Nasıl 1 yıl ücretsiz?Bir yıl ücretsiz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Nasıl 1 yıl ücretsiz?Bir yıl ücretsiz
Banada atarmıssınız lutfen..Morlar ve uygunsuz içerikler olduğu için forum kurallarına uyarak genel paylaşım yapmadım, soran olursa dm den atiyorum
Nasıl 1 yıl ücretsiz?
Uygulamayı kurduğunuz tarihten itibaren bir yıl. Süre bitince abonelik isteyecektir. O zaman silersiniz.Nasıl 1 yıl ücretsiz?
Linki gönderdiğin için çok teşekkür ederim , mükemmel bir iş çıkartmışsın başarılarının devamı dleklerimleKendi uygulamamı en çok kullanıyorum, devamlı güncellemeler vs.
İzleGO
Teşekkür ederim seviyorum kodlarla streamlerle uğraşmayı, uygulamayı 1gecede yapmadım baya oldu devamlı bişeyler uğraş peşindeyim. Içerikler hakkında emeği geçen tüm ustalara tekrardan teşekkürlerLinki gönderdiğin için çok teşekkür ederim , mükemmel bir iş çıkartmışsın başarılarının devamı dleklerimle
Bana atabilir misin?Kendi uygulamamı en çok kullanıyorum, devamlı güncellemeler vs.
İzleGO
Merhaba hocam bana da gönderir misinMorlar ve uygunsuz içerikler olduğu için forum kurallarına uyarak genel paylaşım yapmadım, soran olursa dm den atiyorum
Hocam internet bağlantısı yok diyip kapanıyorMerhaba, tabiki buyur
Harika bir Uygulama hemen Tikla
▪︎Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Merhaba bana'da link gönderebilimisiniz rica etsem.Morlar ve uygunsuz içerikler olduğu için forum kurallarına uyarak genel paylaşım yapmadım, soran olursa dm den atiyorum
Android tv ve box lar için önereceğiniz iyi bir VPN uygulaması (ücretsiz) var mı arkadaşlar?Rec tvbox
İnat tvbox
Cloud stream
Netfly
Vstro player
Televizo
Tivimate
Send file to tv
Cx dosya gezgini
Tizen tube on Android tv
Android tv ve box lar için önereceğiniz iyi bir VPN uygulaması (ücretsiz) var mı arkadaşlar?Vpn kullanarak yüklemyi dene..
Bunlardan pro olanları indirebileceğim linkleri paylaşmanız mümkün mü?Rectvbox, inatbox, vstro player, m3uiptv ücretsiz /pro, tivimate ücretsiz /pro, televizo ücretsiz /pro, cloudstream beta/stabil, stremio, localsend, rsfile manager, cx file manager
tizentube cobalt, onstream, ottplayer, tvquickactions pro, atv launcher pro, leankeyboard
link atarmisinLinki gönderdiğin için çok teşekkür ederim , mükemmel bir iş çıkartmışsın başarılarının devamı dleklerimle
Televizo ( kendi listemi kullanıyorum)En sevdiğiniz en çok kullandığınız önerebileceğiniz android tv uygulamaları neler?
ben m3uiptv pro olanı satın aldım Türkiye'de satın alma açık değil herhalde.Bunlardan pro olanları indirebileceğim linkleri paylaşmanız mümkün mü?
Çok teşekkürlerben m3uiptv pro olanı satın aldım Türkiye'de satın alma açık değil herhalde.
Bunlara ek olarak nextv, sparkle tv de olabilir. Nextv 100₺ idi en son. Hesapla giriş yaptığınızda bütün cihazlarla senkronize oluyor.(Telefon ve tvbox) Televizo forumda vardı ama satın alırsanız daha iyi olabilir diye düşünüyorum 300-400₺ arası bir fiyatı vardı. 5 cihaza kurulabiliyor. Forumda ilgili kısma bakarsanız bulabilirsiniz ama herhalde bazı kısımlar bazı kullanıcılara gözükmüyormuş bilemiyorum. Atv launcher pro ve tvquickactions pro satın almıştım çok pahalı değiller zaten.
Bunların dışında vpn olarak psiphon kurdum çok ihtiyacım olduğundan değil belki lazım olur diye. Proton vpn de varmış o da güzel ama ülke olarak random giriyor satın alırsanız ülke seçebiliyorsunuz galiba. Diğer mesajımı güncelledim isterseniz tekrar bir göz atın.
çok ayrıntılı, çok güzel bir paylaşım, teşekkürler.Rectvbox, inatbox, onstream, cloudstream beta/stabil, stremio(debrid sitesi ile daha kaliteli ve güzel oluyor diyorlar ama aylık para vermek istemedim), netfly(1 yıl ücretsiz) --> Yerli ve yabancı dizi,film, belgesel, canlı tv dublaj ve altyazılı içerikleri izlemek için kullanıyorum.
localsend --> her cihazdan dosya göndermek için
rsfile manager, cx file manager, mecool file manager --> dosya yöneticileri
tizentube cobalt --> vazgeçilmez reklamsız youtube uygulaması
tvquickactions pro --> tuş özelleştirme çok güzel bir program ve ucuz
projectivy launcher(bunu kullanıyorum), atv launcher pro -> launcher olarak bunlar güzel
leankeyboard --> klavye için güzel bir uygulama
psiphon, proton vpn --> vpn için
browser (mavi olan), zeus (yüklü ama henüz pek kullanmadım, çünkü tarayıcıyla pek işim olmuyor) --> tarayıcı olarak bunu kullanıyorum
downloader by aftnews --> kod ile uygulama kurmak için
aida64 --> cihaz bilgilerine bakmak için
nova video oynatıcı --> video oynatma programı
aerial views screensaver --> güzel bir ekran koruyucu uygulaması
ADB TV: App Manager --> uygulamaları yönetmek için
vstro player, m3uiptv ücretsiz /pro, tivimate ücretsiz /pro, televizo ücretsiz /pro, sparkle tv ücretsiz / pro, nextv ücretsiz / pro, ott tv, unitv (ücretsiz kanallar), 1-stream(henüz denemedim ama yüklü), Wave IPTV (yüklü ama kullanmadım) --> m3u, xstream vb kullanmak için uygulamalar
nextv 100₺ idi fiyatı değişmediyse. Ücretsiz olanlar bir adet listeyi çalıştırıyor çok fazla ihtiyacınız yoksa ücretsiz olanları da kullanabilirsiniz.
Tivimate 599₺, sparkle tv 699₺ gibi fiyatları vardı. m3uiptv 699₺ (Bu fiyattan emin değilim ben daha ucuza aldım. Türkiye playstorede var mı bilmiyorum.)
Telefondan kontrol için :
ADB Remote, Remote for Android TV (Remote ATV), atvTools (satın aldım güzel uygulama), Google TV, Tv remote, mi remote, ir remote vb