Öneri En Son Hangi Filmi ve Diziyi İzlediniz

SWEAR.webp

I Swear

Vizyon tarihi belirsiz | 2s 1dk | Biyografik, Dram
Yönetmen Kirk Jones (II)
Oyuncular: Robert Aramayo, Shirley Henderson, Maxine Peake

Özet

I Swear, Tourette sendromunun ani başlangıcıyla hayatı geri dönülmez bir şekilde değişen İskoç bir adamın olağanüstü yolculuğunu konu alıyor. Zeki, komik ve futbol tutkunu bir genç olan 15 yaşındaki John Davidson'ın hayatı, Tourette sendromu doktorlar tarafından bile neredeyse hiç anlaşılmamışken, 1983'te kontrol edilemeyen ses ve fiziksel tikler geliştirdiğinde, görünüşte altüst olur. Ailesi de dahil olmak üzere etrafındaki dünya tarafından dışlandığını hisseden John, yıllarca süren göreceli bir izolasyona çekilir; kaygı, utanç ve yalnızlığın yükü altında ezilir... Artık 20'li yaşlarının sonlarında olan John, yakın zamanda ölümcül kanser teşhisi konan eski bir okul arkadaşının ciddi annesi Dottie ile tanıştığında her şey değişir. Aralarında oluşan bağ, beklenmedik olduğu kadar hayat değiştirici de olur. Dottie'nin güçlü teşviki ve sarsılmaz desteğiyle John, aidiyet, amaç ve özgüvenin kendisi için en önemli şey olduğunu keşfeder.

7.5/10

Gerçek bir hikaye başarılı buldum filmi , tavsiye.​

TURBULANS.jpg

Turbulence

Vizyon tarihi belirsiz | 1s 31dk | Gerilim
Yönetmen Claudio Fäh
| Senarist Andy Mayson
Oyuncular: Jeremy Irvine, Hera Hilmar, Lionel Robert Blanc

Özet

Zach ve Emmy'nin sıcak hava balonuyla geçirdikleri romantik kaçamak, Zach'in geçmişiyle bağlantısı olan uğursuz bir üçüncü yolcu tarafından kaçırıldıklarında korkunç bir hal alır. Gizli ilişkilerinin gizemi ortaya çıktıkça, muhteşem yolculukları acımasız bir zihinsel satranç maçına ve gökyüzünde ölümcül bir savaşa dönüşür.

6.5/10

4 kişi ile geçen bir gerilim filmi , balonda geçen heyecanlı anlar , fena değildi.​

sisu-2.jpg

Sisu: Road To Revenge

Vizyon tarihi belirsiz | 1s 28dk | Aksiyon
Yönetmen Jalmari Helander
| Senarist Jalmari Helander
Oyuncular: Jorma Tommila, Stephen Lang, Richard Brake

Özet

Bir adam, savaşta katledilen ailesinin evini yıkıp başka bir yerde yeniden inşa etmek için geri döner. Katil, bir Kızıl Ordu komutanı tarafından yakalandığında, vahşi bir takip başlar.

5.5/10

İlkini de izlemiştim aksiyon filmi ama mantık hataları çok abartı çok.​

GABBYNIN-HAYAL-EVI.jpg

Gabby'nin Hayal Evi: Film

3 Ekim 2025 Sinemada | 1s 38dk | Aile, Animasyon, Komedi, Macera
Yönetmen Ryan Crego
| Senarist Ryan Crego, Melanie Wilson LaBracio
Oyuncular: Laila Lockhart Kraner, Kristen Wiig, Gloria Estefan
Orijinal adı Gabby's Dollhouse: The Movie

Özet

Gabby, büyükannesi Gigi ile Cat Francisco'nun kentsel harikalar diyarına bir yolculuğa çıkıyor. Ancak Gabby'nin en değerli varlığı olan bebek evi, Vera adlı eksantrik bir kedi hanımının eline geçtiğinde, Gabby gerçek dünyada bir maceraya atılarak Gabby Kedilerini tekrar bir araya getirmek ve çok geç olmadan bebek evini kurtarmak için yola çıkar.

6/10

Çocuklar için hem film hem animasyon tarzında eğlenceli bir yapım.​

Marvel Zombies izlemeye başladım, ilk bölümü izledim ve gayet akıcı geçti. Sonraki bölümleri de izleyince (unutmazsam) mesajımı güncellerim.

Netflix'in Kasaba dizisine başladım , son 3 bölüm kaldı , güzel beğendim.

THE-SHADOWS-EDGE.jpg

The Shadow's Edge

Vizyon tarihi belirsiz | 2s 22dk | Aksiyon, Dedektif, Gerilim
Yönetmen Larry Yang
| Senarist Larry Yang
Oyuncular: Jackie Chan, Zifeng Zhang, Tony Leung Ka Fai
Orijinal adı Bu Feng Zhui Ying

Özet

Kurnaz ve hain hırsızlar, Makao Adli Polisi'ne birçok boyutta meydan okudu. Zorlu bir mücadeleye giren Adli Polis, uzun yıllar önce emekli olan iz sürme uzmanı Huang De Zhong'u, Adli Polisin Suç Soruşturma Departmanı'nın genç elitleriyle güçlerini birleştirmesi için geri çağırır. Geleneksel iz sürme teknikleri ile yüksek teknolojinin çarpışması altında, polis ve suçlular zeka ve cesaretle savaşır ve iyi ile kötü arasında kedi-fare oyunu benzeri bir düello başlar.

6.5/10

Jackie Chan yaşlandı ama hala iş görüyor aksiyon dövüş severler için ideal.​

worldbreaker.jpg

Worldbreaker

Vizyon tarihi belirsiz | Aksiyon, Bilim Kurgu, Gerilim
Yönetmen Brad Anderson
| Senarist Joshua Rollins
Oyuncular: Luke Evans, Milla Jovovich, Billie Boullet

Özet

Kurbanlarını enfekte edip çarpıtan canavarlar olan Kırıcılar ortaya çıktıktan sonra, önce erkekler öldü ve mücadeleyi kadınlar yönetti. Willa'nın annesi savaşın en cesur savaşçılarından biridir; savaşta yara almış babası ise Willa ile birlikte ıssız bir adada saklanarak onu hayatta kalması için eğitir. Gizemli bir kızın kıyıya vurmasıyla kırılgan huzurları bozulur. Bağlantı özlemi çeken Willa, kızı gizlice saklar; ta ki gerçek ortaya çıkıp tehlike başlayana kadar. Kırıcılar yaklaşırken, Willa hayatta kalmak için babasının eğitimine ve kendi cesaretine güvenmek zorundadır.

6.5/10

Fena değil , uzaylı yaratıklarla mücadele daha da iyi olabilirdi.​

worldbreaker.jpg

Worldbreaker

Vizyon tarihi belirsiz | Aksiyon, Bilim Kurgu, Gerilim
Yönetmen Brad Anderson
| Senarist Joshua Rollins
Oyuncular: Luke Evans, Milla Jovovich, Billie Boullet

Özet

Kurbanlarını enfekte edip çarpıtan canavarlar olan Kırıcılar ortaya çıktıktan sonra, önce erkekler öldü ve mücadeleyi kadınlar yönetti. Willa'nın annesi savaşın en cesur savaşçılarından biridir; savaşta yara almış babası ise Willa ile birlikte ıssız bir adada saklanarak onu hayatta kalması için eğitir. Gizemli bir kızın kıyıya vurmasıyla kırılgan huzurları bozulur. Bağlantı özlemi çeken Willa, kızı gizlice saklar; ta ki gerçek ortaya çıkıp tehlike başlayana kadar. Kırıcılar yaklaşırken, Willa hayatta kalmak için babasının eğitimine ve kendi cesaretine güvenmek zorundadır.

6.5/10

Fena değil , uzaylı yaratıklarla mücadele daha da iyi olabilirdi.​

Luke Evans ve Milla bacım varsa izlenir, kötü olacağını sanmıyorum.

En son Ölüme Koşan Adam'ı izledim, gayet keyifli bir aksiyon filmi..

Kasaba dizisini bitirdim güzeldi

Sekizinci Aile 5-8. bölümler geldi efsane komedi

CARETTA-BOBI.jpg

Caretta Bobi

27 Haziran 2025 Sinemada | 1s 1dk | Animasyon
Yönetmen Burak Kaan Şimşeker
| Senarist Burak Kaan Şimşeker

Özet

Caretta Bobi, tehlikeli sulara yüzen Bobi'nin hikayesini konu ediyor. Bobi, ailesiyle birlikte Olympos'da yaşamaktadır. Ani bir kararla evden uzaklaşan Bobi, tehlikeli sularda yüzmeye karar verir. Gözünü açtığı zaman kendisini Sulu Ada'da bulan Bobi, eve dönüş yolunu bulmak için zorlu bir maceraya atılır.

5/10

Çocuklar için Türk yapımı bir animasyon , vasat , bir mesaj veriyor ama yeterli değil.​

Geri