Merhaba var!Üstad elinize emeğinize sağlık öncelikle. Windows ortamında yükledim. Ancak extream bilgilerimi girdiğimde canlı ve film kategorilerini anında yüklüyor ancak dizilere gelince inanın kaplumbağa gibi15 dakika oldu toplamda 20.000 içerik( canlı/film/dizi) içeriğini yüklemeyi bitirmedi hala. Bir sorun var ama nerde bilemedim bu win versiyonunda. İki farklı xtream denedim ikisinde de aynı. Sizin bir fikriniz varmı bununla ilgili acaba?
Üstad teşekkür ederim win tarafında açılıştaki sorun ortadan kalkmışMerhaba var!Xtream sorununu düzeltmemi Google Play ve iOS's yapıp pc versiyonuna yapmayı atlamışım. Ayrıca Xtreamde aktif kullanıcı oturumu görme eklendi. Güncelledim buyrun tekrardan indirebilirsiniz :
Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.
Düzeldiyse bildirirseniz sevinirim.
Çok teşekkürler iOS güncellemeleri çok sonra yayına alıyor hala 4 gün önceki gönderdiğim güncelleme " incelenmek için bekliyor" statüsünde.Üstad teşekkür ederim win tarafında açılıştaki sorun ortadan kalkmışşimdilik görebildiğim tek sorun film modunda ana ekranda filme başlayıp tam ekrana geçince film baştan başlıyor. Bu arada ios tarafında açılıştaki sorun devam ediyor.Kolaylıklar dilerim.
Var.TV derlemesine eklemedimTelefonda m3u dosya olarak ekleyebiliyorum ama televizyonda olmuyor öyle bir seçenek çıkmıyor niye sadece M3u URL eklenebiliyor bir sebebi var mı??
Hocam bende ilgili yere yorum yaptım. Rica etsem bana da promosyon kodu gönderebilir misiinizVar.TV derlemesine eklemedim. Hemen ekliyorum.
Merhaba DM den yorumunuzu iletin hemen Promo yu göndereyim. TeşekkürlerHocam bende ilgili yere yorum yaptım. Rica etsem bana da promosyon kodu gönderebilir misiiniz
Teşekkür ederim güle güle kullanın Promo kodunuzu DM den gönderdim5 yıldız ve yorum ok. Promo kod cok makbule gecer
Merhaba yorumunuzu gördüm. Teşekkür ederim güle güle kullanın Promo kodunuzu DM den gönderdimBen de google play de 5 yıldız ve yorum yaptım. Kod verirlerse sevinirim
Ben teşekkür ederim. Sizlerin geri dönüşleri sayesinde sürekli güncelliyorum. Hem iOS hem Android te şu an yine yeni güncellemeyi gönderdim. Kısa zamanda yayına girer. Bu sebepler geri dönüşleriniz benim için "Kullanıcının ne istediğini" bilme ve öğrenmek açısından çok değerliTebrik ederim yaptığı işin arkasında duran biri olarak hem herkese yardımcı oluyorsunuz hem daha iyisini yapmaya çalışıyorsunuz paylaşım budur işte.
Android işletim sistemiGoogle Play Store veya Apple AppStore da yorum yapan arkadaşlarla .Mağazada yorum yapıp haber verirse iOS veya Android olduğunu belirterek ücretsiz Pro Kodunu veriyorum.
Sağolun Yorum ve değerlendirmenizin akabinde DM'den iletişime geçin Pro Versiyon Promo kodunuzu göndermek isterim.Android işletim sistemi