Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Yükselttim ama tam randivan vermiyor kardeşim donmalar oluyor bazi programlarda sıkıntı çıkarıyorHafıza derken depolama kısmını kastediyorsanız harici usb bellek ile yükseltebilirsiniz.bi araştırın derim.
Bana sertifikalı olacak Netflix önemli benim içinBende İlk Cikan Next My Box var Alwinner H 313 islemcili 64 gb lik sd card taktim en kaliteli olanlardan cok memunum cok hizli calisiyor l3 lisansli ama memunum Real Racing 3 kuruverdim yegen var kucukeve gelince oynuyor 1tane dambiili joiystick aldim 1de dambilli fare isimi goruyor
O zaman dediğiniz gibi başka bir cihaza yönleniceksiniz ne yazık kiYükselttim ama tam randivan vermiyor kardeşim donmalar oluyor bazi programlarda sıkıntı çıkarıyor
Model öneriniz varmı ?Butce onemli degilse Al winnerin H 728 islemcili cihazlari varsa ona bakin nacizane tavsiye
Super CihazNvidia Shield TV Pro sanırım Nvidia en iyisi dogrumudur beyler ?
Model öneriniz varmı ?
Tamamdır bunu alıyorum zaten gozum bunda idiSuper Cihaz
Hayirli olsun Hocam 928 x4 islemcili 3gb remli super cihazTamamdır bunu alıyorum zaten gozum bunda idi![]()
Yalnız baya eski bir cihaz (nvidia shild'den bahsediyorum. Yanılmıyorsam ilk serisi 2015, son serisi 2017). Çoğu yeni çıkan video ve ses kodec lerini desteklemiyor diye biliyorum. Almadan önce bu konuyu bir araştır derim eğer biraz önceki eksi yanları senin için önemliyse. Iyi şanslar..Tamamdır bunu alıyorum zaten gozum bunda idi![]()
Yalnız baya eski bir cihaz (Yanılmıyorsam ilk serisi 2015, son serisi 2017). Çoğu yeni çıkan video ve ses kodec lerini desteklemiyor diye biliyorum. Almadan önce bu konuyu bir araştır derim eğer biraz önceki eksi yanları senin için önemliyse. Iyi şanslar.
Selam beyler Elimde mi box 2. Nesil var ama hafıza olayı çok düşük bu yüzden butce sınırı koymadan en iyi Tv box hangisi önerilerinizi bekliyorum lisanslı olacak
next al geç 32 olanı diyorum ama senin sorunun ile alakalı söyledim bunuBana sertifikalı olacak Netflix önemli benim için