Öneri DreamStar Nova2 Satışa Sunuldu.. İndirim Kodu İle 2.099 TL Kaçırmayın..!!

tekkan

Müdavim
Konular
143
Selamlar.

Evet arkadaşlar DreamStar Nova2 satışa sunuldu. Altta iki farklı site, iki farklı fiyat var.
Görüşlerinizi aşağıya yazarsınız.

Alıntı: ⁀

@The_SreT arkadaşımızın katkısıyla KONTRA400 koduyla 2.099 lira. Nova 2 Kod sınırsız istediğiniz kadar kullanabilirsiniz. 7 Kasım yani bugün kod için son gün.

Dreamstar Nova 2​

Ev eğlencenizi Dreamstar Nova 2 ile yeni bir boyuta taşıyın! AI SR Yapay Zeka gücüyle, düşük çözünürlüklü görüntüleri bile otomatik olarak 4K kalitesine yükseltin ve her sahneyi daha net ve canlı izleyin.
Yeni nesil 6nm işlemcisi sayesinde donma olmadan, ışık hızında akıcı performansın keyfini çıkarın. Google TV platformuyla 400.000’den fazla film, dizi ve favori uygulamanıza (Netflix, Disney+, YouTube) anında erişin. “Hey Google” sesli komut desteğiyle aradığınızı saniyeler içinde bulun.
12 AY TV+ Premium HEDİYESİ ile eğlenceyi hemen başlatın!

Teknik Özellikler
İŞLETİM SİSTEMİGoogle TV™ (Android TV™ OS) ANDROID 14
İŞLEMCİAmlogic S905X5M (4 Çekirdekli)
Çipset Teknolojisi:6nm Yeni Nesil Çipset (Düşük enerji tüketimi ve uzun ömürlü performans sağlar)
eMMC FLASH HAFIZA32 GB eMMC
RAM2 GB LPDDR4 RAM
VİDEO ÇÖZÜNÜRLÜK4K,1080İ/P,720P,576İ/P,480İ/P
USB / PCI-E2 X USB Type-C 1 X USB
VİDEO DOSYA FORMATIMK, WMV, MPG, MPEG, MOV, İSO, MP4, RM, JPG
HAFIZA TÜRÜEMMC FLASH, MİCRO SD
VİDEO GİRİŞ/ÇIKIŞ6K30 , 4K30 , 1080P60
ETHERNET100Mbps
SD KART OKUYUCUVAR
DAHİLİ BLUETOOTHBLUETOOTH 5,0
KABLOSUZ WiFiDAHİLİ 2.4/5 GHz
SES İŞLEMEDOLBY, DTS, VAD, ASRC/ EQ/ DRC
HDR/WCGHDR10/ HLG, DOLBY ATMOS, TCH PRİME

Son düzenleme:
2 gb ram yerine 4 gb koysalardı daha iyi olurdu.
Bunu daha önce birkaç bahsi geçen konuda ben de dile getirmiştim. Tahmin ettiğimiz gibi tam da 3. nesil mi box un karşısına konulmuş bir cihaz. Bugün bir cihaz alacak olsam, mi box yerine nova2 alırım. Tabi fiyat konusu biraz muamma.

Bunu daha önce birkaç bahsi geçen konuda ben de dile getirmiştim. Tahmin ettiğimiz gibi tam da 3. nesil mi box un karşısına konulmuş bir cihaz. Bugün bir cihaz alacak olsam, mi box yerine nova2 alırım. Tabi fiyat konusu biraz muamma.
sanırım bir öncekinde tuner oluyordu bunda da oluyordur herhalde, kumanda da tuşlar yok gerçi ama bilemedim.

Fiyat doğru olabilir, hb şu an diğer sitelere göre baya uygun fiyatla satıyor çoğu şeyi, Kasım kampanyası diye herhalde. Muhtemelen komisyonu düşürdüler

Fiyat doğru olabilir, hb şu an diğer sitelere göre baya uygun fiyatla satıyor çoğu şeyi, Kasım kampanyası diye herhalde. Muhtemelen komisyonu düşürdüler
Böyle bir durum söz konusu ise, ihtiyacı olanlar hemen sipariş versin. Kaçırılmayacak bir fırsat.

Enteresan olan şu; hepsiburada da ki url nova 4k görünüyor, resimler nova2'e ait, fiyat düşük. Teknosa da resimler nova 4k'a ait, url doğru, fiyat yüksek.

Son düzenleme:
Böyle bir durum söz konusu ise, ihtiyacı olanlar hemen sipariş versin. Kaçırılmayacak bir fırsat.

Enteresan olan şu; hepsiburada da ki url nova 4k görünüyor, resimler nova2'e ait, fiyat düşük. Teknosa da resimler nova 4k'a ait, url doğru, fiyat yüksek.
Evet, onu ben de farkettim ama satıcı firmanın kendisi. Ben tlf aldığımda da hediye kulaklık gelmişti, kulaklık şimdi 4k, lansmanda yapıyorlar böyle indirimler ama pek uzun sürmez. Firma aranabilir de

Evet, onu ben de farkettim ama satıcı firmanın kendisi. Ben tlf aldığımda da hediye kulaklık gelmişti, kulaklık şimdi 4k, lansmanda yapıyorlar böyle indirimler ama pek uzun sürmez. Firma aranabilir de
edit:
Şimdi tekrar baktım sanırım haklısın üstad. Cihaz ihtiyacı olanlarlar hiç kaçırmasın alsın bu cihazı. Fiyat çok uygun.

Son düzenleme:
İyi bir dilek diyelim ama kampanya bugün başladı bildiğim kadarıyla, bir de kasım sonu yapıyorlar kara cuma gibi bişey işte onun için ümitliyim ;)

Selamlar.

Evet arkadaşlar DreamStar Nova2 satışa sunuldu. Altta iki farklı site, iki farklı fiyat var.
Görüşlerinizi aşağıya yazarsınız.

Dreamstar Nova 2​

Ev eğlencenizi Dreamstar Nova 2 ile yeni bir boyuta taşıyın! AI SR Yapay Zeka gücüyle, düşük çözünürlüklü görüntüleri bile otomatik olarak 4K kalitesine yükseltin ve her sahneyi daha net ve canlı izleyin.
Yeni nesil 6nm işlemcisi sayesinde donma olmadan, ışık hızında akıcı performansın keyfini çıkarın. Google TV platformuyla 400.000’den fazla film, dizi ve favori uygulamanıza (Netflix, Disney+, YouTube) anında erişin. “Hey Google” sesli komut desteğiyle aradığınızı saniyeler içinde bulun.
12 AY TV+ Premium HEDİYESİ ile eğlenceyi hemen başlatın!

Teknik Özellikler
İŞLETİM SİSTEMİGoogle TV™ (Android TV™ OS) ANDROID 14
İŞLEMCİAmlogic S905X5M (4 Çekirdekli)
Çipset Teknolojisi:6nm Yeni Nesil Çipset (Düşük enerji tüketimi ve uzun ömürlü performans sağlar)
eMMC FLASH HAFIZA32 GB eMMC
RAM2 GB LPDDR4 RAM
VİDEO ÇÖZÜNÜRLÜK4K,1080İ/P,720P,576İ/P,480İ/P
USB / PCI-E2 X USB Type-C 1 X USB
VİDEO DOSYA FORMATIMK, WMV, MPG, MPEG, MOV, İSO, MP4, RM, JPG
HAFIZA TÜRÜEMMC FLASH, MİCRO SD
VİDEO GİRİŞ/ÇIKIŞ6K30 , 4K30 , 1080P60
ETHERNET100Mbps
SD KART OKUYUCUVAR
DAHİLİ BLUETOOTHBLUETOOTH 5,0
KABLOSUZ WiFiDAHİLİ 2.4/5 GHz
SES İŞLEMEDOLBY, DTS, VAD, ASRC/ EQ/ DRC
HDR/WCGHDR10/ HLG, DOLBY ATMOS, TCH PRİME
@tekkan Kardeşim Cihaz Cok İyi Bizim Burdaki Teknosa"ya Gelmisse Alalabilirim Cihazı.
Bendeki Next My Box"Biraderin Odaya Baglarım.
Bu Cihaz Next Pro 4K"dan Biraz Daha Kaliteli Gibi Geldi Bana.

Wifi6 ram 4gb yapsaydı mükemmel olurdu fakat fiyat 4000 üzeri olurdu. Trendyol. 3 taksit en uygun KONTRA400 kodu ile 2099 TL ( kodu paylaşan @The_SreT ve tekkana teşekkürler

Son düzenleme:
Bir daha bu firmadan ürün filan almam kendimi kazıklanmış gibi hissediyorum. 2100 liraya iki hafta önce nova 1'i aldım yeni ürün çıkacağını en az 1 ay önce duyurmaları gerekirdi.
23 Ekimde paylaşmıştım. Yeni cihazların son çeyrekte geleceğini forumda paylaşıyordum. Üzülmeyin elinizdeki cihaz tuner takılma avantajı var

Geri