Öneri En Son Hangi Filmi ve Diziyi İzlediniz

Twisted Metal 2.sezonu da bitirdim bölümler 30 dk maksimum , fena değil.

GECEN-YAZNE-YAPTIGINI-BILIYORUM.jpg

Geçen Yaz Ne Yaptığını Biliyorum

18 Temmuz 2025 Sinemada | 1s 51dk | Korku, Gerilim
Yönetmen Jennifer Kaytin Robinson
| Senarist Leah McKendrick, Lois Duncan
Oyuncular: Madelyn Cline, Chase Sui Wonders, Jonah Hauer-King
Orijinal adı I Know What You Did Last Summer

Özet
(18+): 18 yaş ve üzeri izleyici kitlesi için uygun

Geçen Yaz Ne Yaptığını Biliyorum, geçmişlerindeki korkunç bir olayı bilen bir sapığın saldırısına uğrayan bir grup arkadaşın yaşadıklarını konu ediyor. Beş arkadaş Danica, Ava, Milo, Teddy ve Stevie, kasıtlı olmasa da ölümcül bir araba kazasına neden olurlar. Ancak yaklaşan sonuçlardan korktukları için kazayı kimseye söylememeye karar verirler. Olay hakkında sessiz kalırlar ve bu anlaşma bir süre işe yarar. Ancak bir yıl sonra geçmişleri peşlerini bırakmaz. Geçen yaz gerçekte ne olduğunu sadece bu beş kişi bilmemektedir ve bilinmeyen bir suç ortağı beş arkadaştan kanlı bir intikam planlamaktadır. Arkadaşlar tek tek avlanırken olayların kökleri 1997'ye dayanan bir örüntüyü izlediğini fark ederler. O zamanlar, Southport'ta gerçek bir katliam yaşanmıştır. Bu katliamdan kurtulan iki kişi, Julie ve Ray, şimdi arkadaşlara kan dökülmesini önlemede yardım etmelidir.

6.5/10

1997 yılında çekilen ilk filmin devam niteliğinde olmuş , gerilimi fena değil.​

HALLOW-ROAD.jpg

Hallow Road

Vizyon tarihi belirsiz | 1s 20dk | Gerilim, Dram
Yönetmen Babak Anvari
| Senarist William Gillies
Oyuncular: Rosamund Pike, Matthew Rhys, Megan McDonnell (VIII)

Özet

İki ebeveyn, ergenlik çağındaki kızlarından gece yarısı üzücü bir telefon alır. Kızları, yanlışlıkla bir yayaya çarpmıştır. Arabalarına atlarlar ve başkaları olay yerine gelmeden önce oraya yetişmek için yarışırlar. Gecenin ilerleyen saatlerine doğru, rahatsız edici gerçekler aileyi parçalamakla tehdit eder çünkü Hallow Road'da araç kullanan tek kişilerin kendileri olmayabileceğini anlarlar.

5.5/10

Gerilim türünde bir film , ama filmin sonunu iyi bağlayamamışlar , film baştan sona aracın içinde geçiyor bu da sıkıyor.​

Bitten 3.sezon final sezonunu bitirdim , ilk sezon gibi değildi son sezonu beğenmedim.

BANG.jpg

Bang

Vizyon tarihi belirsiz | 1s 28dk | Aksiyon
Yönetmen Wych Kaosayananda
| Senarist Peter M. Lenkov, Ken Solarz
Oyuncular: Jack Kesy, Peter Weller, Elliott Allison

Özet

Bir zamanlar katil, şimdi hedef. En korkulan tetikçilerden biri olan Bang, ölümden döndükten sonra şiddet dolu hayatını sorgular. Kan dökülmesinin ötesinde bir gelecek gördüğü için kurtulmak ister; ancak suç örgütü patronu kavga etmeden gitmesine izin vermez.

5/10

Vasat bir aksiyon filmi , oyunculuklar amatörce.​

The Waterfront 1.sezonu bitirdim , fena değildi ama dizi 2.sezon onayı almadı mini dizi olarak kaldı.

Berlin 1.Sezona başladım.

bambi-the-reckoning.jpg

Bambi: The Reckoning

Vizyon tarihi belirsiz Sinemada | 1s 21dk | Korku
Yönetmen Dan Allen
| Senarist Félix Salten, Rhys Frake-Waterfield
Oyuncular: Roxanne McKee, Nicola Wright, Tom Mulheron

Özet

Bambi: The Reckoning, kendilerini bir araba kazasında bulan ve çok geçmeden acımasız ölüm malinesi Bambi tarafından avlanan Xana ve oğlu Benji’nin hikayesini konu ediyor.

5.5/10

Katil dev bir geyik üzerinden yaşanılan gerilim , vasat bir film.​

fidan.jpg

Fidan

10 Ocak 2025 Sinemada | 1s 19dk | Dram
Yönetmen Ayçıl Yeltan
| Senarist Ayçıl Yeltan
Oyuncular: Leyla Smyrna Cabas, Ömer Asaf Bilgin, Alican Yücesoy

Özet
6 yaş ve üzeri izleyici kitlesi için uygun

Fidan, kendisini zorlu bir yol ayrımında bulan genç bir kızın hikayesini konu ediyor. 13 yaşındaki Fidan, evinden uzakta bulunan ülkenin en önemli lisesine kabul edilir. Ancak üzücü olayların gölgesinde kaybolan babası ve küçük kardeşinden ayrılmak Fidan için hiç kolay değildir. Yüce gönüllü Anadolu kadınlarına özgü fedakarlık duygusuyla sürüklenen Fidan, zorla bir kararla karşı karşıyadır. Fidan, ona parlak bir gelecek sunan okula gidecek midir?

5/10

Kadrosu güzel ama filmi pek beğenmedim.​

ciplak-silah.jpg

Çıplak Silah

1 Ağustos 2025 Sinemada | 1s 25dk | Aksiyon, Komedi
Yönetmen Akiva Schaffer
| Senarist Dan Gregor, Doug Mand
Oyuncular: Liam Neeson, Pamela Anderson, Paul Walter Hauser
Orijinal adı The Naked Gun

Özet
16 yaş ve üzeri izleyici kitlesi için uygun

Çıplak Silah, dünyayı kurtarmak için gereken özel becerilere sahip bir adamın hikayesini konu ediyor. Elit bir polis birimine liderlik edip dünyayı kurtarmak için gereken yeteneğe sahip tek bir kişi var: Teğmen Frank Drebin Jr. Efsanevi babasının izinden giden Drebin, bir sürü saçma görevden diğerine savrulurken bolca kafa karışıklığına ve beklenmedik başarılara yol açar.

7/10

Eski filmin yeni versiyonu eğlenceli aksiyon dolu bir film güzeldi.​

Özet​

Kaybolan birini bulmak ne kadar zor olabilir? Philadelphia Polis Departmanı Kayıp Kişiler Birimi dedektiflerinin yürek hoplatan ölüm kalım mücadeleleri ve bir umuda tutunarak bulunmasını bekleyen sevdikleri... Her bir vakayla bağ kuracağınız drama dizisi "Alert:Missing Persons Unit" ekranlarınızda!
1. Sezona başladım, fena değil
1756930914861

ayrilis.jpg

Ayrılış

13 Eylül 2024 Sinemada | 1s 51dk | Dram, Komedi
Yönetmen Daina Oniunas-Pusic
| Senarist Daina Oniunas-Pusic
Oyuncular: Lola Petticrew, Julia Louis-Dreyfus, Arinzé Kene
Orijinal adı Tuesday

Özet
6 yaş ve üzeri izleyici kitlesi için uygun

Ayrılış, şaşırtıcı derecede konuşan bir kuş biçiminde gelen ölüm ile yüzleşmek zorunda olan bir anne ve kızının hikayesini konu ediyor. Tuesday, ölmek üzere olan bir gençtir. O, annesi Zora'ya yakın olmak ve Dünya'daki bir papağanın bedenine bürünen "Ölüm" ile arkadaş olmak ister. Tuesday, yeni arkadaşının ona son dileğini yerine getirmesini umar.

6/10

Fantastik , sıradışı bir drama.​

ARAP-KADRI.jpg

Arap Kadri

19 Nisan 2024 Sinemada | 1s 44dk | Komedi
Yönetmen Emre Kavuk
| Senarist Ömer Fikret Şen, Volkan Öge
Oyuncular: Necip Memili, Ahmet Mümtaz Taylan, Zeynep Çamcı

Özet

Arap Kadri, karikatürist Tekin Aral'ın yarattığı Arap Kadri ve Tarzan karakterlerinin hikayesini konu ediyor. Özgürlüğüne düşkün biri olan Arap Kadri, ormanda yaşayan, kural tanımaz bir adamdır. Tarzan'ın düzen kurduğu ormanda ise canlılar, düzenli bir yaşam sürmeye çalışır. Şehir yaşantısına uyum sağlayamayan Arap Kadri, ormana geldiğinde karşılaştığı düzenli yaşama da çomak sokar. Bu durum Tarzan ile arasında çatışma yaşanmasına neden olur.

3/10

Karikatürden film yapmışlar olmamış , saçmasapan bir film​

Wednesday 2.sezon 2.kısımı izliyorum.

The Terminal List : Dark Wolf izliyorum.

1.sezonda izlemiştim , savaş aksiyon severler için ideal.

highestr-2-lowest.jpg

Highest 2 Lowest

Vizyon tarihi belirsiz | 2s 13dk | Dram, Gerilim
Yönetmen Spike Lee
| Senarist Spike Lee, Alan Fox
Oyuncular: Denzel Washington, Jeffrey Wright, Ilfenesh Hadera

Özet

Başarılı müzik imparatoru David King, bir fidye planının kurbanı olduğunda, önemli bir ahlaki karar alırken ailesini ve mirasını korumak zorunda kalır.

6/10

Apple TV 'den Denzel Washingtonlu , Spike Lee 'li filmi vasat buldum pek beğenmedim.​

BASKAN.jpg

Başkan

5 Ocak 2024 Sinemada | 2s 2dk | Komedi
Yönetmen Ulaş Bahadır
| Senarist Ulaş Bahadır
Oyuncular: Diren Polatoğulları, Necip Memili, Büşra Pekin

Özet

Başkan, belediye başkanlarından memnun olmayan ve yerel seçimlerde değiştirmek isteyen kasaba halkının yaşadıklarını konu ediyor. Ulaş Bahadır’ın senaryosunu yazıp yönettiği Başkan filminin oyuncu kadrosunda Diren Polatoğulları, Necip Memili, Büşra Pekin, Nursel Köse, Şerif Sezer, Füsun Demirel gibi isimler yer alıyor.

6/10

Kadrosu güzel , eğlenceli , komik bir film fena değil.​

Berlin 1.sezon bitti , La Casa de Papel gibi sarmasa da idare eder.

Wednedsay 2.sezonu bitirdim güzeldi.

Son düzenleme:
dizi
foundation 3.sezon 8.bölüm (muntazam)
alien:earth 5.bölüm (şahane)
chief of war 7.bölüm (eh-güzel)
film
nobody 2 (eh)

Geri