En sevdiğiniz Android TV uygulamaları

Rectvbox, inatbox, onstream, cloudstream beta/stabil, stremio(debrid sitesi ile daha kaliteli ve güzel oluyor diyorlar ama aylık para vermek istemedim :D ), netfly(1 yıl ücretsiz) --> Yerli ve yabancı dizi,film, belgesel, canlı tv dublaj ve altyazılı içerikleri izlemek için kullanıyorum.
localsend --> her cihazdan dosya göndermek için
rsfile manager, cx file manager, mecool file manager --> dosya yöneticileri
tizentube cobalt --> vazgeçilmez reklamsız youtube uygulaması
tvquickactions pro --> tuş özelleştirme çok güzel bir program ve ucuz
projectivy launcher(bunu kullanıyorum), atv launcher pro -> launcher olarak bunlar güzel
leankeyboard --> klavye için güzel bir uygulama
psiphon, proton vpn --> vpn için
browser (mavi olan), zeus (yüklü ama henüz pek kullanmadım, çünkü tarayıcıyla pek işim olmuyor) --> tarayıcı olarak bunu kullanıyorum
downloader by aftnews --> kod ile uygulama kurmak için
aida64 --> cihaz bilgilerine bakmak için
nova video oynatıcı --> video oynatma programı
aerial views screensaver --> güzel bir ekran koruyucu uygulaması
ADB TV: App Manager --> uygulamaları yönetmek için

vstro player, m3uiptv ücretsiz /pro, tivimate ücretsiz /pro, televizo ücretsiz /pro, sparkle tv ücretsiz / pro, nextv ücretsiz / pro, ott tv, unitv (ücretsiz kanallar), 1-stream(henüz denemedim ama yüklü :D), Wave IPTV (yüklü ama kullanmadım) --> m3u, xstream vb kullanmak için uygulamalar
nextv 100₺ idi fiyatı değişmediyse. Ücretsiz olanlar bir adet listeyi çalıştırıyor çok fazla ihtiyacınız yoksa ücretsiz olanları da kullanabilirsiniz.
Tivimate 599₺, sparkle tv 699₺ gibi fiyatları vardı. m3uiptv 699₺ (Bu fiyattan emin değilim ben daha ucuza aldım. Türkiye playstorede var mı bilmiyorum.)

Telefondan kontrol için :
ADB Remote, Remote for Android TV (Remote ATV), atvTools (satın aldım güzel uygulama), Google TV, Tv remote, mi remote, ir remote vb

Son düzenleme:
Bir de anlamadığım bir konu var illegal yasak deniyor ama çoğu dizi film uygulamaları paylaşılıyor. İllegal kısmı sadece canlı futbol maçları için geçerli sanırım?
Ohooo o ayrı mevzu zaten. Kafaya göre çoğu şey. Unlinked a bile konuyu kapattılar.

Uygulama apk larını nasıl ve nereden yükleyeceğim yardımcı olur musunuz?

Ohooo o ayrı mevzu zaten. Kafaya göre çoğu şey. Unlinked a bile konuyu kapattılar.
Uygulama içindeki programların adlarını paylaşan yorumlar, maç/spor diyalogları, kapatılma konusunda ipucu vermişti hocam

Neocan, yeniyim burada o yüzden her kuralı bilmiyorum. He şimdi oku diyceksin ama ben uzun yazılara odak olamıyorum. O yüzden dikkatli ilerliyorum. Şimdilik girip çıkıyorum buraya belki ufak paylaşım.

Neocan, yeniyim burada o yüzden her kuralı bilmiyorum. He şimdi oku diyceksin ama ben uzun yazılara odak olamıyorum. O yüzden dikkatli ilerliyorum. Şimdilik girip çıkıyorum buraya belki ufak paylaşım.
Hocam, mesaj zaten size değil. Artı, kurallar 4-5 satır.
Ben bırakın kuralları, hiç ilgilenmediğim konuları bile okuyorum, yerde gazete bulsam okurum 😁

Geri