En sevdiğiniz Android TV uygulamaları

Onstream ve cloudstream nasıl açılıyor tablette açamadım

Arkadaşlar adminden mesaj geldi ard arda mesaj atılmaz diye. Apk yı bırakıyorum dm den atamıyorum artık.

Selamünaleyküm. Üstadım bende alabilirmiyim ..teşekkürler

Rectvbox, inatbox, onstream, cloudstream beta/stabil, stremio(debrid sitesi ile daha kaliteli ve güzel oluyor diyorlar ama aylık para vermek istemedim :D ), netfly(1 yıl ücretsiz) --> Yerli ve yabancı dizi,film, belgesel, canlı tv dublaj ve altyazılı içerikleri izlemek için kullanıyorum.
localsend --> her cihazdan dosya göndermek için
rsfile manager, cx file manager, mecool file manager --> dosya yöneticileri
tizentube cobalt --> vazgeçilmez reklamsız youtube uygulaması
tvquickactions pro --> tuş özelleştirme çok güzel bir program ve ucuz
projectivy launcher(bunu kullanıyorum), atv launcher pro -> launcher olarak bunlar güzel
leankeyboard --> klavye için güzel bir uygulama
psiphon, proton vpn --> vpn için
browser (mavi olan), zeus (yüklü ama henüz pek kullanmadım, çünkü tarayıcıyla pek işim olmuyor) --> tarayıcı olarak bunu kullanıyorum
downloader by aftnews --> kod ile uygulama kurmak için
aida64 --> cihaz bilgilerine bakmak için
nova video oynatıcı --> video oynatma programı
aerial views screensaver --> güzel bir ekran koruyucu uygulaması
ADB TV: App Manager --> uygulamaları yönetmek için

vstro player, m3uiptv ücretsiz /pro, tivimate ücretsiz /pro, televizo ücretsiz /pro, sparkle tv ücretsiz / pro, nextv ücretsiz / pro, ott tv, unitv (ücretsiz kanallar), 1-stream(henüz denemedim ama yüklü :D), Wave IPTV (yüklü ama kullanmadım) --> m3u, xstream vb kullanmak için uygulamalar
nextv 100₺ idi fiyatı değişmediyse. Ücretsiz olanlar bir adet listeyi çalıştırıyor çok fazla ihtiyacınız yoksa ücretsiz olanları da kullanabilirsiniz.
Tivimate 599₺, sparkle tv 699₺ gibi fiyatları vardı. m3uiptv 699₺ (Bu fiyattan emin değilim ben daha ucuza aldım. Türkiye playstorede var mı bilmiyorum.)

Telefondan kontrol için :
ADB Remote, Remote for Android TV (Remote ATV), atvTools (satın aldım güzel uygulama), Google TV, Tv remote, mi remote, ir remote vb
tizentube cobalt smarttube dan daha mı iyi?

Rectvbox, inatbox, onstream, cloudstream beta/stabil, stremio(debrid sitesi ile daha kaliteli ve güzel oluyor diyorlar ama aylık para vermek istemedim :D ), netfly(1 yıl ücretsiz) --> Yerli ve yabancı dizi,film, belgesel, canlı tv dublaj ve altyazılı içerikleri izlemek için kullanıyorum.
localsend --> her cihazdan dosya göndermek için
rsfile manager, cx file manager, mecool file manager --> dosya yöneticileri
tizentube cobalt --> vazgeçilmez reklamsız youtube uygulaması
tvquickactions pro --> tuş özelleştirme çok güzel bir program ve ucuz
projectivy launcher(bunu kullanıyorum), atv launcher pro -> launcher olarak bunlar güzel
leankeyboard --> klavye için güzel bir uygulama
psiphon, proton vpn --> vpn için
browser (mavi olan), zeus (yüklü ama henüz pek kullanmadım, çünkü tarayıcıyla pek işim olmuyor) --> tarayıcı olarak bunu kullanıyorum
downloader by aftnews --> kod ile uygulama kurmak için
aida64 --> cihaz bilgilerine bakmak için
nova video oynatıcı --> video oynatma programı
aerial views screensaver --> güzel bir ekran koruyucu uygulaması
ADB TV: App Manager --> uygulamaları yönetmek için

vstro player, m3uiptv ücretsiz /pro, tivimate ücretsiz /pro, televizo ücretsiz /pro, sparkle tv ücretsiz / pro, nextv ücretsiz / pro, ott tv, unitv (ücretsiz kanallar), 1-stream(henüz denemedim ama yüklü :D), Wave IPTV (yüklü ama kullanmadım) --> m3u, xstream vb kullanmak için uygulamalar
nextv 100₺ idi fiyatı değişmediyse. Ücretsiz olanlar bir adet listeyi çalıştırıyor çok fazla ihtiyacınız yoksa ücretsiz olanları da kullanabilirsiniz.
Tivimate 599₺, sparkle tv 699₺ gibi fiyatları vardı. m3uiptv 699₺ (Bu fiyattan emin değilim ben daha ucuza aldım. Türkiye playstorede var mı bilmiyorum.)

Telefondan kontrol için :
ADB Remote, Remote for Android TV (Remote ATV), atvTools (satın aldım güzel uygulama), Google TV, Tv remote, mi remote, ir remote vb
çok güzel bir paylaşım, teşekkürler.

Cloudstream
Smarttube
Televizo
Stremio
Red bull tv
Sofascore
Trakt
Cx file manager
Tvquickactions
Leankeyboard

tivimate
tizentube
nova player
file manager +
bunlar bana yetiyor.

Linki ben de alabilir miyim? Teşekkürler...

Son düzenleme:
Ne için kullandığına göre değişir. Ben şahsen sadece inat kullanıyorum. 🫡

Geri