Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
bu cihazalara tr de bu parayı vermek bence biraz saçma almanya mediamarkt de 4000 belki daha ucuz da avrdır amazonda 2 yerine 3 gb ram için mesela next almayıp 1700 e 5000 buna vermem işlemciye bakamdım ama ehr cihaz aynıdır yararı bizim için en faydalı neyse onu almak mantıklı ha çok paran varsa 10 k verip içine inat da kruabılrısın o da mantıkZiyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.Ekli dosyayı görüntüle 8731
Benimki bir öneri idi karar senin kralbu cihazalara tr de bu parayı vermek bence biraz saçma almanya mediamarkt de 4000 belki daha ucuz da avrdır amazonda 2 yerine 3 gb ram için mesela next almayıp 1700 e 5000 buna vermem işlemciye bakamdım ama ehr cihaz aynıdır yararı bizim için en faydalı neyse onu almak mantıklı ha çok paran varsa 10 k verip içine inat da kruabılrısın o da mantık![]()
yok hocam ya cihaza laf etmedim zaten bu her konuda aynı telefon box hepsinde binlerce marka model tavsiyesi olur birini alıp kullanırsın telefon da mesela oyun mu oynuycan fotogğraf mı paran ne kadar box da aynı şekildeoyunoynuycam ram yüksek olsun hafızayı doldurucam hafıza yuksek olsun ntflx 4k izliycem lisanslı olsun havuz da olanalr belli onları açsın yeter ona göre bişe alırsın zaten markalar da ona göre bir yerden kısıp ekliyorBenimki bir öneri idi karar senin kral![]()
Amazon Hollanda'da €79bu cihazalara tr de bu parayı vermek bence biraz saçma almanya mediamarkt de 4000 belki daha ucuz da avrdır amazonda 2 yerine 3 gb ram için mesela next almayıp 1700 e 5000 buna vermem işlemciye bakamdım ama ehr cihaz aynıdır yararı bizim için en faydalı neyse onu almak mantıklı ha çok paran varsa 10 k verip içine inat da kruabılrısın o da mantık![]()
Chromecast 2 gb ramli, artı, google, tv ler için sertifikasyon limitini 1,5 tan 1 gb a indirdi. Bu cihazlar oyun oynamayacaksa, aynı anda tek program çalıştıran cihazlar, telefonla karıştırmamak lazım
Bence hiremko matrix pro 4 ram 64 gb hafıza wep asresinden girin ve inceleyşn derim ayırdıgınız vakte deger.en güzelini bulman ve kullanman dileğiyle esen kalınSelam beyler Elimde mi box 2. Nesil var ama hafıza olayı çok düşük bu yüzden butce sınırı koymadan en iyi Tv box hangisi önerilerinizi bekliyorum lisanslı olacak
Lisanslimi bu kardesim ?Ekli dosyayı görüntüle 8756
2024 ilk ayinda almistim remi hafizasi gayet iyi asiri bi apk yuklemedim yspay zeka si var cihazda hata aldimmi otomatij duzeltme yapiyor veya sorunlu apk lari soyluyor misal apk arka planda kapayilamiyir cihazi asiri isitiyor diye hata veriyor
aynen aşağıda verileni diyorum bunlar eski tv streamer farklı yeni cihaz yani yeni derken bunlara göre ve net iyi
play storunu felan otomatik guncelliyor normal lisanssiz cihazlar playstoru guncellemez orjinal netflix felan varda hesab olmadigindan girip bakakmadim ama amazon a girip baktim onda sikinti yok yayin kalitesi ne i ise oynatiyor 4k ise 4k olarak aynatiyorLisanslimi bu kardesim ?