En iyi Tv box hangisi

arslan58

Üye
Konular
10
Selam beyler Elimde mi box 2. Nesil var ama hafıza olayı çok düşük bu yüzden butce sınırı koymadan en iyi Tv box hangisi önerilerinizi bekliyorum lisanslı olacak

Hafıza derken depolama kısmını kastediyorsanız harici usb bellek ile yükseltebilirsiniz.bi araştırın derim.

Bende İlk Cikan Next My Box var Alwinner H 313 islemcili 64 gb lik sd card taktim en kaliteli olanlardan cok memunum cok hizli calisiyor l3 lisansli ama memunum Real Racing 3 kuruverdim yegen var kucukeve gelince oynuyor 1tane dambiili joiystick aldim 1de dambilli fare isimi goruyor

Bende İlk Cikan Next My Box var Alwinner H 313 islemcili 64 gb lik sd card taktim en kaliteli olanlardan cok memunum cok hizli calisiyor l3 lisansli ama memunum Real Racing 3 kuruverdim yegen var kucukeve gelince oynuyor 1tane dambiili joiystick aldim 1de dambilli fare isimi goruyor
Bana sertifikalı olacak Netflix önemli benim için

Butce onemli degilse Al winnerin H 728 islemcili cihazlari varsa ona bakin nacizane tavsiye

Türk-Alman ürünüdür daha evvel çin malı aldım kullanamadım,bu markanın öce 8GB hdd olanı kullanıyordum voltaj değişikliği devresini yaktı yenisini yine aynı markanın 32GB olanını aldım hem hesaplı hem yasal android12 yi kullanıyor ben çok memnunum.23 adet İptv programı kurdum ve farklılıklarını tespit etme şansım doğuyor çünkü gerçekten bazı programların sistemini donmaya elverişli olduğunu görüyorum lakin bu cihazda pek sorun yaratmıyor donmaların başka bir nedeni yayıncı adreslerdende kaynaklanıyor internetten kaynaklanan donmalarıda nadiren yaşıyorum 5G Wifi si var 4K flimleri açıyor flim seyretmeye bayılıyorum.

Ekli dosyalar

• Opera Anlık Görüntü_2025-06-07_015232_www.hepsiburada.com.png
    Opera Anlık Görüntü_2025-06-07_015232_www.hepsiburada.com.png
    80.4 KB · Görüntüleme: 34
Tamamdır bunu alıyorum zaten gozum bunda idi :)
Yalnız baya eski bir cihaz (nvidia shild'den bahsediyorum. Yanılmıyorsam ilk serisi 2015, son serisi 2017). Çoğu yeni çıkan video ve ses kodec lerini desteklemiyor diye biliyorum. Almadan önce bu konuyu bir araştır derim eğer biraz önceki eksi yanları senin için önemliyse. Iyi şanslar..

Yalnız baya eski bir cihaz (Yanılmıyorsam ilk serisi 2015, son serisi 2017). Çoğu yeni çıkan video ve ses kodec lerini desteklemiyor diye biliyorum. Almadan önce bu konuyu bir araştır derim eğer biraz önceki eksi yanları senin için önemliyse. Iyi şanslar.

Bana sertifikalı olacak Netflix önemli benim için
next al geç 32 olanı diyorum ama senin sorunun ile alakalı söyledim bunu

bence tavsiye ile cihaz alma tr de garantisi olan bir yerden alman mantıklı onun dışında havuz belli o yüzden sana hafıza yetmiyorsa alırken 16 veya 32 olan lisanslı uygun olan neyse onu al o yüzden next olabilir oyun filan giriyosan o zaman rami de artır illa para vericeksen de alabiliyosan google özellik olarak güzel yenisi ameriakdan alabiliyosan ama totalde kullanmadan yorumlamak da yanlış bide zaten her cihaz her kişide aynı beklentiyi karşılamıyor ve aynı derece sağlam çıkmıyor senin cihaz da mesela herkesin kullandığı ve memnun olduğu cihaz

Son düzenleme:

Geri