Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Daimi düşünmüyorum ama idarelik yayın verebilirim şu an lazımsa pc açayım dağıtıyım yayını ?Ekotürk ve Sözcütv'nin kaynak adreslerini arıyorum bulan bilen varsa yardımcı olursa
Kod:http://185.234.111.229:8000 Bu adres olmaması tavsiyemdir. Sık sık açılmıyor
Beleş hosta yayınn çekme fikri çık aklımdanDaimi düşünmüyorum ama idarelik yayın verebilirim şu an lazımsa pc açayım dağıtıyım yayını ?
Teşekkürler hocam acelemiz yok daimi arıyorum genellikle ulusal kanal olduğu için.Daimi düşünmüyorum ama idarelik yayın verebilirim şu an lazımsa pc açayım dağıtıyım yayını ?
Kolay değil hocam bilginiz olsunBeleş hosta yayınn çekme fikri çık aklımdan![]()
Ciddi misinKolay değil hocam bilginiz olsun
Vds sunucum var hocam ben oradan dağıtım için sormuştum.Beleş hosta yayınn çekme fikri çık aklımdan![]()
https://ottcdn.kablowebtv.net/live_turksat_sub3/szctv_stream/index.m3u8?wmsAuthSign=c2VydmVyX3RpbWU9NC8yMy8yMDI1IDg6NTM6MjYgUE0maGFzaF92YWx1ZT1wRTVzOXgvUVVMaW9UZjUzTTNqcTN3PT0mdmFsaWRtaW51dGVzPTI4ODAmaWQ9MDkzZDcyMGEtNTAyYy00MWVkLWE4MGYtMmI4MTY5ODRmYjk1LDg5NzQxZmVjLTFkMzMtNGMwMC1hZmNkLTNmZGFmZTBiNmEyZCwxNTJiZDUzOS02MjIwLTQ0MjctYTkxNS1iZjRiZDA2OGQ3ZTgsYTY5OWI4M2YtODI2Yi00ZDk5LTkzNjEtYzhhMzEzMjE4ZDQ2LDAsOjpmZmZmOjEwLjAuMC41
Ha daha iyi bizede ver uğraştırma ya bizi yoksa vavoodaki tüm yayınları sunucuya çekip dağıtacağımVds sunucum var hocam ben oradan dağıtım için sormuştum.
Sadece kendim için kullanıyorum direkt yt ile 7/24 Yeşilçam ve kemal Sunal yayınları çekiyorum onun için kullanıyordum eğer acılse bunları da ekleyim diye sormuştum.![]()
Bende denedim çekmeyi çektim fakat benimki max 2 saat dayandı tokenli yayın buarada ondan dolayı ama bot yazıp ordan ya cloudflare yada duckdnse yönlendirme yapaarsak token şifreleme olayı kalkıyorKod:https://ottcdn.kablowebtv.net/live_turksat_sub3/szctv_stream/index.m3u8?wmsAuthSign=c2VydmVyX3RpbWU9NC8yMy8yMDI1IDg6NTM6MjYgUE0maGFzaF92YWx1ZT1wRTVzOXgvUVVMaW9UZjUzTTNqcTN3PT0mdmFsaWRtaW51dGVzPTI4ODAmaWQ9MDkzZDcyMGEtNTAyYy00MWVkLWE4MGYtMmI4MTY5ODRmYjk1LDg5NzQxZmVjLTFkMzMtNGMwMC1hZmNkLTNmZGFmZTBiNmEyZCwxNTJiZDUzOS02MjIwLTQ0MjctYTkxNS1iZjRiZDA2OGQ3ZTgsYTY5OWI4M2YtODI2Yi00ZDk5LTkzNjEtYzhhMzEzMjE4ZDQ2LDAsOjpmZmZmOjEwLjAuMC41
Şimdi bu tokenli değil mi ne kadar süre dayanıyor mesela @Syndraxic
Girme hiç tr sunucuysa hemen sunucun elden gider söylimAslında vavoo dağıtımı yapacaktım fakat sunucum tr lokasyon olduğu için yine vpn gerekecek nginx ile reverse proxy metodu ile dağıtım düşündüm sonrada sunucuda çok işlem yapıyorum gereksiz yük bindirmemek için vazgeçtim![]()
Yurt dışı sunucuları bi tık tuzlu o yüzden yanaşmıyorum bide ben windows vds alıyorum e windows olunca fiyat bi tık daha yükseliyor o yüzden uzak duruyorumGirme hiç tr sunucuysa hemen sunucun elden gider söylimal hollanda lokasyonlu çek vavooyu keyfine bak
![]()
Bunu galiba çözebilirim siteden orijinal yayını 15 dk bir çektiririm sonra dağıtım yaparım o şekilde tokenli olsa dahi bi sıkıntı çıkmaz mantıkenBende denedim çekmeyi çektim fakat benimki max 2 saat dayandı tokenli yayın buarada ondan dolayı ama bot yazıp ordan ya cloudflare yada duckdnse yönlendirme yapaarsak token şifreleme olayı kalkıyor
Yönlendirme yapmadan nasıl convertor olcak reis anlat yapakyoutube m3u8 convertor yapmak lazım
patronun degıgı yt yonlendırme
Ya yurtdışı firmalarında hiç sıkıntı olmuyo reis en güvenilirleri o ama biraz tuzlu haklısın ama bi şekil çekilebilir ya bu yayın dağıtımı içinYurt dışı sunucuları bi tık tuzlu o yüzden yanaşmıyorum bide ben windows vds alıyorum e windows olunca fiyat bi tık daha yükseliyor o yüzden uzak duruyorum
Githuba mı aktarcanBunu galiba çözebilirim siteden orijinal yayını 15 dk bir çektiririm sonra dağıtım yaparım o şekilde tokenli olsa dahi bi sıkıntı çıkmaz mantıken