Easeus Eecexperts

CaLiBeR

Üye
Konular
1
Easeus Eecexperts sürümünün full craklenmisini Beren bulabilirim premium olmadan bi işe yaramıyor teşekkürler

Easeus Eecexperts sürümünün full craklenmisini Beren bulabilirim premium olmadan bi işe yaramıyor teşekkürler
Lütfen başlığınızı kurallara uygun şekilde düzenleyiniz. Aksi taktirde uyarı alabilirsiniz.

1- Doğru Konu Açmak:
Yeni konu açarken, konu başlığı ve mesaj içeriği açıklayıcı olmalıdır. Eğer başlık tüm mesajı içeriyor veya mesajın içinde yeterli detay verilmiyorsa, konu kilitlenebilir ya da silinebilir.
3- Başlık Seçimi: Konu başlıkları açıklayıcı ve anlamlı olmalıdır. “Yardım”, “Acil”, "m3u", "Cloudstream" gibi belirsiz ve tek kelimeden oluşan başlıklar yasaktır. Tamamı BÜYÜK harflerden oluşan başlık kullanımı yasaktır. Açıklayıcı başlıklar konunuzun görünürlüğünü artırır.
4- Doğru Kategori: Konular ilgili kategoride açılmalıdır. Kategori ile alakası olmayan veya anlamsız olan konular açılmamalıdır.

Sevgili moderatörümüz @Adnan K. başlık ile alakalı uyarısını yapmış sağolsun, buna dikkat edeceğinizi umuyorum.

OBS gibi tamamen ücretsiz bir alternatif varken bu uygulamanın ekstra sunduğu bir şeyler var mı? Ben de ekran ve harici kaynaklardan kayıt işlemi çok yapan birisi olarak öğrenmek isterim.

Sevgili moderatörümüz @Adnan K. başlık ile alakalı uyarısını yapmış sağolsun, buna dikkat edeceğinizi umuyorum.

OCS gibi tamamen ücretsiz bir alternatif varken bu uygulamanın ekstra sunduğu bir şeyler var mı? Ben de ekran ve harici kaynaklardan kayıt işlemi çok yapan birisi olarak öğrenmek isterim.
OBS mi hocam?

Klaevyesi sürçen sürçene! :ROFLMAO: Konuyu açan da'' Biri'' yazağına '' Beren'' yazmış. Beren Saatçi ile sık sık yazışıyor demk ki! :)

Klaevyesi sürçen sürçene! :ROFLMAO: Konuyu açan da'' Biri'' yazağına '' Beren'' yazmış. Beren Saatçi ile sık sık yazışıyor demk ki! :)
Benimki de sürçmüş'' Klaevyesi'' :ROFLMAO: '' yazağına'' Uykudan uyandım :)

Son düzenleme:
Alternatif olsun ;)

EaseUS RecExperts İndir – Full v4.0.4 - Türkçe

Şifre:12345

Türkçe yazmak bu kadar mı zor yahu :)

Türkçe yazmak bu kadar mı zor yahu :)
Zorluğundan değil. Bazılarının'' Tahimini yazma özellliği açık'' kalıyor. Bazılarımız hızlı yazıyor, dikkat etmiyor.
Bazılarımız da, gerçekten yazmayı bilmiyor.
O Yazmayı bilmeyen'' Bazılarımız''ın da; hiç öğrenmeye de niyetleri de yok gibi! :)

Edit; Bazıları(mız) da; '' Yapay Zeka'' olmadan cümle kurmayı da beceremiyor. :ROFLMAO:

Son düzenleme:
ben olsam bu uygulamayı kullanmam daha önce başıma geldi sadece kurtardığım disk değil bütün diskleri ali.net/ali.com gibi sunuculara yüklerken yakaladım zor temizledim bilgisayardan

Geri