Yardım Ekotürk ve Sözcütv Kaynak Arayışı.

knowkinq

BANNED
Paylaşımcı
Konular
24
Ekotürk ve Sözcütv'nin kaynak adreslerini arıyorum bulan bilen varsa yardımcı olursa 😅😅

Kod:
http://185.234.111.229:8000
Bu adres olmaması tavsiyemdir. Sık sık açılmıyor

Yarın kaynak çekmeye çalışacağım

Ekotürk ve Sözcütv'nin kaynak adreslerini arıyorum bulan bilen varsa yardımcı olursa 😅😅

Kod:
http://185.234.111.229:8000
Bu adres olmaması tavsiyemdir. Sık sık açılmıyor
Daimi düşünmüyorum ama idarelik yayın verebilirim şu an lazımsa pc açayım dağıtıyım yayını ?

Beleş hosta yayınn çekme fikri çık aklımdan 😂😂
Vds sunucum var hocam ben oradan dağıtım için sormuştum.😂😂
Sadece kendim için kullanıyorum direkt yt ile 7/24 Yeşilçam ve kemal Sunal yayınları çekiyorum onun için kullanıyordum eğer acılse bunları da ekleyim diye sormuştum.😂

Kod:
https://ottcdn.kablowebtv.net/live_turksat_sub3/szctv_stream/index.m3u8?wmsAuthSign=c2VydmVyX3RpbWU9NC8yMy8yMDI1IDg6NTM6MjYgUE0maGFzaF92YWx1ZT1wRTVzOXgvUVVMaW9UZjUzTTNqcTN3PT0mdmFsaWRtaW51dGVzPTI4ODAmaWQ9MDkzZDcyMGEtNTAyYy00MWVkLWE4MGYtMmI4MTY5ODRmYjk1LDg5NzQxZmVjLTFkMzMtNGMwMC1hZmNkLTNmZGFmZTBiNmEyZCwxNTJiZDUzOS02MjIwLTQ0MjctYTkxNS1iZjRiZDA2OGQ3ZTgsYTY5OWI4M2YtODI2Yi00ZDk5LTkzNjEtYzhhMzEzMjE4ZDQ2LDAsOjpmZmZmOjEwLjAuMC41

Şimdi bu tokenli değil mi ne kadar süre dayanıyor mesela @Syndraxic

Vds sunucum var hocam ben oradan dağıtım için sormuştum.😂😂
Sadece kendim için kullanıyorum direkt yt ile 7/24 Yeşilçam ve kemal Sunal yayınları çekiyorum onun için kullanıyordum eğer acılse bunları da ekleyim diye sormuştum.😂
Ha daha iyi bizede ver uğraştırma ya bizi yoksa vavoodaki tüm yayınları sunucuya çekip dağıtacağım 😂

Aslında vavoo dağıtımı yapacaktım fakat sunucum tr lokasyon olduğu için yine vpn gerekecek nginx ile reverse proxy metodu ile dağıtım düşündüm sonrada sunucuda çok işlem yapıyorum gereksiz yük bindirmemek için vazgeçtim😂

Kod:
https://ottcdn.kablowebtv.net/live_turksat_sub3/szctv_stream/index.m3u8?wmsAuthSign=c2VydmVyX3RpbWU9NC8yMy8yMDI1IDg6NTM6MjYgUE0maGFzaF92YWx1ZT1wRTVzOXgvUVVMaW9UZjUzTTNqcTN3PT0mdmFsaWRtaW51dGVzPTI4ODAmaWQ9MDkzZDcyMGEtNTAyYy00MWVkLWE4MGYtMmI4MTY5ODRmYjk1LDg5NzQxZmVjLTFkMzMtNGMwMC1hZmNkLTNmZGFmZTBiNmEyZCwxNTJiZDUzOS02MjIwLTQ0MjctYTkxNS1iZjRiZDA2OGQ3ZTgsYTY5OWI4M2YtODI2Yi00ZDk5LTkzNjEtYzhhMzEzMjE4ZDQ2LDAsOjpmZmZmOjEwLjAuMC41

Şimdi bu tokenli değil mi ne kadar süre dayanıyor mesela @Syndraxic
Bende denedim çekmeyi çektim fakat benimki max 2 saat dayandı tokenli yayın buarada ondan dolayı ama bot yazıp ordan ya cloudflare yada duckdnse yönlendirme yapaarsak token şifreleme olayı kalkıyor

Aslında vavoo dağıtımı yapacaktım fakat sunucum tr lokasyon olduğu için yine vpn gerekecek nginx ile reverse proxy metodu ile dağıtım düşündüm sonrada sunucuda çok işlem yapıyorum gereksiz yük bindirmemek için vazgeçtim😂
Girme hiç tr sunucuysa hemen sunucun elden gider söylim 😂 al hollanda lokasyonlu çek vavooyu keyfine bak 😉

youtube m3u8 convertor yapmak lazım

patronun degıgı yt yonlendırme

Girme hiç tr sunucuysa hemen sunucun elden gider söylim 😂 al hollanda lokasyonlu çek vavooyu keyfine bak 😉
Yurt dışı sunucuları bi tık tuzlu o yüzden yanaşmıyorum bide ben windows vds alıyorum e windows olunca fiyat bi tık daha yükseliyor o yüzden uzak duruyorum

Bende denedim çekmeyi çektim fakat benimki max 2 saat dayandı tokenli yayın buarada ondan dolayı ama bot yazıp ordan ya cloudflare yada duckdnse yönlendirme yapaarsak token şifreleme olayı kalkıyor
Bunu galiba çözebilirim siteden orijinal yayını 15 dk bir çektiririm sonra dağıtım yaparım o şekilde tokenli olsa dahi bi sıkıntı çıkmaz mantıken

Yurt dışı sunucuları bi tık tuzlu o yüzden yanaşmıyorum bide ben windows vds alıyorum e windows olunca fiyat bi tık daha yükseliyor o yüzden uzak duruyorum
Ya yurtdışı firmalarında hiç sıkıntı olmuyo reis en güvenilirleri o ama biraz tuzlu haklısın ama bi şekil çekilebilir ya bu yayın dağıtımı için

Geçen gün dmden bir mesaj gelmişti @sakultah yazmıştı Youtube için böyle bir şey yaptım bakar mısın gibisinden bende çalışmadı. Bende kendi kodumu yazdım ytden m3u8 linkini çekiyorum 15dk bir linki yeniletiyorum kendi sunucum olduğu için onun üstünden dağıtıma açıyorum tıpkı iptvchecker dağıtımı yaptığım gibi

Geri