Öneri En Son Hangi Filmi ve Diziyi İzlediniz

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan eerol
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hijack, Londra'ya giden bir uçağın kaçırılması ve sonrasında yaşananları konu ediyor. Yedi saatlik uçuş sırasında yer yetkilileri kaçırılan uçak ile ilgili cevaplar bulmak için çabalar. İş dünyasında tanınmış bir arabulucu olan Sam Nelson, yolcuların hayatlarını kurtarmak için tüm yaratıcılığını kullanmak zorundadır.

ofis-aski.jpg

Ofis Aşkı

5 Haziran 2026 | 1s 53dk | Komedi, Romantik
Yönetmen Ol Parker
| Senarist Brett Goldstein (II), Joe Kelly
Oyuncular: Jennifer Lopez, Brett Goldstein (II), Betty Gilpin
Orijinal adı Office Romance

Özet

Air Cruz'un Başkanı ve CEO'su Jackie, işinde disiplinli bir yönetim sergiler ve tüm çalışanları için katı bir şekilde iş arkadaşlarıyla ilişki kurmama politikası uygular. Ancak yeni ve çekici bir avukat onun yanında çalışmaya başlayınca, bu politika ciddi bir sınavdan geçer.

7/10

Netflix'den Jennifer Lopezli romantik aşk komedi türünde bir film , ben sevdim Jennifer yeter.​

Sessiz Tepe: Dönüş - Return to Silent Hill​

Hayatının aşkı Mary'yi kaybetmesinin ardından ondan gizemli bir mesaj alan James, Sessiz Tepe'ye geri döner. Ancak Sessiz Tepe tamamen terk edilmiş ve hayalet şehre dönüşmüştür. Karanlığın ele geçirdiği bu yerde, hayatta kalmayı başarıp çok geç olmadan Mary'i kurtarabilecek midir?

Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.

orjinal oyuna bağlı gibi geldi bana eski filmden çok daha iyi daha doğru geldi.

mortal-kombat-2.jpg

Mortal Kombat II

8 Mayıs 2026 Sinemada | 1s 56dk | Aksiyon, Macera
Yönetmen Simon McQuoid
| Senarist Jeremy Slater
Oyuncular: Karl Urban, Lewis Tan, Joe Taslim

Özet
(18+): 18 yaş ve üzeri izleyici kitlesi için uygun

Mortal Kombat II, Dünya Diyarı'nın ve onu savunanların varlığını tehdit eden Shao Kahn'ın karanlık egemenliğini yenmek için nihai savaşta karşı karşıya gelen şampiyonlar ve aralarına yeni katılan Johnny Cage'in hikayesini konu ediyor. Shao Khan'ın hegemonyası nihayet kırılmalı. Bu yüzden, keşiş Liu Kang, eski elit asker Sonya Blade, akıl hocası Jax Briggs ve kariyeri bitmiş eski MMA şampiyonu Cole Young Dünya'yı kurtarmak için yeniden bir araya gelir. Bu sefer onlara Johnny Cage de katılır ve birlikte, sadece fiziksel güvenliklerinin değil, çok daha fazlasının tehlikede olduğu acımasız savaşlara karışırlar.

7/10

2021 yılındaki film daha iyiydi , Johnny Cage karakteri filmin yıldıız olmuş , devamı gelecek filmin.​

Playing God (1997)

7/10

Film başarılı bir cerrahın uyu*turucu batağına düşüp hayatının dibini gördüğü bir zamanda mafya lideri bir adamla karşılaşmasıyla hayatı değişiyor.Sonra olaylar gelişiyor...

Başroller David Duchovny-Angelia Jolie ikilisinin uyumunu ve oyunculuklarını beğendim.Angelianın tam yükseliş zamanları filmlerinden.Aksiyon,macera filmi sevenler izleyebilir.

Ekli dosyalar

• 1000867351.jpg
    1000867351.jpg
    38.5 KB · Görüntüleme: 0
Fake Profile 3.sezon bitirdim

Big Mistake 1.sezon bitirdim.

From , Widows Bay ,Monarch Legacy Of Monsters devam ediyorum.

BUGUN-GUZEL.jpg

Bugün Güzel

12 Aralık 2025 Sinemada | 1s 57dk | Dram, Komedi
Yönetmen Mali Ergin | Senarist Aksel Bonfil
Oyuncular: Oğuzhan Koç, Ayça Ayşin Turan, İbrahim Selim

Özet
(13+): 13 yaş ve üzeri izleyici kitlesi için uygun
Bugün Güzel, hayatın acı ve tatlı gerçeklerinin üstesinden aşk, dostluk ve neşe ile nasıl gelinebileceğini gözler önüne seriyor. Ali Candemir, sağlıklı yaşam önerileriyle tanınan televizyon programcısıdır. Onun hayatı, beyin sapında tümör teşhisi almasıyla bambaşka bir hal alır. Hayata başka bir pencereden bakmak zorunda kalan Ali'nin bu süreçteki en büyük destekçisi tedavi sürecinde tanıştığı hemşire Güneş olur. Güneş, ona yeniden umut ve neşe getirirken Ali için hayat; kusursuz olmak değil, gerçekten bugünü yaşayabilmek üzerine yeniden şekillenir.

6.5/10

Oğzuhan Koç bu sefer daha romantik duygusal bir filmde oynamış , fena değildi.​

Yiğeni döktürmüş gerçekten bu nasıl bir gen aktarımı çözemedim. Film gerçekten çok iyiydi Michael Jackson gibi bir kariyerin nasıl oluştuğunu cok iyi şekilde işlemişler. Filmi Tavsiye Ederim. Cocukluk ve Gençlik Yılları Çok Zorlu Geçmiş.Keske uzerine atılan iftiralar ve Mahkemeleride işleselerdi.Devamını merakla bekliyorum Belki Değinirler. Burdan babası rolünü oynayan tipoya sevgiler acayip uyuz oldum.

1000002538.png

Son düzenleme:
Punisher,i bitirdim4172.jpgfrom,un 4.sezonun son bölümlerini hafta hafta izliyorum

Ekli dosyalar

• from-season2_220x286_raw.jpg
    from-season2_220x286_raw.jpg
    13.1 KB · Görüntüleme: 1
Girigo, Kore dizisi 8 bölümlük 5 bölümü bitti , dilekleri gerçekleştiren gizemli bir mobil uygulamanın lise öğrencilerini ölümcül bir lanetin içine sürüklemesini konu alan Güney Kore yapımı doğaüstü bir gençlik ve gerilim dizisi.

Girigo dizisini bitirdim 2.sezonuda gelebilir.

Monarch Legacy of Monters 2.sezonu bitirdim her ne kadar yapay zeka ile yapılsa da Kng Kong olsun Godzilla olsun film tadında görseller vardı 3.sezonda da son sahneye göre başka bir yaratık olaak genel anlamda güzeldi.

Seni Bulacağım Netflixi'n mini diziisi 8 bölümlük ilk 2 bölümü izledim gayet iyi başladı.

Widows Bay 1.sezon 10 bölüm bitirdim From tarzı diye başladım ama yanından bile geçmez beğenmedim.

ketenpere-dalavere.jpg

Ketenpere: Dalavere

9 Ocak 2026 Sinemada | 1s 41dk | Komedi
Yönetmen Onur Karasu | Senarist Şafak Sezer
Oyuncular: Şafak Sezer, Büşra Pekin, Uğur Aslan

Özet
(13+): 13 yaş ve üzeri izleyici kitlesi için uygun
Film yapımcısı Kalender, ünlü iş insanı Feza’nın eşi Aydan’la tanışır ve ikiliden bir film projesi için yatırım teklifi alır. Kalender ise asıl niyeti Feza’nın evinde saklandığını iddia ettiği altınlara ulaşmak olduğu için bu teklifi kabul eder. Vefa ve Namık’la birlikte sahte bir film çekimi organize eder, oyuncuları eve gönderir; ancak kurduğu düzenekte gerçek amaç tamamen farklıdır. Ne var ki işler planlandığı gibi gitmez. Kalender ve Vefa, hedeflerine ulaştıklarını sanırken, Feza ve Aydan’ın aslında başından beri tüm süreci kontrol eden bir tuzak kurduğu ortaya çıkar. Ardından, asıl oyunun Ejder tarafından kurgulandığı anlaşılınca Kalender, Vefa ve Namık kendilerini büyük bir kaybın içinde bulur. Hikaye, Kayhan’ın beklenmedik bir karşılaşma yaşaması ve Kalender’in geçmişte haksızlık ettiği Erdi’nin intikam almak için geri dönmesiyle sürpriz bir finale ulaşır.

3/10

Küfürden başka bişey yok , gram güldürmüyor saçmasapan bir film.​

Netflix'i açıp yarım saat boyunca ne izleyeceğini arayıp sonunda hiçbir şey izlemeden kapatanlardan mısın? 😄

O zaman bu video tam sana göre.

Bu videoda Netflix'te izleyebileceğiniz 10 sağlam filmi bir araya getirdim. İçlerinde savaş filmi de var, gizem filmi de, aksiyon da var, komedi de. Hatta bazıları bittikten sonra uzun süre aklınızdan çıkmayacak.

🎬 Forgotten
🎬 1917
🎬 The Two Popes
🎬 All Quiet on the Western Front
🎬 Murder Mystery
🎬 The Gray Man
🎬 Glass Onion
🎬 The Adam Project
🎬 Carry-On
🎬 Society of the Snow

1000881748.jpg

The X Files: I Want to Believe

7/10

The X Files dosyalarına ya da dizinin ana hikayesinin gidişatına etkisi olmayan bir film.Ben zamanında izlemiştim.Yakın zamanda diziyi tekrar bitirdiğim için tekrar izlemek istedim bu filmi.

Konusuna gelelim FBI nın kadın bir ajanı kayboluyor.Bir arpa yolu alamadıkları için farklı bakış açısı arıyorlar.Ve bunun için kızağa çektikleri Fox Muldera ihtiyaç duyuyorlar.Mulder X files dosyalarıyla uğraşmadan önce FBI ın en iyi profil çıkarma uzmanlarından biriydi.Gel bu dosyaya el at bizde hakkındaki suçlamaları geri çekelim diyorlar.Malum sebepten kabul ediyor tabi.

Film macera polisiye türünde The X filesla alakası filmde Mulder ve Scully olmasından kaynaklanıyor.X files fanı değilseniz sıradan bir polisiye filmi olarak izleyebilirsiniz.Diziyi takip etmenize gerek yok filmi anlamak için.Ben X files fanıyım sırf onun için izleyeceğim derseniz sizi memnun etmeyecek hayal kırıklığına uğratacaktır...

BACKROOMS.jpg

Backrooms

29 Mayıs 2026 Sinemada | 1s 51dk | Bilim Kurgu, Korku
Yönetmen Kane Parsons
Oyuncular: Chiwetel Ejiofor, Renate Reinsve, Mark Duplass

Özet
16 yaş ve üzeri izleyici kitlesi için uygun

Backrooms'da, bir dizi rahatsız edici ev videosu, tanıklarını dehşete düşüren doğaüstü olayları kaydediyor. Gerçekliğin beklenmedik biçimde parçalandığı bir anda, bir grup insan kendini sonsuzmuş hissi veren, sarı tonların hakim olduğu boş odalar ve birbirine açılan koridorlarla dolu esrarengiz bir mekanda bulur. İlk bakışta sıradan görünen bu yer, kısa sürede mantığın işlemediği ve yön duygusunun yok olduğu bir labirente dönüşür. Zaman geçtikçe, tehdit yalnızca fiziksel olmaktan çıkar. Mekanın kendisi, karakterlerin zihnini zorlayan psikolojik bir baskı yaratmaya başlar. Gerçek ile yanılsama arasındaki sınırlar bulanıklaşırken, korku ve paranoya giderek büyür. Kaçış yolu arayan grup, bir yandan bu gizemli yapının ardındaki sırları çözmeye çalışırken, diğer yandan görünmez ama sürekli hissedilen karanlık bir tehditle mücadele etmek zorunda kalır.

6/10

Değişijk bir film , atmosferi farklı , gerilimi yeterli düzeyde , ama öle ahım vahım bir filmde değil.

IN-THE-GREY.jpg

In The Grey

Vizyon tarihi belirsiz Sinemada | 1s 38dk | Aksiyon, Gerilim
Yönetmen Guy Ritchie
| Senarist Guy Ritchie
Oyuncular: Jake Gyllenhaal, Henry Cavill, Eiza Gonzalez

Özet

Film; sistemin dışında, küresel gölgelerde yaşayan, güç ve nüfuz kullanmakta olduğu kadar ağır silahlar ve patlayıcılar konusunda da son derece uzman olan gizli bir elit operasyon ekibini konu alır. Acımasız bir diktatör milyar dolarlık devasa bir serveti ele geçirdiğinde, bu gizli ekip parayı geri almak üzere, sıradan biri için intihar görevi sayılabilecek son derece tehlikeli bir operasyona gönderilir. Ancak başlarda imkansız bir soygun planı gibi başlayan bu görev, işlerin hızla kontrolden çıkmasıyla acımasız bir strateji, aldatmaca ve hayatta kalma savaşına dönüşür.

6.5/10

İyi oyuncuılar var , aksiyonu fena değil , bazı yerler sıkıcı .

BACKROOMS.jpg

Backrooms

29 Mayıs 2026 Sinemada | 1s 51dk | Bilim Kurgu, Korku
Yönetmen Kane Parsons
Oyuncular: Chiwetel Ejiofor, Renate Reinsve, Mark Duplass

Özet
16 yaş ve üzeri izleyici kitlesi için uygun

Backrooms'da, bir dizi rahatsız edici ev videosu, tanıklarını dehşete düşüren doğaüstü olayları kaydediyor. Gerçekliğin beklenmedik biçimde parçalandığı bir anda, bir grup insan kendini sonsuzmuş hissi veren, sarı tonların hakim olduğu boş odalar ve birbirine açılan koridorlarla dolu esrarengiz bir mekanda bulur. İlk bakışta sıradan görünen bu yer, kısa sürede mantığın işlemediği ve yön duygusunun yok olduğu bir labirente dönüşür. Zaman geçtikçe, tehdit yalnızca fiziksel olmaktan çıkar. Mekanın kendisi, karakterlerin zihnini zorlayan psikolojik bir baskı yaratmaya başlar. Gerçek ile yanılsama arasındaki sınırlar bulanıklaşırken, korku ve paranoya giderek büyür. Kaçış yolu arayan grup, bir yandan bu gizemli yapının ardındaki sırları çözmeye çalışırken, diğer yandan görünmez ama sürekli hissedilen karanlık bir tehditle mücadele etmek zorunda kalır.

6/10

Değişijk bir film , atmosferi farklı , gerilimi yeterli düzeyde , ama öle ahım vahım bir filmde değil.
Bu filmle beraber dijitale düşmesini beklediğim diğer 2 film : Evil Dead Burn ve Obsession. Obsession 30 Haziranda internete düşmüş olacak, sabırsızlıkla bekliyorum.

"Jericho" 2006 yı bitirdim 2 sezon 29 bölüm. Ben bunu nasıl görmemişim dedirten bir dizi.felaket durumunda hayatta kalan bir kasabayla başlayan ama felaketin kaynağını öğrenince rengi değişen bir dizi gerçekçi fallout diyebiliriz ama nükleerin etkileri pek gerçekçi gelmeyebilir.

Geri