Öneri En Son Hangi Filmi ve Diziyi İzlediniz

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan eerol
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
YOUR-FAULT-LONDON.jpg

Your Fault: London

2026 • 2 saat 3 dakika • İspanya, İngiltere, ABD
Vizyon Tarihi: 16 Haziran 2026
Diğer Adı: Culpa Tuya: Londra
Yönetmen: Dani Girdwood, Charlotte Fassler
Senarist: Melissa Osborne
Yapımcı: Erica Steinberg, Ben Pugh
İlgili Platform Sayfalarımız:
Amazon Prime

Your Fault: London Konusu

Your Fault: London, tutkulu aşk hikâyesi ve dramatik çatışmalarıyla dikkat çeken romantik drama filmlerinden biridir. Film, hayatlarının dönüm noktasına gelen Nick ve Noah’ın ilişkisini merkezine alır. Nick, babasıyla birlikte iş dünyasında önemli adımlar atarken, Noah ise Oxford Üniversitesi’nde yepyeni bir hayata başlamaktadır. Farklı şehirlerde ve farklı çevrelerde yaşamaya başlayan ikili, ilişkilerini ayakta tutmaya çalışırken büyük sınavlarla karşı karşıya kalır.

Yeni arkadaşlıklar, yasak çekimler, kıskançlıklar ve ortaya çıkan sırlar, Noah ve Nick’in bağını her geçen gün daha da zorlar. Bir yandan gelecek hedefleriyle mücadele eden çift, diğer yandan birbirlerine duydukları aşkı korumaya çalışır. Ancak artan baskılar, ihanetler ve gizlenen gerçekler ilişkilerini geri dönüşü olmayan bir noktaya sürükleyebilir.

Özellikle yasak aşk temasını etkileyici bir şekilde işleyen film, 18 yaşındaki Noah ile üvey kardeşi Nick arasındaki karmaşık ilişkiyi derin duygusal sahnelerle anlatıyor. Romantik dram seven izleyiciler için dikkat çekici bir yapım olan Your Fault: London (2026), aşkın fedakârlık, güven ve sadakatle nasıl sınandığını gözler önüne seriyor.

6/10

Devam filmi , genç izleyiciye hitap eden bir yapım , çerezlik.

catli.jpg

Çatlı, Türkiye’nin siyasi ve toplumsal hafızasında silinmez izler bırakan Abdullah Çatlı’nın yaşam öyküsünü mercek altına alıyor. Film, 1980 darbesinin ardından Çatlı’nın yurt dışına çıkışıyla başlayan ve Avrupa’daki yıllarına uzanan dönemi odağına alırken, bu sürecin siyasi arka planını, kurduğu ilişkileri ve hayatındaki kritik dönüm noktalarını sinemasal bir kurgu içinde ele alıyor.

1000882439.jpg

Lifechanger (2018)

7/10

Ortalama sinema seyiricisine önermiyorum.Farklı yapımlar izlemeyi,indie filmler izlemeyi sevenlere rahatlıkla tavsiye ederim.

Düşük bütçeyle iyi işlerde yapılabileceğini gösteren filmlerden biri.Bütçesine bakayım dedim bir rakam yazmamışlar bayağı bir düşüktür o zaman.

Filmin yönetmeni hem yazmış hem çekmiş.Düşük bütçeli olmasına rağmen oyunculuklar hiç sırıtmıyor.Ben olsam filme 1-2 öğe eklerdim.Biraz köpürtülmeye ihtiyacı var.Yazanında aklına gelmiştir.Bütçeyi aşarız çok uzar çekemeyiz diye girmemişte olabilir.Ben bu filme tam Fiyat/Performans derim...

Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.

From sezonu sonunda bitti son sezon baya hareketli olacak gibi tabi ozaman unuturuz izlediklerimizi heyecanıda kaçar ya bakalım :)

Severance 2. sezona başladım güzel diziymiş beyni yumuşatıyor.

1000882443.jpg

Scary Movie 6

7.5/10

Kötü bir ses ve berbat altyazıyla filmi izledim.Siz o konuya dikkat edin filmi izlemeden önce.

Filmin kurgusunu beğenmedim.Çok skeç üstüne skeç gibi olmuş.Hikaye kurgu kısmı sorunlu gidişat bağlama yapılmamış.

Oyunculuklara lafım yok herkes yazılan kadar oynamış.Filmin süresine bir 20 dakika ekleyip Brenda ve Cindy gibi karakterlere sahne yazsalar daha iyi olurdu.

İlk 2 filmle kıyaslamayın.Üzerinden hem yıllar geçti hemde düzen değişti ilk 2 film ayarında çekemezsin.Ama bir tık daha iyi olabilirdi.Çok ağır eleştirmenin alemi yok.Hollywood bu haldeyken seriyi geri canladırıp geri dönüş yaptılar.Bu başlı başına takdire şayan.Devam filmlerinin gelmesini isterim.Bu filmin üzerine koymaları lazım,eksiklerin üzerlerinden geçmeleri lazım.

Spoiler içindeki içeriği görmek için giriş yapın veya kayıt olun.

From 4.sezonun sezon finalini an itibariyle bitirdim en güzel ne heyecanlı bölümdü 5.sezon son sezon olacak artık beklicez mecbur.

michael.png

Michael

22 Nisan 2026 Sinemada | 2s 8dk | Biyografik, Dram, Müzik
Yönetmen Antoine Fuqua
| Senarist John Logan
Oyuncular: Jaafar Jackson, Colman Domingo, Nia Long

Özet
10 yaş ve üzeri izleyici kitlesi için uygun

Michael, Popun Kralı olarak bilinen ünlü müzisyen Michael Jackson'ın hayat hikayesini konu ediyor. Michael Jackson'a gerçek hayattaki yeğeni Jaafar Jackson'ın hayat verdiği filmde, onu tüm zamanların en büyük şovmeni haline getiren en ikonik performansları da dahil olmak üzere Michael'ın hayatının tüm yönleri gözler önüne seriliyor.

7/10

Michael Jacksın , çocukluğumuzun starı , biyografi filmi gayet başarılı son hallerini koymamışlar , başrol oyuncusu gayet başarılıydı iyi yansıtmış , beğendim.

kimin-kardesi.jpg

Kimin Kardeşi?

26 Haziran 2026 | 1s 42dk | Komedi
Yönetmen Matt Spicer
| Senarist Jarrad Paul, Andrew Mogel
Oyuncular: John Cena, Eric André, Christopher Meloni
Orijinal adı Little Brother

Özet

Başarılı bir emlakçının kusursuzca kurgulanmış hayatı, eksantrik küçük kardeşinin beklenmedik ortaya çıkışıyla kaosa sürüklenir.

6.5/10

Absürt komedi . *** sahneleri var ara ara , eğlenceli film genelinde.

bir-koyun-polisiyesi.jpg

The Sheep Detectives

Vizyon tarihi belirsiz Sinemada | 1s 50dk | Dedektif, Komedi
Yönetmen Kyle Balda
| Senarist Craig Mazin
Oyuncular: Hugh Jackman, Nicholas Braun, Nicholas Galitzine

Özet

George Hardy, koyunlarına gizemli cinayet hikayeleri okumaktan keyif alan bir çobandır. Ancak George, koyunlarının hikayeyi gerçekten anladığından ve sonrasında kimin ne yaptığı konusunda saatlerce tartışacaklarından tamamen habersizdir! George gizemli bir şekilde ölü bulunduğunda koyunlar bunun bir cinayet olduğunu hemen anlar ve bunu nasıl çözecekleri konusunda her şeyi bildiklerini düşünürler. Öte yandan yerel polis Tim Derry, hayatında hiçbir zaman ciddi bir suçu çözmemiştir, bu yüzden koyunlar, çayırlarını ilk kez terk edip suçla yüzleşmeleri gerektiği sonucuna varırlar. Ancak insan dünyası kitaplarda göründüğü kadar basit değildir.

6/10

Hugh Jackman'in fazla rolü yok , her gece koyunlarına polisiye hikayeler okuyan bir çobanın (Hugh Jackman) gizemli ölümünü çözmeye çalışan akıllı bir koyun sürüsünü konu alıyor.İngiliz aile komedisi fena değil.

saplanti.png

Saplantı

15 Mayıs 2026 Sinemada | 1s 49dk | Korku
Yönetmen Curry Barker
| Senarist Curry Barker
Oyuncular: Michael Johnston (II), Inde Navarrette, Cooper Tomlinson
Orijinal adı Obsession

Özet
(18+): 18 yaş ve üzeri izleyici kitlesi için uygun

Genç bir adamın, uzun süredir platonik aşk beslediği kişiye duyduğu çaresiz özlem, uğursuz bir büyüyü serbest bırakır. Umutsuz bir romantik olan genç adam, sevdiğinin kalbini kazanma çabasıyla gizemli ''Tek Dilek Çubuğunu''nu kırar ve görünüşe göre tam da dilediği şeyi elde eder. Ancak, gerçekleşen bu dileğin karanlık bir yüzü vardır. Nikki, giderek yoğunlaşan ve kontrolden çıkan bir saplantı geliştirir; öyle ki, sonunda Bear’ın gölgesine dönüşür. Başlangıçta zararsız bir fantezi gibi görünen bu durum, Nikki’nin kendi kimliğini yitirme tehlikesiyle karşı karşıya kaldığı rahatsız edici bir kabusa dönüşür.

7/10

Psikolojik gerilim türünde bir yapım , fena değildi beğendim.Mantık hataları var , filmin eksiği bu.

Cape Fear 5 bölümü yayınlandı haftalık geliyor bölümler hepsini bitirdim Javier Bardem iyi oynamış bazı yerler sıkıcı olsada izleniyor.

House of Dragon 3.sezon ilk 2 bölümünü izledim gayet iyiydi geçen sezonlara göre daha dolu dolu başladı

seytan-marka-giyer-2.jpg

Şeytan Marka Giyer 2

1 Mayıs 2026 Sinemada | 1s 59dk | Dram, Komedi
Yönetmen David Frankel
| Senarist Aline Brosh McKenna
Oyuncular: Meryl Streep, Anne Hathaway, Emily Blunt
Orijinal adı The Devil Wears Prada 2

Özet
10 yaş altı izleyici kitlesi aile eşliğinde izleyebilir

Geleneksel dergicilik dünyasının dijital dönüşümle sarsıldığı bir dönemde, moda dünyasının ikonik figürü Miranda Priestly, efsanevi dergi Runway’in başındaki kariyerinin en kritik dönemine gelir. Gücünü ve etkisini korumaya çalışan Miranda, değişen sektör dinamikleri karşısında yeni bir strateji aramak zorundadır. Bu süreçte yolları, geçmişte yanında çalışan eski asistanı Andy Sachs ile yeniden kesişir. Beklenmedik bu iş birliği, ikisini yeniden aynı safta buluşturur. Ancak karşılarında güçlü bir rakip vardır: artık sektörün zirvesine yükselmiş, hırslı ve son derece kararlı Emily Charlton. Profesyonel rekabetin kişisel hesaplaşmalarla iç içe geçtiği bu mücadelede; moda dünyasının değişen kuralları, kurumsal entrikalar ve itibar savaşı her şeyi daha karmaşık hale getirir.

6.5/10

O kadar sene sonra oyuncular aynı gibi ilk film kadar olmasa da izleniyor.

Seni Bulacağım mini diziyi bitirdim güzeldi , sonda herşey ortaya çıkıyor

İspanyol Netflix dizisi Oasise başladım.

RİVERDALE (2017)

Riverdale konusunun Archie Comics'in karakterleri üzerine olan bir Amerikan genç, drama televizyon dizisi. Dizi Archie Comics'in baş yaratıcı görevlisi Roberto Aguirre-Sacasa tarafından The CW için yaratıldı.
İlk bölüm yayın tarihi :26 Ocak 2017 (
)
Son bölüm yayın tarihi :23 Ağustos 2023
Programın yaratıcısı :

Tam 5 sezonuda izledim güzel bir dizi herkese öneririm

Ekli dosyalar

• AAAAQYHp0-yP6r5c0hfqCcmF7Dg5riDMwjbLNYFIXLpEVUlS1ywY8rzY_mAKhiI5YLEFC_hIwPAw0hfmQRFrikyloTc0w_...jpg
    AAAAQYHp0-yP6r5c0hfqCcmF7Dg5riDMwjbLNYFIXLpEVUlS1ywY8rzY_mAKhiI5YLEFC_hIwPAw0hfmQRFrikyloTc0w_...jpg
    81 KB · Görüntüleme: 1
Dirk Gently Holistic detective agency ismi biraz uzun ama aklımda tutabilmişim 2 sezon 2 günde bitti mizahı güzel sıkmıyor

1000898020.jpg

Stir of Echoes (1999)

8/10

Korku-gizem türünde,başrolünde Kevin Bacon`ın oynadığı bir film.
Kevin Bacon zaten oyunculuğunu beğendiğim bir aktör.Filmin temposu,hikayesi,kurgusu iyi.Pek eleştirilecek bir tarafı yok.

Yıllar sonra filmin ismini kullanan sanki serinin 2.filmiymiş gibi görünen bir film(Stir of Echoes 2) var.Orjinal filmle alakası yok.Hiç bulaşmayın...

ENOLA-HOLMES-3.jpg

Enola Holmes 3

1 Temmuz 2026 | 1s 45dk | Aile, Dedektif, Macera, Tarihi
Yönetmen Philip Barantini
| Senarist Jack Thorne
Oyuncular: Millie Bobby Brown, Henry Cavill, Helena Bonham Carter

Özet

Dedektif Enola Holmes, tutkularının şimdiye kadarki en karmaşık ve tehlikeli davasıyla kesiştiği Malta'ya doğru yola çıkar.

6.5/10

Serinin gerisinde kalmış bir film , 4.filmde gelir gibi.Londra'dan Malta sokaklarına geçilmiş filmde , dedektiflik filmlerinde gizem olmalı , bazı yerlerde atlıyor zıplıyor üstü başı kirlenmiyor gerçekçilikde az.

1000898245.jpg

Flatliners (1990)

9/10

Korku/bilimkurgu türündeki bu film, ölümden sonrasını merak eden 5 tıp öğrencisinin hikayesini anlatıyor.

Oyuncu kadrosu yıldızlar karması gibi oyunculuklar doğal olarak çok iyi.imdb puanı aşırı düşük.Filmin eleştirilecek pek bir kısmı yok.

Ekran-goruntusu-2026-07-05-152455.png

Driver's Ed

Vizyon tarihi belirsiz | 1s 43dk | Aksiyon, Komedi
Yönetmen Bobby Farrelly
| Senarist Thomas Moffett
Oyuncular: Sam Nivola, Sophie Telegadis, Mohana Krishnan

Özet

Bir grup genç, lise son sınıf öğrencisinin birinci sınıftaki kız arkadaşını bulup geri kazanmasına yardım etmek için okulun arabasını çalar. Ancak kendiliğinden başlayan bu eylem, beklenmedik olaylarla dolu kaotik bir yolculuğa dönüşür.

5.5/10

Amazon Prime'dan eğlenceli çerezlik bir yol hikayesini anlatan bir gençlik komedisi.

1000899466.jpg

Wishmaster (1997)

7.5/10

Amerikalı bir yönetmenin ve yapımcının İran mitolojisi ve Zerdüştlük inancında geçen bir karakteri film yapması bana çok entresan ve farklı geldi.Amerikan korku filmlerinde saçmasapan palyaço karakterlerin yanında çok özgün duruyor.

Filmin yapımcısı Wes Craven ve yan rollerde korku karakterlerini oynayan oyuncularda var.Tabi onları korku filmleri fanatikleri tanır.
Gelelim başrole başroldeki oyuncu hem yüz hemde oyunculuk için bu karaktere biçilmiş kaftan.Oyuncu seçimi çok iyi bu abimiz zaten serinin ilk 2 filminde oynuyor diğer filmlerde yok.İlk film tutunca Wishmaster bir seri haline geliyor ve üst üste devam filmleri geliyor.

Korku film severler ve farklı filmleri sevenlere serinin ilk 2 filmini izlemelerini tavsiye ederim...

Wishmaster 2 :Evil Never Dies (1999)

7/10

İlk filmi beğendikten sonra ikinci filmi arkasından izlemek istedim.İkinci filmde ilk filmin yapımcısı ve yönetmeni yok ama ilk filmle arasında çok olumsuz bir fark yok.

İkinci filmdede ilk filmdeki abimiz yine başrolde.Bu filmde biraz daha korku sahneleri fazla.İlk filmden daha fazla karakter hakkında bilgi sahibi oluyoruz.

Serinin 3. ve 4.filmide var görünüşe sıçıp sıvamışlar.Onları izlemeyeceğim belki boş zamanımda sonlarına bakarım denk gelirsem.

Spoiler içindeki içeriği görmek için giriş yapın veya kayıt olun.

Geri