Emileyt IPTV Player: Cebinizden Salonunuzdaki Televizyona, Tek Uygulamada Eksiksiz Bir İzleme Deneyimi

ÜSTAT TEBRİK EDİYORUM. İNDİRDİM VE YORUM YAPTIM . PROMO KODU VEREBİLİRMİSİN

Üstad elinize emeğinize sağlık öncelikle. Windows ortamında yükledim. Ancak extream bilgilerimi girdiğimde canlı ve film kategorilerini anında yüklüyor ancak dizilere gelince inanın kaplumbağa gibi :) 15 dakika oldu toplamda 20.000 içerik( canlı/film/dizi) içeriğini yüklemeyi bitirmedi hala. Bir sorun var ama nerde bilemedim bu win versiyonunda. İki farklı xtream denedim ikisinde de aynı. Sizin bir fikriniz varmı bununla ilgili acaba?
Merhaba var! 😊 Xtream sorununu düzeltmemi Google Play ve iOS's yapıp pc versiyonuna yapmayı atlamışım. Ayrıca Xtreamde aktif kullanıcı oturumu görme eklendi. Güncelledim buyrun tekrardan indirebilirsiniz :
Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.

Düzeldiyse bildirirseniz sevinirim.

Merhaba var! 😊 Xtream sorununu düzeltmemi Google Play ve iOS's yapıp pc versiyonuna yapmayı atlamışım. Ayrıca Xtreamde aktif kullanıcı oturumu görme eklendi. Güncelledim buyrun tekrardan indirebilirsiniz :
Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.

Düzeldiyse bildirirseniz sevinirim.
Üstad teşekkür ederim win tarafında açılıştaki sorun ortadan kalkmış :) şimdilik görebildiğim tek sorun film modunda ana ekranda filme başlayıp tam ekrana geçince film baştan başlıyor. Bu arada ios tarafında açılıştaki sorun devam ediyor.Kolaylıklar dilerim.

Telefonda m3u dosya olarak ekleyebiliyorum ama televizyonda olmuyor öyle bir seçenek çıkmıyor niye sadece M3u URL eklenebiliyor bir sebebi var mı??

Ekli dosyalar

• 17866206068747729217801207212681.jpg
    17866206068747729217801207212681.jpg
    1.1 MB · Görüntüleme: 12
Üstad teşekkür ederim win tarafında açılıştaki sorun ortadan kalkmış :) şimdilik görebildiğim tek sorun film modunda ana ekranda filme başlayıp tam ekrana geçince film baştan başlıyor. Bu arada ios tarafında açılıştaki sorun devam ediyor.Kolaylıklar dilerim.
Çok teşekkürler iOS güncellemeleri çok sonra yayına alıyor hala 4 gün önceki gönderdiğim güncelleme " incelenmek için bekliyor" statüsünde.

sağ üstteki xtream seçeniğine tıklayın panel adresi user pasınızı girin

Telefonda m3u dosya olarak ekleyebiliyorum ama televizyonda olmuyor öyle bir seçenek çıkmıyor niye sadece M3u URL eklenebiliyor bir sebebi var mı??
Var.TV derlemesine eklemedim :). Hemen ekliyorum.

5 yıldız ve yorum ok. Promo kod cok makbule gecer

Ben de google play de 5 yıldız ve yorum yaptım. Kod verirlerse sevinirim

Ben de google play de 5 yıldız ve yorum yaptım. Kod verirlerse sevinirim
Merhaba yorumunuzu gördüm. Teşekkür ederim güle güle kullanın Promo kodunuzu DM den gönderdim

Tebrik ederim yaptığı işin arkasında duran biri olarak hem herkese yardımcı oluyorsunuz hem daha iyisini yapmaya çalışıyorsunuz paylaşım budur işte.

Tebrik ederim yaptığı işin arkasında duran biri olarak hem herkese yardımcı oluyorsunuz hem daha iyisini yapmaya çalışıyorsunuz paylaşım budur işte.
Ben teşekkür ederim. Sizlerin geri dönüşleri sayesinde sürekli güncelliyorum. Hem iOS hem Android te şu an yine yeni güncellemeyi gönderdim. Kısa zamanda yayına girer. Bu sebepler geri dönüşleriniz benim için "Kullanıcının ne istediğini" bilme ve öğrenmek açısından çok değerli

Google Play Store veya Apple AppStore da yorum yapan arkadaşlarla .Mağazada yorum yapıp haber verirse iOS veya Android olduğunu belirterek ücretsiz Pro Kodunu veriyorum.
Android işletim sistemi

Yeni: VOD/dizi indirme artık Android ve iOS'ta da var, İndirilenler klasörüne kaydediliyor ve bağlantı kopmalarında otomatik devam ediyor. Xtream Codes hesaplarında playlist yükleme çok daha hızlı. Kategori gizleme/sıralama ve TV'de yerel M3U dosyası yükleme eklendi. Birkaç kararlılık ve çeviri hatası düzeltildi.

Gelen promokod ile telefon üzerinden aktif edersem aynı mail üzerinden de android tv uygulaması da pro olur mu? Eline sağlık

Geri