En iyi Tv box hangisi

Ekli dosyayı görüntüle 8731
bu cihazalara tr de bu parayı vermek bence biraz saçma almanya mediamarkt de 4000 belki daha ucuz da avrdır amazonda 2 yerine 3 gb ram için mesela next almayıp 1700 e 5000 buna vermem işlemciye bakamdım ama ehr cihaz aynıdır yararı bizim için en faydalı neyse onu almak mantıklı ha çok paran varsa 10 k verip içine inat da kruabılrısın o da mantık :)

Amlogic s905X4 lü cihazlara 4000-5000 paralar vermeyiniz . Onun yerine RTD1325 li cihazlara yönelin .

bu cihazalara tr de bu parayı vermek bence biraz saçma almanya mediamarkt de 4000 belki daha ucuz da avrdır amazonda 2 yerine 3 gb ram için mesela next almayıp 1700 e 5000 buna vermem işlemciye bakamdım ama ehr cihaz aynıdır yararı bizim için en faydalı neyse onu almak mantıklı ha çok paran varsa 10 k verip içine inat da kruabılrısın o da mantık :)
Benimki bir öneri idi karar senin kral😉

Benimki bir öneri idi karar senin kral😉
yok hocam ya cihaza laf etmedim zaten bu her konuda aynı telefon box hepsinde binlerce marka model tavsiyesi olur birini alıp kullanırsın telefon da mesela oyun mu oynuycan fotogğraf mı paran ne kadar box da aynı şekildeoyunoynuycam ram yüksek olsun hafızayı doldurucam hafıza yuksek olsun ntflx 4k izliycem lisanslı olsun havuz da olanalr belli onları açsın yeter ona göre bişe alırsın zaten markalar da ona göre bir yerden kısıp ekliyor

Amazon Hollanda'da €79

Ekli dosyalar

• Screenshot_20250607_113249_Amazon Shopping.jpg
    Screenshot_20250607_113249_Amazon Shopping.jpg
    301.2 KB · Görüntüleme: 17
Chromecast 2 gb ramli, artı, google, tv ler için sertifikasyon limitini 1,5 tan 1 gb a indirdi. Bu cihazlar oyun oynamayacaksa, aynı anda tek program çalıştıran cihazlar, telefonla karıştırmamak lazım

Chromecast 2 gb ramli, artı, google, tv ler için sertifikasyon limitini 1,5 tan 1 gb a indirdi. Bu cihazlar oyun oynamayacaksa, aynı anda tek program çalıştıran cihazlar, telefonla karıştırmamak lazım

Memory​

4 GB

Storage​

32 GB

bunu söylüyosan özellikler bu şekilde

Selam beyler Elimde mi box 2. Nesil var ama hafıza olayı çok düşük bu yüzden butce sınırı koymadan en iyi Tv box hangisi önerilerinizi bekliyorum lisanslı olacak
Bence hiremko matrix pro 4 ram 64 gb hafıza wep asresinden girin ve inceleyşn derim ayırdıgınız vakte deger.en güzelini bulman ve kullanman dileğiyle esen kalın

Google TV Streamer (4K)
  • Colours. Porcelain.
  • Dimensions and weight. Length: 6.4 in. Width: 3.0 in. ...
  • Resolution. Up to 4K HDR, 60 FPS.
  • Video formats. Dolby Vision, HDR10, HDR10+, HLG.
  • Audio formats. Dolby Digital, Dolby Digital Plus and Dolby Atmos.
  • Connectivity. Wi-Fi 802.11ac (2.4 GHz/5 GHz) Bluetooth® 5.1.
  • Memory. 4 GB.
  • Storage. 32 GB.

Screenshot 20250607 192852

2024 ilk ayinda almistim remi hafizasi gayet iyi asiri bi apk yuklemedim yspay zeka si var cihazda hata aldimmi otomatij duzeltme yapiyor veya sorunlu apk lari soyluyor misal apk arka planda kapayilamiyir cihazi asiri isitiyor diye hata veriyor

Lisanslimi bu kardesim ?
play storunu felan otomatik guncelliyor normal lisanssiz cihazlar playstoru guncellemez orjinal netflix felan varda hesab olmadigindan girip bakakmadim ama amazon a girip baktim onda sikinti yok yayin kalitesi ne i ise oynatiyor 4k ise 4k olarak aynatiyor

Geri