerde dövüs sanatlarıyla alkalı kişilerde var...

Gelelim filme film ortalama bir aksiyon filmi.Senaryo,hikaye ve karakter derinliği vs...beklemeyin filmin en zayıf noktaları bunlar zaten.Filmde hem silahlı aksiyon hemde yakın dövüş aksiyonu var.Silahlı aksiyon sırıttığı yerler var.Filmin en iyi tarafları bu kadronun bir filmde bir araya gelmesi ve birbirlerine karşı yakın dövüş sahneleri iyi.Zaten filmden aklınızda bunlar kalır.İko Uwaisin karakteri hem hikaye gidişatında hemde aksiyonda çok zayıf kalmış.

Beklentinizi düşük tutarsanız dediğim kısımlardan keyif alırsınız.Yoksa film genel olarak ortalama bir film zaten...

Bu filmi İzlememiş biri varsa kesin izlesin. Hatta bu filmi bilmeyen yoktur. Herkes birkaç sefer görmüştür zaten, karşınıza elbet çıkmıştır eğer izlemeyen varsa ve vaktiniz de varsa bu filme bir şans verin ve izleyin derim. Bu film biraz yavaş ilerliyor ama Javier Bardem'in peak yapmış oyunculuğu için kesinlikle bu filmi izleyin derim. Sonu sizi tatmin etmeyebilir ama filmin ana fikrini güçlendiren karanlık ve düşündürücü bir şekilde bitiyor kesin izleyin.
IMG_20260810_011513.png

1001042910.jpg

Yusuf ile Kenan (1979)

8/10

Ömer Kavur Türk sinemasının en iyi yönetmenlerinden biridir.Filmden kesitler sosyal medyada illaki size denk gelmiştir.Filmin önemli ve kaliteli bir yapım olduğunu yıllar öncesinde biliyordum.

1979 senesinde ülkenin karışık döneminde Türk sinemasında çocuk oyuncularla böyle kaliteli bir film çekmek bir başarıdır.O dönemki olaylar ve sansür nedeniyle en iyi çocuk oyuncu ödülünü Cem Davran 2011 yılında almıştı.Bana göre Cem Davran kıymeti bilinmeyen bir oyuncu adamın genetğinde oyunculuk var.Filmde Yalçın Avşarın(Böcek) performansı çok iyiydi.Ayrıca Hakan Tanferde(Çarpık) oynuyor.

Hala izlemediyseniz mutlaka izlenmesi gereken Türk filmlerinden biri diyebiliriz...

kotu-rih-cehenenm-atesi.jpg

Kötü Ruh: Cehennem Ateşi

10 Temmuz 2026 Sinemada | 1s 51dk | Korku
Yönetmen Sébastien Vaniček
| Senarist Sébastien Vaniček, Florent Bernard
Oyuncular: Souheila Yacoub, Hunter Doohan, Luciane Buchanan
Orijinal adı Evil Dead Burn

Özet
(18+): 18 yaş ve üzeri izleyici kitlesi için uygun

Aylar önce Will, geçirdiği korkunç bir trafik kazasında hayatını kaybetmiştir. Eşi Alice, derin bir yas içindedir ve acısıyla başa çıkabilmek için kayınvalidesi Susan ile kayınpederi Edgar’ın ıssız bir malikanesine gider. Kısa süre sonra Will’in kardeşi Joseph da onlara katılır. Dördü, Will’in kaybının açtığı derin yaraları birlikte sarmaya çalışır. Ancak Alice, bir gün Ölüler Kitabı‘nın bir kopyasını bulur. Alice, Susan, Edgar ve Joseph, çaresizliklerinin etkisiyle kitapta yer alan büyü ve çağırma ritüellerinin gücüne inanarak bunları uygulamaya karar verir. Fakat ritüel, Will’i ölümden geri getirmek yerine karanlık ve uğursuz bir gücü serbest bırakır. Bu gizemli varlık, malikanedeki insanları birer birer etkisi altına almaya başlar. Yaşanan dehşetin ortasında Alice, geçmişte verdiği bazı sözlerle yüzleşmek zorunda kalır. Ölümün bile ötesine uzanan bu sırlar ve vaatler, onu artık kaçamayacağı ağır sonuçlarla karşı karşıya bırakacaktır.

8/10

Kaliteli bir korku filmi , tempo hiç düşmüyor , eski filmleride çok iyiydi , beğendim.

Geri