Öneri En Son Hangi Filmi ve Diziyi İzlediniz

Max da the last of us izliyorum 3. bölüm de kaldım fena değil sürükleyici, hikaye bilindik gerçi yine bulaşıcı bir hastalık ve o hastalıktan kurtulmaya çalışan insanları amansız mücadelesi ama oyunun kalitesinden dolayı izliyorum , anılar canlanıyor ;)

1755695309632

sirinler-filmi.jpg

Şirinler Filmi

18 Temmuz 2025 Sinemada | 1s 32dk | Animasyon, Müzik, Aile, Komedi, Müzikal
Yönetmen Chris Miller (I)
| Senarist Pam Brady
Oyuncular: Rihanna, James Corden, JP Karliak
Orijinal adı Smurfs

Özet
6 yaş altı izleyici kitlesi aile eşliğinde izleyebilir

Kötü büyücüler Gargamel ve Razamel, Şirin Baba'yı gizemli bir şekilde kaçırdığında, Şirinler şimdiye kadarki en büyük zorluklarıyla karşı karşıya kalırlar. Bu durum üzerine Şirine ve arkadaşları, onları büyülü dünyalarından gerçek dünyaya götürecek tehlikeli bir göreve atılmaya karar verir. Orada yalnızca Şirin Baba'yı bulup kurtarmakla kalmayıp, aynı zamanda bilmedikleri bir ortamın zorluklarıyla da yüzleşmelidirler. Yeni arkadaşların yardımıyla Şirinler çok daha büyük bir tehdidin farkına varırlar; Gargamel ve Razamel'in planı kaçırmanın çok ötesine geçer ve tüm evreni kaosa sürükleyebilir. Kurtarma görevlerine odaklandıkça Şirinler kendi amaçları ve birlikte olmanın önemi hakkında daha fazla şey keşfederler. Yalnızca güçlerini birleştirerek ve kendilerini aşarak Şirin Baba'yı kurtarabilir ve dünyayı yaklaşan tehlikeden koruyabilirler.

6/10

Müzikal yapmşlar bir çok bölümünü , Şirinler yine Şirinler izleniyor , çocuklar için ideal.​

KADINLARA-MAHSUS.png

Kadınlara Mahsus

22 Aralık 2023 Sinemada | 1s 45dk | Dram
Yönetmen Serdar Akar
| Senarist Nergis Otluoğlu Akoğlu
Oyuncular: Melisa Aslı Pamuk, Şebnem Dönmez, Başak Parlak

Özet

Yönetmen koltuğunda Serdar Akar'ın oturduğu senaryosunu ise Nergis Otluoğlu Akoğlu’nun kalema aldığı "Kadınlara Mahsus", kişisel dönüşüm kampında bir araya gelen 8 kadının hikayesini konu ediyor. Hayatlarındaki erkeklerle olan ilişkilerinde sorunlar yaşayan, artık kendilerini büyük bir çıkmazda hisseden birbirini tanımayan sekiz kadın, kadınlara mahsus olan bir kampta bir araya gelir. Kendileri için yeni bir dünya kurmaya çalışan kadınlar, içlerinden birinin kocasının metresine ve oğluna sahip çıkmak zorunda kaldıklarında bildikleri her şeyi unuturlar.

7/10

Oyuncu kadrosu geniş ve iyi , kadınların hayatta yaşağıdığı sorunları ve kadın haklarının önemini anlatan başarılı bir yapım olmuş.​

F1.jpg

F1 Filmi

27 Haziran 2025 Sinemada | 2s 35dk | Aksiyon
Yönetmen Joseph Kosinski
| Senarist Ehren Kruger
Oyuncular: Brad Pitt, Damson Idris, Javier Bardem
Orijinal adı F1 The Movie

Özet
(13A): 13 yaş altı izleyici kitlesi aile eşliğinde izleyebilir

F1 Filmi, acemi bir sürücünün pistlerde başarıya ulaşmasına yardımcı olmak için son bir kez geri dönen yaşlı, emekli bir yarışçının hikayesini konu ediyor. Sonny Hayes, pistte geçirdiği bir kaza kariyerini neredeyse sonlandırana kadar 1990'lar FORMULA 1'in en umut vadeden fenomeniydi. O zamandan beri, daha düşük yarış sınıflarında sürüklenen Sonny, hala ara sıra yarış pilotu olarak hayatta kalıp, eski Formula 1 itibarından geçinmeye çalışır. Formula 1 sıralamasının en altında çürüyen APXGP takımının patronu olan eski takım arkadaşı Ruben Cervantes, Sonny'yi takımı kurtarmak ve dünyanın en iyisi olmak için FORMULA 1'e geri dönmeye ikna eder. Sonny, takımın yetenekli çaylağı Joshua Pearce'ın yanında yarışacaktır. Ancak motorlar kükrerken Sonny'nin geçmişi onu yakalar ve FORMULA 1'de takım arkadaşınızın en zorlu rakibiniz olduğunu ve kurtuluş yolunun tek başınıza yürüyebileceğiniz bir şey olmadığını keşfeder.

6/10

F1 izleyici olmadığım için filmde pek sarmadı beni.​

meetruk-adam.jpg

Metruk Adam

22 Ağustos 2025 | 1s 31dk | Dram
Yönetmen Çağrı Lostuvalı
| Senarist Deniz Madanoğlu, Murat Uyurkulak
Oyuncular: Mert Ramazan Demir, Ada Erma, Rahim Can Kapkap

Özet

Ruhu yaralı bir adam olan Baran, abisine ait olan ve ailesi tarafından üzerine yıkılan suç nedeniyle yıllarca hapishanede kalır. Özgürlüğüne kavuştuktan sonra hayata tutunmaya çalışan Baran, bu amaçla bir tamirhane açmak ister. Ancak bu sırada ailesinin geçirdiği kaza ve Baran’ın duvarlarını indiren yeğeni Lidya, ona sil baştan bir hayat yazacaktır. Yaşadığı aksiliklere rağmen pes etmeyen Baran’ın Lidya için verdiği mücadele onun yaralı ruhunu da tamir eder.

7/10

Duygu yüklü dokunaklı bir film olmuş beğendim.​

Etrafımda kalabalık bir kitle varsa ve film izliyorlarsa onlara katılırım. Yalnız başıma film izlemeyi sevmem.

DAYI-BIR-ADAMIN-HIKAYESI-2.jpg

Dayı: Bir Adamın Hikâyesi 2

7 Şubat 2025 Sinemada | 1s 40dk | Dram, Aksiyon
Yönetmen Uğur Bayraktar
| Senarist Uğur Bayraktar, Ece Bayraktar
Oyuncular: Ufuk Bayraktar, Reha Özcan, Cem Özer

Özet
(13+): 13 yaş ve üzeri izleyici kitlesi için uygun

Dayı: Bir Adamın Hikâyesi 2, ilk filmde yükselişi anlatılan Cevahir isimli kabadayının hayatına odaklanıyor. Yönetmen koltuğunda Uğur Bayraktar'ın oturduğu "Dayı: Bir Adamın Hikayesi 2" filminin oyuncu kadrosunda Ufuk Bayraktar, Yıldıray Şahinler, Cem Özer, Reha Özcan, Kadir Toprak gibi isimler yer alıyor.

7/10

İlk filmde güzeldi bunuda beğendim , Ufuk Bayraktar bu role cuk oturuyor.​

sana-cikan-yollar.jpg

Sana Çıkan Yollar

Filmin Türü

Dram, Romantik

Yönetmen

Lasse Hallstrom

Oyuncular

Madelyn Cline, KJ Apa, Josh Lucas

Filmin Konusu

Avrupa'da gezerken beklenmedik bir aşka tutulan Heather'ın planlanmış hayatı, ortaya çıkan sırlar ve hayat seçimleriyle sonsuza dek değişir.

J.P. Monninger’ın romanından uyarlanan film, mükemmel şekilde planlanmış hayatına başlamadan önce arkadaşlarıyla Avrupa’yı gezen genç bir kadın olan Heather’ın hikayesini anlatıyor. Jack ile tesadüfi bir karşılaşma, derin duygusal keşiflere yol açan beklenmedik bir aşka kıvılcım olur. Sırlar ve hayat seçimleri bağlarını sınarken, onun yolu sonsuza dek değişir.

6.5/10

Dram , romantik tarzda olan bir Amazon Prime filmi , çerezlik.​

kim-demis-kotuyuz-diye-2.jpg

Kim Demiş Kötüyüz Diye? 2

1 Ağustos 2025 Sinemada | 1s 44dk | Animasyon, Aile, Komedi
Yönetmen Pierre Perifel, Juan Pablo Sans
| Senarist Aaron Blabey
Oyuncular: Sam Rockwell, Craig Robinson, Anthony Ramos
Orijinal adı The Bad Guys 2

6 yaş ve üzeri izleyici kitlesi için uygun

Kim Demiş Kötüyüz Diye? 2, iyi insanlara dönüşmeye çalışırlarken kendilerini zorlu bir maceranın içerisinde bulan suçlu hayvanlar çetesi üyelerinin hikayesini konu ediyor. Suçlu hayvanlar çetesinin üyeleri için çılgın günler artık geride kalmıştır. Onlar artık yeni ve iyi insanlara dönüşmeye çalışır. Ancak bunu başarmak umdukları kadar kolay olmaz. Onlar hayatlarını yoluna koymaya çalışırken, kendilerine "Kötü Kızlar" adını veren başka bir çete aniden ortaya çıkınca, işler yeniden kızışır. Ekip, tamamı kadınlardan oluşan suç çetesi tarafından "son bir iş" yapmaya zorlanarak emekliliklerinden çıkarılır.

6/10

Serinin 2.filmi , eğlenceli denilebilir.​

eenie-meanie.jpg

Eenie Meanie

Vizyon tarihi belirsiz | Gerilim, Aksiyon, Komedi
Yönetmen Shawn Simmons
| Senarist Shawn Simmons, Rhett Reese
Oyuncular: Samara Weaving, Karl Glusman, Randall Park

Özet

Genç bir kaçış şoförü, eski işvereninin kendisine kronik olarak güvenilmez eski erkek arkadaşının hayatını kurtarma şansı vermesiyle utanç verici geçmişine geri döner.

6/10

Huludan Komedi aksiyon tarzında vakit geçirmelik bir film.​

The Instute 1.sezonu bitirdim.

En El Barro 1.sezonu bitirdim.

Bitten 3.sezona başladım.

Peacemaker 2.Sezona başladım.

elio.jpg

Elio

20 Haziran 2025 Sinemada | 1s 39dk | Animasyon, Macera, Bilim Kurgu, Komedi, Aile
Yönetmen Madeline Sharafian, Domee Shi, Adrian Molina
Oyuncular: Yonas Kibreab, Zoe Saldana, Jameela Jamil

Özet
6 yaş ve üzeri izleyici kitlesi için uygun

Eli, uzaylılara hayran olan genç olan Elio'nun hikayesini konu ediyor. , On bir yaşındaki Elio, tam bir hayalperesttir. Sanatsal ve yaratıcı olmasının yanı sıra, aynı zamanda hevesli bir salon sporcusu olmasına rağmen, çevresine uyum sağlamak için her gün mücadele eder. Bu arada, son derece gizli bir askeri projenin başında olan annesi Olga, uzaydan gelen dünya dışı mesajları çözmek için çalışmaktadır. Ancak temas kuran ve uzaylılar tarafından ışınlanan kişi kendisi değil, oğludur. Elio, aniden Dünya'nın seçilmiş galaksiler arası elçisi sanılır. Bu büyük macerada, uzaylılara, ama her şeyden önce kendine, insan olmanın en iyi yanının kendin olmak olduğunu kanıtlamalıdır.

7/10

Disneyden başarılı bir animasyon , konusu , karakterleri , müzikleri başarılı.​

en son 4-5 ay önce 12 sezonun hepsini izlemiştim

Ekli dosyalar

• 1.jpg
    1.jpg
    245.1 KB · Görüntüleme: 1
here-after.jpg

Here After

Vizyon tarihi belirsiz | 1s 30dk | Korku, Gerilim
Yönetmen Robert Salerno
| Senarist Sarah Conradt
Oyuncular: Connie Britton, Giovanni Cirfiera, Freya Hannan-Mills

Özet

Claire Hiller, kızı Robin'in ölümcül bir kazadan sonra mucizevi bir şekilde hayatta kalmasına çok sevinir. Ancak Claire, kızında değişiklikler fark edip, ölümün kıyısından dönerken karanlık bir şeyin onu takip ettiğinden şüphelenince rahatlaması korkuya dönüşür.

5/10

Ne Korku ne Gerilim daha çok dram ağırlıklı vasat bir film.​

Netflix'den The Waterfront diizsine başladım , güzel fena değil.

persembe-gunu-cinayet-klubu.jpg

Perşembe Günü Cinayet Kulübü

28 Ağustos 2025 | 1s 58dk | Dedektif, Komedi
Yönetmen Chris Columbus
| Senarist Katy Brand
Oyuncular: Pierce Brosnan, Helen Mirren, Ben Kingsley
Orijinal adı The Thursday Murder Club

Özet

Elizabeth, Ron, Ibrahim ve Joyce, pastoral bir emeklilik evinde emekliliklerinin tadını çıkarıyorlar ve alışılmadık bir hobiyi paylaşıyorlar; çözülmemiş suçları çözmek. Şakacı bir aktivite olarak başlayan şey, ön kapılarının hemen dışında bir cinayet işlendiğinde aniden ciddileşir. Dört amatör dedektif izi sürer ve soruşturmaları sırasında pazarlık ettiklerinden daha fazla sırrı ortaya çıkarır. Çay saati ile suç mahalli arasında, çekicilik, deneyim ve satır aralarında neler olup bittiğine dair keskin bir hisle kendilerine özgü bir soruşturma tarzı geliştirirler.

7/10

Netflixden cinayet filmi , iyi oyuncular var , bu tür film severler için ideal.​

Geri