Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Beren kim ?Easeus Eecexperts sürümünün full craklenmisini Beren bulabilirim premium olmadan bi işe yaramıyor teşekkürler
Lütfen başlığınızı kurallara uygun şekilde düzenleyiniz. Aksi taktirde uyarı alabilirsiniz.Easeus Eecexperts sürümünün full craklenmisini Beren bulabilirim premium olmadan bi işe yaramıyor teşekkürler
Saatçi?Beren kim ?
Sevgili moderatörümüz @Adnan K. başlık ile alakalı uyarısını yapmış sağolsun, buna dikkat edeceğinizi umuyorum.Easeus Eecexperts sürümünün full craklenmisini Beren bulabilirim premium olmadan bi işe yaramıyor teşekkürler
OBS mi hocam?Sevgili moderatörümüz @Adnan K. başlık ile alakalı uyarısını yapmış sağolsun, buna dikkat edeceğinizi umuyorum.
OCS gibi tamamen ücretsiz bir alternatif varken bu uygulamanın ekstra sunduğu bir şeyler var mı? Ben de ekran ve harici kaynaklardan kayıt işlemi çok yapan birisi olarak öğrenmek isterim.
Evet OBSOBS mi hocam?
Benimki de sürçmüş'' Klaevyesi''Klaevyesi sürçen sürçene!Konuyu açan da'' Biri'' yazağına '' Beren'' yazmış. Beren Saatçi ile sık sık yazışıyor demk ki!
![]()
Mantıklı.Nerden Bulabilirim. Demek İstemiş Sanırım.
Zorluğundan değil. Bazılarının'' Tahimini yazma özellliği açık'' kalıyor. Bazılarımız hızlı yazıyor, dikkat etmiyor.Türkçe yazmak bu kadar mı zor yahu![]()