Öneri El Yapımı Snapdragon 8 Gen2'li Android Tv Box ✋😮🤚

İlginç olan bir durum yok hocam, birazcık telefon bilgisi olan birisi üreticilerin gerek donanım, gerek kodlama açısından bu isimleri verdiğini görürsünüz. Yani; USA, EU, MİDDLE EAST,,İNDİA,CN.. Bunların ne önemi var ki .? Adam daha ne detay versin. Anakart ta muhtemelen çinde üretilmiş, hepsi bu.
Samsung fabrikalarılarının en büyükleri Çin'de. Zira o kadar geniş arazı Güney Kore'de yok :) İsterse kutuplarda üretsin. Teknoloji aynı teknoloji.

İlginç olan bir durum yok hocam, birazcık telefon bilgisi olan birisi üreticilerin gerek donanım, gerek kodlama açısından bu isimleri verdiğini görürsünüz. Yani; USA, EU, MİDDLE EAST,,İNDİA,CN.. Bunların ne önemi var ki .? Adam daha ne detay versin. Anakart ta muhtemelen çinde üretilmiş, portlar çoğaltılmış, hdmı çıkışı verilmiş, tv boxtan hallice miss gibi cihaz olmuş.
Teşekkürler, umarım gerçek olur samsung adına fason üretim de olsa bile iyi bir ürün olabilir ama videoda ve videoyu paylaşan kişiye soru:Emeğineze sağlık tivimate kuruluyor mu stremio kuruluyor mu ses codec destekleri nasıl acaba Android TV os kurulurmu işletim sistemi olarak
cevap:bu dediğin şeyleri hiç kullanmadım hiç kullanmayacağım hakkında bir bilgim yok.
ve arkadaş Dünya da ilk tanıtımı ve satış için kapalı telegram ve bir tel veriyor
bunlar bana ilginç geldi

Ama yine de akıllı bir çalışma, kasa içine bakınca. wifi anteni veya network da yok ve ilginç bir şekilde L1 lisansı var
TR den alan arkadaşlar olursa daha farklı detaylarını bekleriz.

Ama yine de akıllı bir çalışma, kasa içine bakınca. wifi anteni veya network da yok ve ilginç bir şekilde L1 lisansı var
Cihazda wifi anteni var hocam. L1 lisansını da sadece Android tv lere özel bir şey sanıyorsunuz anlaşılan. Size tavsiyem biraz okuyun araştırın. Yoksa her şeye şaşırıp durursunuz.

Son düzenleme:
Wifi anteni mevcut fanın üstünde siyah desenli plastik kapak.Network kısmı zaten mantıksız olur. şebeke olmaz kayıtlı değilse tabiki

Teşekkürler, umarım gerçek olur samsung adına fason üretim de olsa bile iyi bir ürün olabilir ama videoda ve videoyu paylaşan kişiye soru:Emeğineze sağlık tivimate kuruluyor mu stremio kuruluyor mu ses codec destekleri nasıl acaba Android TV os kurulurmu işletim sistemi olarak
cevap:bu dediğin şeyleri hiç kullanmadım hiç kullanmayacağım hakkında bir bilgim yok.
ve arkadaş Dünya da ilk tanıtımı ve satış için kapalı telegram ve bir tel veriyor
bunlar bana ilginç geldi
Bakın sorduğunuz soruların cevabını bulmanın çok basit bir yolu var. Arkadaş video'nun en başında bu cihazın bir android telefonun anakartı üzerine inşaa edilmiş olduğunu söylemiş, hem de ismini bile vermiş . Android telefon kullanıyorsanız açın play store'u, bakın tivimate var mı, stremio var mı , varsa telefonunuza kuruluyor mu. Varsa ve kuruluyorsa, demek ki bu cihaza da kurulur. Netten de z-flip 5 yazın, bakın ses/video kodeklerine. Mantık bu kadar basit.

Arkadaş gerçekten sorduğunuz uygulamaları kullanmıyorsa, size nasıl cevap versin. Veremez.. Lütfen darılma kırılma olmasın. Bizim amacımız tamamen yol göstermek, ışık tutmaktır..

Wifi anteni mevcut fanın üstünde siyah desenli plastik kapak.Network kısmı zaten mantıksız olur. şebeke olmaz kayıtlı değilse tabiki
Hocam wifi da şebeke de yani bağlantı kısmının hepsi bir entegreden yönetiliyor. Eğer wifi bozuk hücresel veri çalışıyorsa o zaman ya yollar kopmuştur ya da işlemciye veya bağlantı mikroişlemcisine rebaling gerekir.

35 dBı ile 5 km mesafeden izlersin üstad. :)
Ondan diyorum zaten. Benim modemin antenleri 35 yaptım. Çardağa inince wifiden görünüyor :) TTNET çok kesiyor. Ben de daha sokağa girince açıyorum wifi bağlantısını. Yaz gelsin. BOX ile TV'yi çardağa kurar babam. Maç izler. :) Nasıl yapıyorsun diyor başta. Sonra amann bana ne aferin. Hadi çay da koy mis gibi izleniyor işte diyor :)

Son düzenleme:
telefonu rotate control ile tvboxa çevirmişler :D uygun fiyatlı olmayacaktır ama çıkma anakartları değerlendirmek için güzel yöntem

Bakın sorduğunuz soruların cevabını bulmanın çok basit bir yolu var. Arkadaş video'nun en başında bu cihazın bir android telefonun anakartı üzerine inşaa edilmiş olduğunu söylemiş, hem de ismini bile vermiş . Android telefon kullanıyorsanız açın play store'u, bakın tivimate var mı, stremio var mı , varsa telefonunuza kuruluyor mu. Varsa ve kuruluyorsa, demek ki bu cihaza da kurulur. Netten de z-flip 5 yazın, bakın ses/video kodeklerine. Mantık bu kadar basit.

Arkadaş gerçekten sorduğunuz uygulamaları kullanmıyorsa, size nasıl cevap versin. Veremez.. Lütfen darılma kırılma olmasın. Bizim amacımız tamamen yol göstermek, ışık tutmaktır..
Diğer cevaplarınız için de teşekkürler, polemik yaratmak amaçlı yazmadığım gibi videoyu da izledim. Gözümden kaçan olabilir. Siz benim yazdığımı dikkatle okudu iseniz ben bilgisiz olarak birşey yazmadım. Youtube da paylaşıma soru yönelten bir takipçinin sorusunu alıntıladım. O arkadaşın sorusuna da boxu anlatan arkadaşın verdiği cevabı alıntıladım.
Hiç kullanmadım hiç kullanmayacağım gibi cevapları için eyvallah ama hakkında hiç bilgim yok demesi sizin bana yazdığınız gibi android kullanan insanların genel bilgisinde dahil olabilecek(ilgili ise) bilgilerdir. Arkadaş da yukarıda ki cevabı vermiş.
L1 lisansa gelince; sei-homaticks-nvidia vs. birçok marka lisansı alabilirken, no name gibi bir ürün için L1 lisansı alması da benim için ilginç ama olumlu yönde ilginç karşıladım.
Okuma araştırmaya gelince; herkesin herşeyi bilmediği ama ahkam kestiği bir Dünyada yaşıyoruz. Bilmemek, araştırmamak, öğrenmemek aptallık, cahillik vb. değildir. Bodoslama konu içine giren biri değilim, tasviye verecek düzeyde olduğunuzu düşünüyorsanız açın birazda telefonun codeklerine bakın görürsünüz gibi cümle kuracağıınıza, Videoyu çeken arkadaşın teknik olarak daha detaysız pazarlama amaçlı bir video çektiğini görür tavsiyenizi ona yazardınız.
Polemik olmasın diye yazı yazdıkça konu derinleşmesin isterim. Comodore 64 den pc lere linuxdan, dreambox 500s den, nvidia-zidoo lara kadar bir bilgi ve ilgi dağarcığım var; var olsa da eksikliğim de onun birçok katı kadar olabilir ama burada paylaşım yapanlara; okuyun- izleyin, araştırın gibi tavsiye düzeyine çıkmak yerine; o eksikliği bilmeden yazan insanlara bilginiz dahilinde siz yardımcı olursanız daha iyi olmaz mı?
Teşekkürler,
Saygılar

Cihazı Samsung Box diye satsalar yedirirsin. Onun giriş kısmı sıkıntılı olur type c'dan çokyacılıyı ile çözülür. Komple Samsung olmuş. Mantıklı mı mantıklı? Lisanslı mı lisanslı? Sim kart derdi olmadığı için kullan babam kullan. Üstüne ısınma da minimize olur. Kim yapmayı akıl ettiyse tebrik ediyorum. Lisanslı port android. Hem box hem bilgisayar aslında.
2https://t.me/alitecc
Linke gelip telegram'a katılabilirsiniz hocam

Geri