Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Anlaşıldı hocam yakında sunucu kiralayalım ozaman bizde sana rakip çıksınGeçen gün dmden bir mesaj gelmişti @sakultah yazmıştı Youtube için böyle bir şey yaptım bakar mısın gibisinden bende çalışmadı. Bende kendi kodumu yazdım ytden m3u8 linkini çekiyorum 15dk bir linki yeniletiyorum kendi sunucum olduğu için onun üstünden dağıtıma açıyorum tıpkı iptvchecker dağıtımı yaptığım gibi
Hayır direkt sunucuda kodla çekip daha sonra sunucuda dağıtıma verebilirim ama emin değilim sadece kafamda bi şablon oluştuGithuba mı aktarcan
Haha gurur duyarım hocam ne rakibiAnlaşıldı hocam yakında sunucu kiralayalım ozaman bizde sana rakip çıksın![]()
Öyle çok uğraşmazmısınHayır direkt sunucuda kodla çekip daha sonra sunucuda dağıtıma verebilirim ama emin değilim sadece kafamda bi şablon oluştu
Muhtemelen direkt m3u8 aldırmaz o yüzden tokenli yayın linkini çektirmem gerekiyo sonrasında bunu 15 dk bir yeniletmem gerekiyo sunucudan dışarı verebilmem gerekiyor ama bakmak lazım çünkü token daha kısa sürede çekiliyorsa durmadan yenilemem gerekiyor fetchleri incelemek lazım.
Uğraş sadece kod yazarken olacak sonrası otomatik olacak şu an yaptığım 7/24 yayınları YouTube'dan otomatik çekip yeniletiyorum.Öyle çok uğraşmazmısın
Tr lokasyon kullansam diye düşünüyorum da yayınlarda sürekli sıkıntı çıkar,Yayınlar engel yer diye hiç yanaşmicam ilk senelerimde yaşamıştım bu sorunu bana ders oldu yurtdışı lokasyon candır hollanda lokasyona girip bağlicam tüm yayınlarıHaha gurur duyarım hocam ne rakibi![]()
Sürekli token çekemez site ikincisi öyle bir durum varsa sunucuya çok yük biner haberin olaAma dediğim gibi bu kanalların site yapısını fetchleri incelemem gerekiyor sürekli amansız şekilde token değişikliği yapıyorsa durmadan token çekmek gerekecek ne kadar verimli olur bilmiyorum
Ben sadece kendim kullandığım için henüz sorun yaşamadım dağıtıma versem muhtemelen sunucuya telif gelir.Tr lokasyon kullansam diye düşünüyorum da yayınlarda sürekli sıkıntı çıkar,Yayınlar engel yer diye hiç yanaşmicam ilk senelerimde yaşamıştım bu sorunu bana ders oldu yurtdışı lokasyon candır hollanda lokasyona girip bağlicam tüm yayınları
Tr sunucuyla girme bence bu işe çöp olmasın sunucu boş yereBen sadece kendim kullandığım için henüz sorun yaşamadım dağıtıma versem muhtemelen sunucuya telif gelir.
Tr lokasyon kiralarken aklımda hiç iptv falan muhabbeti yoktu sadece işlerimi halledebileyim diye kiralamıştım sonra dm gelince kod yazdım ve dediğim yayınları ekledim çalışıyor mu diye o günden beri aktif çalışıyor yt yayını kapanmadıgi sürece aktif yani sıkıntı yok
Lokasyon nerepatron zor degılse host verıyım bana yap![]()
İşte test etmek lazım şu an youtubedan aktif 5 yayın dağıtıyorum ek olarak iptvchecker dağıtıyorum ikisi farklı portlarda yani vds sunucu içinde çift sunucu çalışıyor tek ip farklı portlar ile dağıtıyorum henüz bi sıkıntı olmadı 3 gb ram var sunucuda ve win 10 yüklüSürekli token çekemez site ikincisi öyle bir durum varsa sunucuya çok yük biner haberin ola
Uzun zamandır aklımda yurt dışı lokasyon sunucu almak var fakat uygun fiyatlı bir yer bulamadım denk geldiklerim hep premium sunucu veriyor amd işlemcili falan oyun sunucusu kurmayacağım için ve fiyat cok fazla gelir diye almıyorum.Tr sunucuyla girme bence bu işe çöp olmasın sunucu boş yere
Sıkıntı hocam dikkat et bi hatanda çöp olurİşte test etmek lazım şu an youtubedan aktif 5 yayın dağıtıyorum ek olarak iptvchecker dağıtıyorum ikisi farklı portlarda yani vds sunucu içinde çift sunucu çalışıyor tek ip farklı portlar ile dağıtıyorum henüz bi sıkıntı olmadı 3 gb ram var sunucuda ve win 10 yüklü
Haha neyipatron zor degılse host verıyım bana yap![]()
yt yonlendirmeHaha neyi![]()
Erişim panelim mevcut hocam dışarıdan reboot atarım olmadı teknik desteğe yazarım hallederler o konuda ilgililer firmaSıkıntı hocam dikkat et bi hatanda çöp olur![]()
Dediğim gibi ben kendim windows vds ile yapıyorum sunucunuz windows mu ?yt yonlendirme![]()