Öneri El Yapımı Snapdragon 8 Gen2'li Android Tv Box ✋😮🤚

Bakın sorduğunuz soruların cevabını bulmanın çok basit bir yolu var. Arkadaş video'nun en başında bu cihazın bir android telefonun anakartı üzerine inşaa edilmiş olduğunu söylemiş, hem de ismini bile vermiş . Android telefon kullanıyorsanız açın play store'u, bakın tivimate var mı, stremio var mı , varsa telefonunuza kuruluyor mu. Varsa ve kuruluyorsa, demek ki bu cihaza da kurulur. Netten de z-flip 5 yazın, bakın ses/video kodeklerine. Mantık bu kadar basit.

Arkadaş gerçekten sorduğunuz uygulamaları kullanmıyorsa, size nasıl cevap versin. Veremez.. Lütfen darılma kırılma olmasın. Bizim amacımız tamamen yol göstermek, ışık tutmaktır..
telegram linkine girebilirsiniz hocam

A
katlanır telefonun özelliklerinin gösterildiği bir box ve arkadaş çinden geliyor diyor üretim samsung modeli USA diyor ilginç bir durum,
çok fazla detay olmayan bir video yayınlanmış.
Acemiyim be abi herşey Çin'de üretiliyor ama rom usa ait bir rom

Diğer cevaplarınız için de teşekkürler, polemik yaratmak amaçlı yazmadığım gibi videoyu da izledim. Gözümden kaçan olabilir. Siz benim yazdığımı dikkatle okudu iseniz ben bilgisiz olarak birşey yazmadım. Youtube da paylaşıma soru yönelten bir takipçinin sorusunu alıntıladım. O arkadaşın sorusuna da boxu anlatan arkadaşın verdiği cevabı alıntıladım.
Hiç kullanmadım hiç kullanmayacağım gibi cevapları için eyvallah ama hakkında hiç bilgim yok demesi sizin bana yazdığınız gibi android kullanan insanların genel bilgisinde dahil olabilecek(ilgili ise) bilgilerdir. Arkadaş da yukarıda ki cevabı vermiş.
L1 lisansa gelince; sei-homaticks-nvidia vs. birçok marka lisansı alabilirken, no name gibi bir ürün için L1 lisansı alması da benim için ilginç ama olumlu yönde ilginç karşıladım.
Okuma araştırmaya gelince; herkesin herşeyi bilmediği ama ahkam kestiği bir Dünyada yaşıyoruz. Bilmemek, araştırmamak, öğrenmemek aptallık, cahillik vb. değildir. Bodoslama konu içine giren biri değilim, tasviye verecek düzeyde olduğunuzu düşünüyorsanız açın birazda telefonun codeklerine bakın görürsünüz gibi cümle kuracağıınıza, Videoyu çeken arkadaşın teknik olarak daha detaysız pazarlama amaçlı bir video çektiğini görür tavsiyenizi ona yazardınız.
Polemik olmasın diye yazı yazdıkça konu derinleşmesin isterim. Comodore 64 den pc lere linuxdan, dreambox 500s den, nvidia-zidoo lara kadar bir bilgi ve ilgi dağarcığım var; var olsa da eksikliğim de onun birçok katı kadar olabilir ama burada paylaşım yapanlara; okuyun- izleyin, araştırın gibi tavsiye düzeyine çıkmak yerine; o eksikliği bilmeden yazan insanlara bilginiz dahilinde siz yardımcı olursanız daha iyi olmaz mı?
Teşekkürler,
Saygılar
Dediğiniz gibi uzun uzun yazıp konuyu derinleştirmeyelim. Gereksiz bir çaba olur.

Cihazın sahibi benim telegram WhatsApp bilgi verrim konuyu daha fazla uzatmayayım

Cihaz aslında Çin'den yapılıyor tabii içindeki fiyata 5-6 bin lira Türkiye kargo gümrük vesaire 9000 patlıyor malum Türkiye gümrüğü müşaviri fln aslında Çin'de adamlar bunu oyun için kullanıyorlar içerisine pubg ve değişik oyunlar yükleyip klavye mouse takıp bilgisayardaki emülatör gibi oynuyorlar ama mobil oyuncularla oynuyorlar birçok oyunu rahat bir şekilde kaldırır cihazın sıfır 30 civarı ikinci elleri de 12 civarına falan bulunuyor cihazla ilgili her soruyu sorabilirsiniz uygulama yüklerimi test ederim denerim şu şekilde oluyor diye gösteririm

bunun şeylisini de yaparlar yakında atom muydu, yok quantum

Snapdragon elite gerek bile yok neredeyse orta alt seviye tüm tablet, telefonlarda bulunan helio g99 bile uçurur tv boxları

Geri